Register
A password will be e-mailed to you.

Állandó ZOOM link: https://zoom.us/j/97683595534
Passcode Tc8PDq

Csatlakozzatok hozzánk közös online imáinkon! Minden reggel 6:15 és 7:00 között, hétvégénként 7 órakor, valamint minden este 21:00-kor rózsafüzért mondunk. IMÁINKAT felajánljuk a Szent Szűz szándékaira, különösen hazánkért, valamint egyéni szándékainkra is.

****************************************************************

Imádságunk megkezdése

Uram, egyesülve azzal az isteni szándékkal, mellyel te magad teljesítetted e földön élvén az Atyaisten dicséretét, akarjuk mi is most ezt az imát elvégezni.

NYISD meg, Uram, ajkunkat, hogy szent nevedet áldjuk, tisztítsd meg szívünket minden hívságos, ferde vagy idegen gondolattól; világosítsd meg elménket, gyújtsd lángra szívünket, hogy méltón, figyelmesen és áhítattal tudjuk az imánkat elvégezni, és érdemes legyünk arra, hogy meghallgatást találjunk isteni Fölségednél! Krisztus, ami Urunk által. Ámen.

Felajánlás Jézus Szentséges Szívének

Ó Jézus Szíve, minden erények mélysége, Neked szentelem egész életemet és egész lényemet; szent keresztségem napjától kezdve halálomig, Mária Szeplőtelen Szívében Neked szentelem szemeimet, fülemet, nyelvemet, szívemet, értelmemet, emlékezetemet,  akaratomat és képzeletemet, minden örömömet, minden szenvedésemet és minden erkölcsömet, egyszóval egész lényemet; és mivel Máriában, Máriával, Mária által vagyok egészen a Tiéd; tarts meg, oltalmazz meg és add nekem Szentséges Szívedet egész életemre és az örökkévalóságra. Ámen.

Ó Jézus Isteni Szíve, méltó az emberek és angyalok imádatára, ó kimondhatatlan és igazán szeretetreméltó Szív! Méltó vagy arra, hogy végtelen dicsérettel imádjunk, mint minden jó dolog és minden erény forrását. Add meg nekem a kegyelmet, hogy jóvátegyem a szerető Szíveddel szemben elkövetett sérelmeket és hálátlanságot. Ó, Jézus legédesebb Szíve! Szívem minden erejével imádlak Téged; dicsőítelek Téged, és felajánlom Neked a mennyei udvar legkedvesebb szeráfjainak dicséretét, és mindazt, amit legszentebb Anyád Szíve adhat Neked. Ámen.

Napi felajánló ima a Szeretet Királynőjéhez

Ó Mária, én téged választalak ma az egész Mennyei Udvar színe előtt, hogy légy Anyám és Királynőm. Átadom és neked szentelem teljes hódolattal és szeretettel testemet, lelkemet, belső és külső javaimat, a múlt, jelen és jövendőbeli tetteimet, és átadom magam, hogy rendelkezz minden fölött, ami hozzám tartozik, kivétel nélkül, a Te kedved szerint, Isten nagyobb dicsőségére, most és az Örökkévalóságban. Amen. (Grignion-i Montfort Szent Lajos.)

Zöld Skapuláré Imája
(azokért, akiknek a nevei fel vannak írva a skapulékra)

Mária Szeplőtelen Szíve, könyörögj érettünk most és halálunk óráján! Ámen.

3 Üdvözlégy, 3 Dicsőség

Erőteljes Védőima

Az ATYAISTEN gyermekeként, a megáldott Bárány Vérével védem meg minden érzékemet, lelkemet és szellememet az őket érő támadásoktól, amelyek a gonosztól származnak. Szent Mihály arkangyal oltalmával kiűzök magamból minden tisztátalan szellemet, akik az egész lényembe akarnak behatolni, hogy meggyengítsék éberségemet, érzékeimet, lelkemet és szellememet, nyitva hagyva az ajtót a démonok előtt, hogy gyűlöletet, önzést, büszkeséget, haragot, bujaságot, lustaságot vessenek el bennem, és hogy olyan bűnöket kövessek el, amelyek megsértik ISTENEMET. A Fiú Szent Sebeibe bújok, és kérem a Szentháromságot, hogy pecsételjenek le és védjenek meg minden rossztól. Ámen.

