RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A kolumbiai fogorvosnő Dr. Gloria Polo Ortiz tanúságtétele, aki sikeres, és a társaságban is elismert asszony volt, de tudomásul kellett vennie, hogy az élet több mint pénz, hatalom és szórakozás.


ISTEN megbízást adott, ezt mondta nekem:  “A tanúságtételedet nem csak néhány ezerszer, hanem 1000 szer 1000 szer mindig újra fogod elismételni. Jaj azoknak, akik meghallgatnak, de ennek ellenére nem változtatják meg életüket ! Mert azok fölött nagyobb szigorúsággal lesz ítélkezve. Ugyan így lesz Veled, mikor másodszorra jössz ide, a fölkentjeim is szigorúbban lesznek megítélve ugyanúgy mint mindegyik hallgatód; mert nincsen annál nagyobb süket mint az, aki nem akar hallani.”

                                                       Dr. Gloria Constanza Polo


TARTALOM:

BEVEZETÉS Dr Glória Polo Ortiz tanúságtételébe
A villámcsapás

A
csoda, amit az Úr tett velem.
A történések másik oldala

Az első visszatérés

A hiúság

A kórházban

Valóban van ördög

A házasság szentsége

Az ördög álnoksága

A szegény lelkek
Láttam apámat és anyámat

Eutanázia és halálba segítés

A vizsga

Istenedet mindenekfölött szeresd…

Ezotéria – reinkarnáció

Én és felebarátaim

Én és a családom

Isten nevét hiába ne vedd!

Az Úr napját szenteld meg

A papi hivatás szentsége
A halál órája – az utolsó óránk

Apádat és anyádat tiszteljed

Ne ölj – az abortusz /Estela barátnőm abortusza/

16 évesen veszítettem el a szüzességemet

Az abortusz a legsúlyosabb bűn, minden bűnnél nagyobb

Ne paráználkodj!
Ne lopj!
Hamis tanuságot ne tégy!
Felebarátod vagyonát ne kívánd

Az “Élet Könyve”
Az utolsó kérdés: milyen lelki kincseket viszel magaddal a túlvilágra?
Isten szeretete, a lelkek mentése
Függelék
Imák

1
Belevágott a villám – visszatért a való életbe

Ez az írás eredeti előadások részeinek fordítása, amelyeket Dr. Gloria Polo Ortiz asszony, egy kolumbiai fogorvosnő tartott (plébániák és közösségek meghívására, vallási rádió-és TV-műsorokban elhangzott interjúkban spanyolul). Gloria Polo ma Bogotában él, és fogorvosként keresi kenyerét.

Dr. Polo asszony 1958.november 30-án született és 36 éves volt, amikor 1995-ben villámcsapás érte.
.
Dr. Polo asszony nagy súlyt fektet arra, hogy a terjesztés, az írásbeli bizonyítékok, DVD-k, CD-k és egyéb dolgok forgalmazása semmiféle haszonszerzéssel ne járjon. Fogorvosi keresetéből tartja el magát. Előadásaiért nem kér, és nem is fogad el honoráriumot.
.
A Római Katolikus Egyház papjai és közösségei sok helyre hívják bel és külföldre.
.
<< Balra, a képen: Dr. Gloria Polo az otthonában
.
Van egy lelki vezetője, aki egyben a gyóntatója is. Ő Főtisztelendő Wilson Alexander Mora Gonzalez, a bogotai Szent Kereszt Plébánia /Parroquia „La Santa Cruz”/ papja.
.
Dr Glória Polo a túlvilági bíróságon átélt élménye következtében elkötelezte magát a lelkek mentésére, mert ott azt a megbízást kapta, hogy ezt a tanúságtételt ne csak 1000-szer, hanem 1000-szer 1000szer adja elő.
.
Ez a tapasztalat arra szolgált, hogy életét gyökeresen megváltoztassa, és teljes erővel és lehetőségeihez mérten mentse a lelkeket, és küzdjön az Új Evangelizációért a mai világban, amit az elhunyt pápa, II.János Pál is nagyon sürgetett. 
.
Missziós tevékenységében nagy támasza volt férje Luis Fernando RICO RAMIREZ (szül.1957.május 25.), aki 2006.október 7-én szívelégtelenségben váratlanul meghalt. (Az utószóban Gloria mesél a történtekről.)
.
2.
Dr. Gloria Polo hihetetlen története az illúziótól a valóságig

