Register
A password will be e-mailed to you.

<< 10/36 – A házasság szentsége

Aki látta a Passió című filmet, emlékezhet arra, hogy a Sátán Urunk megostorozása idején bébi volt, nézte Jézust és ránevetett.

Tudják, a Sátán ma már nem bébi, ő egy szörnyeteg, minden rossz megtestesítője és producere, egy undok perverz alak, aki az embereket tévtanokkal és cselszövéssel testük, szenvedélyük rabjává teszi, pl. azzal, hogy elhiteti, hogy nem létezik.

Képzeljék el, milyen ravasz, hogy letagadtatja magát. Úgy tesz előttünk, mintha nem létezne, s így nyugodtan
azt tehet velünk, amit csak akar. Még a hívőket is megtéveszti ily módon.  Ezerféle módon téveszti meg az embereket, s mindenkinek megtalálja a leggyengébb pontját. Ezért van az, hogy gyakorló katolikusok is, akik járnak szentmisére, elmennek a jósnőhöz.  Mert a gonosz elhiteti velük, hogy ebben semmi rossz nincs, így is a mennybe jutnak, mert ezzel senkinek sem ártunk. A démon vezeti őket, kihasználja, irányítja ravaszsággal, egy finoman, jól kifundált álnoksággal, ármánnyal.

De elmondom önöknek, ha jósnőhöz mennek, teljesen mindegy, mit csinálnak ott. A bestia minden esetben megpecsételi önöket, ha boszorkánysághoz fordulnak, kártyavetőt keresnek fel vagy szellemekre esküsznek, asztalt táncoltatnak, spiritizmussal vagy asztrológiával foglalkoznak. Ezek miatt a hobbik miatt, amik ma nagyon divatosak, a gonosz megpecsételi önöket. 

Egyszer egy barátnőmmel voltam egy helyen egy boszorkánynál, hogy megtudjam a jövőt. A bestia rám nyomta a pecsétet.

Ettől a pillanattól kezdve elkezdett a gonosz belső nyugtalanságot, zavartságot, felzaklatást, éjszakai rémálmokat, félelmet, kínlódást, ijedtséget okozni.
 
Még az is megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek. Sírtam, boldogtalannak éreztem magam, már nem találtam meg a békémet. Imádkoztam, de az Urat nagyon messze éreztem magamtól, már nem éreztem úgy az Úr közelségét, mint gyermekkoromban. Egyre jobban nehezemre esett imádkozni. Kinyitottam a gonosznak az ajtót.

Forrás: Dr. Glória Polo Ortiz tanúságtételéből, aki a másvilágról tért vissza tanúságot tenni

>>12/36 – A szegény lelkek, az öngyilkosok

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

910 hozzászólás

  1. Piómikolaus8

    Nem mindegy hogy valaki az Isteni szent szeretet megszálotja,vagy
    pedig a gyűlölet sátáni megszálotja a sötét oldalon!A szentek sarkaiban szokott ott ólálkodni a sátán lesve a megfelelő alkalmat a támadásra.A langyos istentelen lelkekkel sátán nem törődik mert azok félig ugyis az ővéinek ismeri és bízik nagyon abban,hogy egyszer haláluk után már teljesen az övéi lesznek.Aki pedig ördögtől megszállott az körül már nem kell ólálkodnia mert abban már benne lakozik az illető testében a lelke mellett.Kb ahogy emberi nyelvre megpróbáltam „lefordítani’.

    Ahogy a fenntebbi cikkeket olvasám a metropolita hozzászólásain kívül,Lilith és Marika.Nagyon jól idepasszoltok a főcímhez;Melynek címe:Az ördög álnoksága.Hiszen oly rafinált és dözsölt a hozzászólástok mint a kígyó ravaszsága!De,Isten legyen hozzánk irgalmas!

    Az igaz lélek ha valamiből hasznot hajt akkor az visszaforgatja újra abba és szeretetből mindenki részesedik áldásaiban.Ellenben a hamis lelkű ha hasznot hajt valamiből az sajnálja visszaforgatni újra abba,hanem még kabzsiságból megpróbálná azt végtelenségig kihasználni,kizsigerelni teljesen tönretéve azt.
    Ez a különbség az igaz ember és a gazember között.

    Így teljesen érthető miért oly utálatos Isten előtt az a bűn mikoron ember a kígyó álnokságával vétkezik a szeretet ellen.

    Válasz
  2. Marika

    Szép estét!

    Én olvastam annak idején a Metropolitát. Némely cikkét. Nyilván, ami érdekelt. Nem volt túl sok.
    Most sajnos még kevesebb van. Nem olvastam el, csak a főcímeket és elborzadtam!

    Ekkora változást!
    Nem tudom, hogy aki annyira átállt a másik oldalra, hirtelen megvilágosodott, mennyire olyan, mint a napraforgó?
    Ha nekem van egy nézetem, egy vallásom, akkor ragaszkodom hozzá.
    Akkor is, ha nem divat, ha nem kelendő.
    Ha taszít a bulvár, a durvaság, akkor nem közlök olyan cikkeket. Már akkor sem, amikkor a Metropolita megtette.
    Ha napi 30-40 ezer olvasótok volt, sőt olykor több is, mint olvastam tőletek, akkor miért ment tönkre az előző Metropolita?
    Vagy akkor jött a megvilágosodás?
    Nem értem és nem tudom elfogadni, amit írtatok.
    Szerintem a városi nőnek írt lapotok nem ment jól, most megpróbáljátok ezt az oldalt?
    Nem jósolok neki nagy jövőt.
    És nem azért, mert zavarna a vallási téma, nem.
    Én hiszek, de nem akarok mindenáron mindenkit hívővé tenni és nem ilyen módon, ahogy Ti próbálkoztok.
    Ez, ha igaz, amiket írtok, megszállottság. És aki megszálott, az körül nem a Sátán ólálkodik valamilyen formában?

    Válasz
  3. Ariel

    Szia Lilith!
    Sokat mondó a neved… Bizony, meg lehet változni, és arra is számítottunk, hogy sok támadás ér majd emiatt.
    Ahogy mi rájöttünk, hogy hibáztunk, úgy erre neked is megvan a lehetőséged. Még.

    Rám személy szerint épp Glória Polo tanuságtétele volt döntő hatással, elhiszem minden szavát.

    A cikkekhez meg annyit: akinek füle van a hallásra, hallja meg!

    Válasz
  4. Lilith

    ez önigazolás. Elfelejtetted, ki indított itt annak idején itt tarot tanfolyamot? Ki olvasgatta a horoszkópot? Egyáltalán: hogy miről szólt ez az oldal?
    És ez vajon miért volt? Mert meg akartál gazdagodni? Mert valaki más bőrébe akartál bújni? vagy mert akkor téged MEGSZÁLLT A SÁTÁN? Most vajon nem tart hatása alatt? Úgy tűnik, hogy nagyonis. Ezzel a bigott vallásossággal nem az istenedet szolgálod, sokkal inkább menekülsz, és próbálod megtalálni a lelki békédet. Keresd, viszont: sose hazudtoljad meg önmagad. És sose hazudj. Még egy, ez viszont rossz hír lesz. Ahogy mindannyiunkban meg van a kettősség, neked is van egy sötét oldalad, amit -te így mondanád- a sátán irányít. És most mi lesz? Mert hogy kiölni nem tudod magadból, ahogy a jó oldalt sem, az is biztos.
    (Ha már a misztikum és spiritualitás az ördögöt szolgálja: mit keres itt hastáncról szóló cikk? Vagy ez is a Sátán műve lenne?)

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.