Ima a gyerekekért

Drága Istenünk kérünk, védj meg minden gyermeket az egész világon a fizikai és lelki bántalmazásoktól. Küldd el a Szentlelked minden magányos és kétségbeesett gyermekre, hogy tudják nincsenek egyedül, és hogy Rád mindig számíthatnak. Angyalaid segítségével oltalmazd a veszélyben lévő gyermekeket. Ébreszd fel a szeretetet az emberek szívében, az árva gyermekek megsegítésére.

Imádkozunk minden olyan felnőttért, akik ilyen gyermekek közelében vannak, hogy Szentlelked segítségével jót cselekedjenek. Kérünk Téged most Jézus Krisztus nevében, hogy hatalmas erőddel állítsd le a gyermekekre zúduló csapásokat, és ébressz szeretet az emberek szívében!

Drága Szűzanyánk kérjük hathatós segítségedet és közbenjárásodat minden gyermek védelmében! Ámen.

Ima Szent Mihályhoz

Szent Mihály arkangyal! Védelmezz minket a küzdelemben, a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk. Esedezve kérjük, parancsoljon neki az Isten. Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, kik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Istene erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

Ima a papokért

Jézus, Örök Főpap! Tartsd meg papjaidat legszentebb Szíved oltalmában, ahol senki sem árthat nekik. Őrizd meg kezüket és ajkukat, melyekkel naponta érintik Szent Testedet és Véredet. Őrizd meg tisztán és minden földi érdektől mentesen szívüket, melyeket dicsőséges papságod magasztos pecsétje ékesít. Növeld bennük az irántad való szeretetet és hűséget, mentsd meg őket a világ gonosz hatásaitól. A kenyér és bor átváltoztatásának hatalmával együtt add nekik a lelkeket átváltoztató erőt is. Áldd meg munkájukat bő terméssel, és ajándékozd nekik egykor az örök élet koronáját. Ámen.
(Lisieux-i is szent Teréz)

Ima, a Dicsőség Országának megvalósulásáért a Földön

Ó, jóságos és irgalmas, mindentudó és mindenható örök Atya! Alfa és Omega, aki mindent teremtettél. Te soha nem hagyod el gyermekeidet. Tekints jóságosan egyszülött Fiadra, Jézus Krisztusra, aki azért jött, hogy megmentse az emberiséget és királyságodat megalapítsa a Földön. Felajánljuk Neked Szent Fiad, Jézus Krisztus minden gyötrelmét, kínszenvedését és drága Szent Vérét a Szent Kereszt minden ellenségének, az antikrisztusnak és a vörös sárkánynak bukásáért, akik most és az idők végén az igazság ellen harcolnak. Megváltónk drága Vére és földi életének utolsó lehelete által tűnjenek el úgy, mint tajték a napfényben, hogy királyságod mielőbb elérkezzék a Földön.

Jézus Krisztus drága Vére — jöjjön el a Te királyságod! Ámen.

***

VÉDŐPALÁST IMA Szent József közbenjárásáért egy különleges szándékra

+ Az Atyának – és Fiúnak – és Szentlélek Istennek nevében. Amen.

Jézus, Mária és József, világosítsatok meg minket, segítsetek meg minket, mentsetek meg minket! Amen.

Dicsőség az Atyának… (háromszor, hálából a Szentháromságnak azért, hogy Szent Józsefet rendkívüli méltóságra emelte)

Felajánlás

Nézd, alázatos belenyugvással vagyok itt, előtted, Szent József! Nagy tisztelettel neked szentelem az ájtatosságnak eme védőpalástját, és arra kérem az egész mennyei udvart, hogy kísérjen végig engem ezen. Egyszersmind arra törekszem, hogy növekedjek az irántad való tiszteletben, és hogy másokat is erre serkentsek.

Segíts nekem Szent József, hogy egész életemben jámbor érzületben és szeretetben hű maradjak hozzád!