A szöveg beszámolókban, újságokban, TV-ben, rádióban, valamint interneten szabadon terjeszthető a következő feltételekkel:

1. A szöveget sem lerövidíteni, sem megváltoztatni nem szabad, nem szabad kiemelni a szövegösszefüggésből mondatokat. A szöveget, illetve a képeket nem szabad árusítani vagy bérbeadni, kereskedelmi célra használni. Továbbá  a szöveg eredetét világosan jelezni kell az internetcímmel együtt: www.gloriapolo.net.
Magyarul: www.hungarian.gloriapolo.net
A www.youtube.com oldalon “gloria polo”-ra keresve több videót lehet találni.
.
Könyv alakban is kapható Budapesten, a Ferenciek terén, a templom melletti Eclesia Könyvesboltban. A Marana Tha Kiadó adja ki (képünkön a borító).
/Marana Tha Kiadó címe: Marana Tha 2000 Alapítvány, Budapest, 1146. Thököly u 120, tel: 222-5306, vezetője: Katona István atya/
.
2. Ezeket az oldalakat, ill. másolatait csak ingyen, esetleg önköltségi áron lehet felhasználni és terjeszteni.

Az internetcímen Dr. Gloria Polo esetéről több nyelven olvashatunk beszámolót, az oldalak szabadon látogathatók.

> Bevezetés Dr Gloria Polo Ortiz tanúságtételébe

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

34 hozzászólás

 1. TÜNDE

  2011 Nov-ben olvastam el a könyvet.Nagy hatással volt rám.Rájöttem nem kell kimeríteni a 10 Parancsolatot ahhoz hogy elkárhozzunk.Felismertem a gyónás fontosságát es hogy miért is kell templomba járnunk. Rájöttem milyen nyomorult bűnös vagyok es Jézus nélkül nem lehet élni.Teljesen átértékelődtem. Azóta sok ismerősömnek rokonomnak ajànlottam es ajàndékoztam ezt a könyvet

  Válasz
 2. Krisztina

  Ez a könyv csodálatos és nagyon meghato aki olvasa elsirja magát velem is ez történt könyesek vóltak a szemeim

  Válasz
 3. Csaba

  Kedves Thomas!
  Mivel csak most olvastam a hozzászólásokat, most tudok válaszolni a kérdésedre, hogy melyik vallásban higgy. A Szent Bibliában le van írva. Egyedül ami Urunk Jézus Krisztusban higgy és az általa alapított katolikus egyházban.

  Válasz
 4. Anna

  Mindenkinek el kellene olvasnia ezt a könyvet. Keresztényeknek pedig kötelező olvasmánnyá tenném. Lelkitükörnek is alkalmas. Mióta olvastam másképpen tekintek bűneimre, imádságaimra.

  Válasz
 5. Nick adatlap-képe
  Nick

  Pithiapithia – ebben nem tudunk sajnos segíteni, a Ferenciek téri katolikus könyvesboltokban kell érdeklődni. Illetve még jobb, a cikkben megjelölt Marana Tha Kiadónál.

  Válasz
 6. pithiapithia

  Aki tudja,küldje el nekem ezt a könyvet! KÖSZÖNÖM!!!

  Válasz
 7. szivárvány

  Kedves Thomas! Milyen vallásba születtél bele? Mert ha azt megismered és gyakorlod, akkor szerintem jó úton jársz!