Segíts nekem különösképpen halálom óráján úgy, ahogyan Jézus és Mária melletted álltak, amikor távoztál az élők sorából, hogy majd egyszer a mennyei örömben örökké tisztelhesselek! Amen.

Ó, dicsőséges Szent József, alázatos belenyugvással és örvendező szívvel helyezem lábad elé ezt az értékes imakincset, kérlek gondolj arra a számtalan erényre, melyek szent személyedet díszítették!

Nálad is megvalósult ősödnek, az egyiptomi Józsefnek az álma. Nemcsak az isteni nap vett körbe nagyszerű sugaraival, hanem a misztikus hold, Mária is, szelíd fényével.

Jákob útra kelt Egyiptomba, hogy gratuláljon fiának, Józsefnek, aki a királyi trónon ült. Példáját követte valamennyi fia. Leírhatatlanul szebb volt azonban Jézus és Mária példája, akik tisztelettel és hűséggel vettek körül téged. Ez arra ösztökél engem, hogy bátran ajánljam fel neked ezt a védőpalást-ájtatosságot, hogy közbenjárásoddal megtapasztalhassam Isten kegyelmét.

Miként az egyiptomi József, nem lökte el bűnös testvéreit, hanem teljes szeretettel fogadta, oltalmazta, az éhségtől és a haláltól megmentette őket, hasonlóképpen te, Szent József sem fogsz elutasítani engem kérésemmel. Eszközöld ki nekem továbbá a kegyelmet, hogy Isten a te közbenjárásodra soha el ne hagyjon engem e siralomvölgyben, és mindig azok közé számoljon engem, akik az életben és a halálban egyaránt a te palástod védelme alatt állnak.

Imádságok

Üdvözöllek téged, Szent József, a menny és föld összehasonlíthatatlan kincseinek gondnokát és nevelőatyját annak, aki a világegyetem valamennyi teremtményét táplálja. Mária után te vagy az a szent, aki a legméltóbb arra, hogy szeressük és tiszteljük. Valamennyi szent közül neked jutott az a megtiszteltetés, hogy a Messiást nevelhetted, vezethetted, táplálhattad és átölelhetted; őt, akinek látására oly sok próféta és király áhítozott.

Szent József, mentsd meg lelkemet és a könyörületes Istennél eszközöld ki számomra a kegyelmet, amelyért alázatosan könyörgök (..ítt felsoroljuk a kegyelmeket, amelyeket kérünk …)

Járj közben a tisztítótűzben szenvedő lelkeknek enyhülésért a  szenvedésükben. Dicsőség … (3x)

Ó, Szent József, Világszerte te vagy az Anyaszentegyház patrónusa és védelmezője! Minden szentek közül hozzád kiáltok én, a gyengék és a Segítségre szorulók legerősebb védelmezőjéhez, és ezerszer szeretném dicsérni szíved szelídségét, mely mindig és minden szükségben kész a segítségre.

Szent József, hozzád fordulnak az özvegyek és árvák, a magukra hagyottak, az elkeseredettek és a mindenféle szükséget szenvedők. Nincs olyan kín, gond és ínség, mellyel te ne törődnél. Add meg ezért nekem is mindazokat az eszközöket, melyeket maga Isten adott a kezeidbe, hogy azokkal elnyerjem a kért kegyelmet! Ti pedig, Istennek minden szentjei, könyörögjetek értem a végtelenül irgalmas Mennyei Atyához! Amen. Dicsőség… (3x)

Számtalan ember imádkozott már előttem hozzád és segítséget kaptak tőled. Jóságos szent József, te ismered bajaimat és azt a vágyamat hogy azoktól megszabaduljak. Egy ember sem, még a legjobb sem értheti meg problémámat, és nem igazán tudna segíteni. De tehozzád nagy bizalommal menekülök. Nagy Szent Teréz írásaiban ezt olvassuk: „Az a kegyelem, melyet Szent Józseftől kérünk, biztosan megadatik.”