  Válasz
 8. Thomas

  Én nem olvastam el a könyvet, de lehet elolvasom, hiszen mindenki úgy írt róla, mint maga a Bibliáról.
  De lenne egy kérdésem.
  Melyik vallásba kellene hinni, hisz lehet “válogatni” belőle.
  Üdv Thomas Svédországból

  Válasz
 9. andrea

  Csak ismételni tudnám az elöttem írokat. De való igaz, hogy a könyv elolvasása után rádöbben az ember milyen bűnös is valójában. És ami még nekem megmaradt az az hogy amit teszünk milyen hatással lesz a másikra. Ezt próbálom és törekszem hogy mindig boldogságot vigyek mások szemébe. Valóban el kell égni égő áldozatul.

  Válasz
 10. Zsolt

  Nem tudtam mennyire bunos eletet elek amig nem olvastam el ezt a konyvet.Edesanyamtol kaptam…vagyis o meselt nekem rola par szoban es ajanlotta.Megfogattam a tanacsat es elolvastam en is.Abba voltam hogy normalis eletet elek , alig vannak buneim es nincs szuksegem arra hogy templomba jarjak . gyonjak vagy magamhoz vegyem az Krisztus testet…de miutan elolvastam…gyokeresen megvaltozott bennem minen…lehullt a lepel.Orulok neki hogy alkalmam volt arra hogy ez a konyv a kezembe keruljon.Mindenkinek ajanlom en is.

  Válasz
 11. Elfelejtett fiú

  Apámnak egyik lábát levágták.Most másik, is veszélyben van.A kórházban kapta valakitől ezt a könyvet.Ő nem fogja elolvaasni, mert nem szeret olvasni,de én elolvastam és nagy hatással van rám. Férfi létemre szokszor kitört rajtam a sírás.Tudom, hogy az igazat írta a doktornő a könyvben.Minden tiszteletem az övé.Bárcsak mindenki így gondolkodna mint ahogyan ő!

  Válasz
 12. Piómikolaus8 adatlap-képe
  Piómikolaus8

  Idestova ha jól emlékszem 1 éve már megvettem és elolvastam a könyvet.Iszonyúan megborzadt lelkem,hogy Glória midőn elutasította könyvében leírva az Isteni irgalmasságot az Úr Jézustól,hogy micsoda
  élményt éllt át a lelke villámcsapásos (klinikai? halál) állapotában amintkezdett a pokolfelé zuhanni.Megborzadtam a sok szörnyűség olvastán.Ezt itt szavakban nem lehet visszaadni de el kell mindenkinek olvasni! És át kell mindenkinek éllnie a leírtakat.
  Bár mikor végigolvastam az volt a gyanúm,hogy mint egy katekézis a
  10 parancsolat szerint sorjában,; volt a könyv élménybeszámolója és mint egyházi bennfentes érzülettel úgy érezém túllőt ezzel a célon és átesett a ló tulsó oldalára.De utólag belegondolva tanító jellegű és közben végig vezet bennünket a katekézisen 10 parancsolaton.Ma hiszem és vallom,hogy az ég annyira alázatos,hogy sosem adnak az égiek olyan kinyilatkoztatásokat amely ütközne a katolikus hit igazságaival és dogmáival,mégha teljesen új dolgokat is közölnének a jövőt illetően a bűn és bűntetés,és utolsó idők jeleivel kapcsolatosan.
  Tehát jó lenne ha jövőben nem lőnék le a poént,még az égiek sem,
  ha élménybeszámoló, halál utánni,mert nem hiszem al hogy Glória fogorvosnőnk olyan nagy bűnös volt akkor hogy mind a 10 parancsolatot megszegte az Úrnak és hogy rend és tanító jelege szigorú katekézis szerint élménybeszámolója végigvezetett a 10 parancsolaton sorjában.
  Vagy ez is az Úr Jézus akarata miatt történt? Nincs kizárva?
  Eszembe jutott az Úr Jézus intelmei az utolsó időkre:_-“Ne bontránkozzatok meg bennem!” (Még a látszólagos ellentmodndások ellenére sem mert az agyafúrt Sátánt csak így lehet megszégyeníteni és megalázni Isteni bölcsességel…’

  Válasz
 13. adatlap-képe
  eszterke1

  Szerintem ez katolikus könyvesboltokban is kaphato.ERdemes lenne Kolozsvaron utananezni,biztos a katolikus könyvesboltokban tudjak,hol lehet a legközelebb beszerezni.

  Válasz
 14. Keresztes Dorka

  Jo napot kivanok

  Meg szeretnem kerdezni, ha meg lehet rendelni a kovetkezo 2 konyvet Onoknel: “Akit villamcsapas ert – beszamolo a tulvilagrol”, irta Dr. Gloria Polo Ortiz es “Erdelyi Fioretti”, irta Sarany Istvan.
  Mindket konyvbol 2 peldanyt szeretnek.
  Viszont en Romaniabol irok Onoknek, es e miatt szeretnem tudni, ha lehetseges az, hogy ki legyen hozva Kolozsvarra a 2 konyv.

  Kerem irjanak minel hamarabb. Meg szeretnem ajandekozni nagymamamat Karacsonyra e 2 konyvvel es szeretnem ha addig sikerulne megkapni oket. A keresem az lenne, hogy Kolozsvarra keruljenek el a konyvek. Lehetseges lenne mindez?

  Varom mielobbi valaszukat!

  Koszonettel,
  Dorka.

  Válasz
 15. Enikő

  Nem hiszem, hogy van olyan ember akinek jól sikerülne….még szent Pál is erről ír, hiába tudja a lélek mit kellene tenni, a test mást cselekszik. Folyamatos egész életen át tartó küzdelem.

  Válasz
 16. A megvilágosodott tékozló

  Kedves Eszter!!

  Hogy sikerült az Úr előtti teszted?

  Válasz
 17. Eszter

  Kedves megvilágosodott tékozló!
  Isten szemeben ertekes vagy,
  amugy ez a teszteles jo otlet,en is megcsinalom.

  Válasz
 18. A megvilágosodott tékozló

  Kedves Testvérek!

  2009 decemberében egy elmélkedésem alkalmával, épp kértem az égieket, hogy e gonosz világban, miért nincs csoda? A januári internetes levelezés alkalmával Mártitól kaptam, Pio atyáról egy linket, majd onnét eljutottam, Akit villámcsapás ért – de visszatért a halálból Motropolita oldalra. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kérdésemre, választ kaptam!
  A szövegolvasó programmal, többször elolvastattam az egész anyagot, de nem, azért mert nem hittem volna benne, vagy kételyem támadna a leírtakkal, hanem azért, mert nem akartam hinni, abban hogy az életem során, ennyire bűnös lennék! Leteszteltem magam a Glória tanúságtétele alapján, és rájöttem arra, hogy én egy, nagyon senki vagyok, az Úr előtt!

  Válasz
 19. eventus adatlap-képe
  eventus

  Kedves Testvérek
  A könyvet én is olvastam. Akkor állt össze a teljes “puzzle”, Istenről, vallásról, hitről.
  Mivel mindannyian így gondoljátok, akik olvasták kérlek benneteket terjesszük: ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak. Ajándékként, de legyen nálunk mindig belőle.

  Országunkat, lelkünket az ima, hit és elsősorban Isten mentheti meg. Ezért minél szélesebb körben kell terjeszteni.

  Magyarországon a megkeresztelkedettek 10%-a jár templomba, közösségbe. Ez kevés a felemelkedéshez. Ez a könyv segíthet a megértésben, a megtérésben. Tegyünk valamit, amíg még nem késő és bízzunk Pio Atya előremutató szavaiban: ” Magyarország olyan kalitka, melyből egyszer gyönyörű madár fog kiszállni”………

  Imádkozzunk a megtérésekért.