Szent József, a magukra hagyottak vigasztalója, jöjj segítségemre szükségemben, és vidd imáimat a tisztítótűzben szenvedő lelkekhez is, hogy mielőbb eljussanak az örömre és az üdvösségre. Amen. Dicsőség… (3x)

Fenséges szent, a te Isten iránti tökéletes engedelmességed nyerjen irgalmat nekem! Szent és érdemdús életed által hallgasd meg könyörgésemet!
Szeretetre méltó neved által segíts meg engem!
Szíved szelídsége és hatalma által védelmezz engem!
Szent könnyeiddel erősíts meg engem!
Hét fájdalmad által szánj meg engem!
Hét örömöddel vigasztald meg szívemet!
A test és a lélek minden gonoszságától őrizz meg engem!
Minden szükségtől és nyomorúságtól szabadíts meg engem!
Kegyeskedjél kikönyörögni számomra az egyetlen szükséges dolgot: Isten kegyelmét!
Eszközöld  ki a tisztítótűzben szenvedő lelkeknek a gyors szabadulást kínszenvedéseikből! Amen.

Dicsőség… (3x)

Dicső Szent József, megszámlálhatatlanul sok a kegyelem, melyet te a szegény szenvedőknek kieszközölsz. Mindenféle betegek, nyomorultak, megrágalmazottak, elárultak, vigasztalanok, éhezők és segítségre szorulók jönnek hozzád kéréseikkel, és meghallgatásra találnak, Kérlek, legkedvesebb Szent József, ne engedd, hogy közülük az egyetlen személy legyek, aki nem nyer meghallgatást! Mutasd meg nekem is irgalmas és hatalmas segítségedet! Hálás leszek ezért és örökké tisztelni foglak, ó, dicső Szent József, védelmezőm és a tisztítótűzben szenvedő lelkek megszabadítója! Amen.

Dicsőség… (3x)

Örök  Isten, Mennyei Atyánk Fiadnak, Jézusnak és az ő legszentebb anyjának, Máriának érdemei által könyörgök hozzád egy különleges kegyelemért! Jézus és Mária nevében leborulok előtted, és imádlak téged a te csodálatos jelenlétedben.

Kérlek, fogadd el szándékomat és szilárd elhatározásomat, hogy állhatatosan azok közt maradjak, akik a Szent Család nevelőatyjának oltalma alatt akarnak élni és általa hozzád könyörögni.

Áldd meg, kérlek ezt az ájtatosságomat jóságoddal és hallgasd meg kérésemet! Amen. Dicsőség… (3x)

Szent József, óvd meg az Anyaszentegyházat minden álnokságtól, és terjeszd ki valamennyiünk fölé oltalmazó palástodat!

Bizalommal teljes könyörgések Szent József Jézussal és Máriával való titokzatos életének emlékére

Szent József, könyörögj Jézushoz, hogy szentelje meg lelkemet.
Szent József, könyörögj Jézushoz, hogy gyújtsa meg szívemben a szeretet lángját.
Szent József, könyörögj Jézushoz, hogy világosítsa meg értelmemet.
Szent József, könyörögj Jézushoz, hogy erősítse meg akaratomat.
Szent József, könyörögi Jézushoz, hogy tisztítsa meg gondolataimat.
Szent József, könyörögj Jézushoz, hogy vezérelje érzelmeimet.
Szent József, könyörögj Jézushoz, hogy irányítsa kívánságaimat.
Szent József, könyörögj Jézushoz, hogy áldja meg munkálkodásomat.
Szent József, esd ki Számomra Jézustól erényeid utánzásának kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól az alázatos szív és lélek kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a szelíd és jóságos szív kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a békés szív kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a jámborság és istenfélelem kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a tökéletességre való törekvés kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a tiszta szívűség kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a megpróbáltatás és szenvedés idején a türelem kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a béketűrés kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól az örök Igazságok felismerésének kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a jó és a rossz megkülönböztetésének kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a jó cselekedetekben való kitartás kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a hősies kereszthordozás kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a világias függőségeimtől való elszakadás kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a Mennyország utáni vágyakozás kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a bűnre vezető alkalmak elkerülésére való erő kegyelmét.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a kegyelmet, hogy erős akarattal, mindvégig hűségesen kitartsak.
Szent József, esd ki számomra Jézustól a jó halál kegyelmét.
Szent József, ne engedd, hogy eltávolodjak tőled.
Szent József, segíts, hogy soha ne fáradjon el a szívem téged szeretni és dicsérni.