  Válasz
 20. NIKOLETT&GÁBOR

  KÖSZÖNJÜK neki ezt a könyvet Gloria köszönjünk!!! Még jobban megerősít bennünket a hitben, Isten örök kezdettől fogfa és a Végtelen Szeretet, Jóság veszi körül! Életünknek értelmet ad és erőt a rohanó világ gondjaiban. “Jó az Úrban bizakodni jó az Úr remélj és bízz benne jó az Úr”

  Válasz
 21. bajkoeniko

  koszonom hogy ezt a villamcsapast elolvashattam sirva olvastam minden erommel azon leszek hogy csak neki eljek. boldog karacsonyi unnepeket kivanok

  Válasz
 22. Kakas Tímea

  Sziasztok!Bocsi,csak véletlenül írtam le az email címemet,mert azt hittem itt tudom tovább küldeni magamnak a cikket.Bízom benne hogy nem él vissza senki vele!Köszönöm!Egyébként én is olvastam a könyvet és sokat segített.Előtte is hívő voltam,de most sokkal Istenfélőbb lettem és csak a jóra törekszem,néha sajnos sikertelenül.De legalább megpróbálom és minden egyes alkalommal többet tudok adni Istennek és felebarátaimnak.Boldog karácsonyt mindenkinek!!!

  Válasz
 23. Bajko Sandor

  Halasan koszonom Istennek hogy megadta a lehetoseget,hogy el olvassam ezt a tanulsagtetelt. Nagyon ajanlom hogy barki olvassa el. Meghato,es megeri.

  Válasz
 24. Ariel adatlap-képe
  Ariel

  Rám is óriási hatással volt ez a tanúságtétel. Javaslom, hogy lehetőleg minnél több embernek küldjük tovább, ha már olyan kényelmes helyzetben vagyunk, hogy meg sem kell vásárolnunk a könyvet, hanem egy gombnyomással elküldhetjük bárki e-mail címére.
  Egy szép napon mi is odaállunk Jézus elé, aki kínhalállal váltott meg minket a pokoltól, és tőlünk is megkérdezi majd: “Te mit tettél az Én Országomért?”

  Válasz
 25. Péter

  Véletlenül találtam rá az oldalra az interneten, és erre a megdöbbentő tanúságtételre. Mindenkinek el kéne olvasni!!!
  Add meg Istenünk, hogy minél többen felismerjék, hogy Nélküled nem érdemes élni!

  Válasz
 26. Enikő

  Véletlenül találtam rá erre a tanúságtételre böngészve a neten. Megdöbbentő hogy hiába hirdeti az igét a pap az oltáron, az nem hat ránk olyan mértékben mint kellene. Hiába próbál hozzánk szólni az Úr szépen, csöndesen, szelíden, a mi fülünk be van dugva….. és Ő nem erőszakos csöndben visszavonul, majd újra próbálkozik….megszámlálhatatlanul sokszor. Sajnos csak egy ilyen nagy pofontól esik ki az a “dugó”,mint egy ilyen valóban megtörtént esemény, bár biztosan van aki most sem hiszi. Nekem is volt egy halálközeli élményem, én nemcsak hiszem, hanem TUDOM hogy létezik, és egy napon minden embernek akár hiszi,akár nem, elé kell állni.

  Válasz
 27. Kata

  ÉDESANYÁMTÓL KAPTAM A KÖNYVET,ÉS MINDEN NAP HÁLÁS LESZEK NEKI ÉRTE!!!Köszönöm Istenem,hogy ennyire szeretsz minket,hogy ezt is megengedted,hogy tudjunk Rólad!

  Válasz
 28. Ilona

  Eolvasva a történteket, nem találok olyan részt benne ami kétséget keltett volna bennem, sőt ellenkezőleg.

  Válasz
 29. Mónika Mária

  Istennek legyen hála a nagy szeretetéért,hogy elvezetett ehhez a könyvhöz hogy megmentse a lelkemet a gonosztól.Sírva olvastam az oldalakat,és minden erőmmel azon leszek hogy megváltoztassam az életem és csak neki éljek.Tévesen láttam dolgokat de mára megvilágosodott minden előttem.Köszönöm!!!Köszönöm!!!!
  .Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet!!!!!Isten mindenkit feltétel nélkül szeret,csak az ő országában lehetünk boldogok!!!Köszönöm!!!Dicsőség és hála legyen Istennek mindenért!!!!

  Válasz
 30. Viola

  Olvastam a könyvet.
  Másként tekintek Istenre.
  Köszönöm.
  Azóta minden este megköszönöm, hogy boldog életet adott nekem.
  Tedd te is!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.