Szent József, fogadj el engem, mint nevelt gyermekedet.
Szent József, Segíts úgy szeretnem Jézust, ahogyan te Szeretted.
Szent József, Maradj velem, különösen a halálom Óráján.
Jézus, Mária és Szent József, nektek ajánlom szívemet és lelkemet.
Jézus, Mária és Szent József, világosítsatok meg, segítsetek nekem, mentsetek meg engem. Amen. Dicsőség… (3x)

Könyörgések Szent Józsefhez

Emlékezzél, ó legtisztább jegyese az Istenszülő Máriának és legkedvesebb Védelmezőm, Szent József:
Még soha nem hallotta senki, hogy valaki, aki védelemért és segítségért tehozzád folyamodott, nem nyert volna meghallgatást és vigasztalást.
Ezzel a tudattal és bizalommal fordulok hozzád Szent József, hallgasd meg könyörgésemet és kéréseimet. Amen.

Dicső Szent József, Mária jegyese és Jézus szűzi atyja, emlékezzél meg rólam és őrködj felettem. Taníts meg engem, a szentséghez vezető úton járni.

Fogadd minden sürgős kérésemet jámbor gondoskodásodba és atyai oltalmadba. Távolíts el minden akadályt és nehézséget, melyek imáim útjában állnak és add, hogy kéréseim meghallgatása Isten nagyobb dicsőségére és lelkem üdvösségére váljék.

Nagy hálám jeléül ígérem neked, hogy tiszteletedet lehetőségeim szerint mindenütt terjesztem. Örömmel dicsőítem Istent, aki neked oly nagy közbenjárói hatalmat adott a mennyben és a földön.

Litánia Szent Józsefhez

Uram, irgalmazz nekünk!
Krisztus, kegyelmezz nekünk!
Uram, irgalmazz nekünk!
Krisztus, hallgass minket!
Krisztus, hallgass meg minket!
Mennyei Atyaisten, irgalmazz nekünk!
Megváltó Fiúisten!
Szentlélek Úristen!
Szentháromság egy Isten!

Szentséges Szűz Mária, Könyörögj érettünk!

Szent József,
Dávid nemes sarja,
Pátriárkák fénye,
Isten Anyjának jegyese,
A Szent Szűz tisztaságos őre,
Isten Fiának nevelő atyja,
Krisztus gondviselő oltalmazója,
A szent család feje,
Igazságos József,
Tisztaságos József,
Nagyokosságú József,
Erőslelkű József,
Engedelmes József,
Hűséges József,
Béketűrés példaképe,
Szegénység kedvelője,
Iparosok példaképe,
A házasélet dísze,
Szüzek őre,
Családok támasza,
Ínségesek vigasztalója,
Betegek reménye,
Haldoklók pártfogója,
Gonosz szellemek réme,
Az Anyaszentegyház védőszentje,

Isten Báránya, ki elveszed a világ bűneit, Kegyelmezz nekünk!
Isten Báránya, ki elveszed a világ bűneit, Hallgass meg minket!
Isten Báránya, ki elveszed a világ bűneit, Irgalmazz nekünk!

Háza urául rendelte Őt!
És egész országának vezérévé!

Könyörögjünk! Úristen, Te Szent Józsefet mérhetetlen gondviseléseddel szent Anyád jegyesének választottad. Add, hogy közbenjárónk legyen a mennyben, akit e földön pártfogónkul tisztelünk. Aki élsz és uralkodol mindörökkön örökké. Amen.

A védőpalást lezárása

ó, dicsőséges Szent József, Isten téged választott a legszentebb család fejének és védelmezőjének; légy a Mennyországból az én hatalmas pártfogóm is.

Esedezve kérlek, fogadj engem mindig szent palástod oltalma alá. A mai napon atyámnak, közbenjárómnak, kísérőmnek és védelmezőmnek választalak. Neked ajánlok mindent: testemet és lelkemet; mindent, ami vagyok és amim van, egész életemet és halálomat is. Őrizz meg engem, mint gyermekedet és védelmezz meg engem minden látható és láthatatlan ellenséggel szemben. állj mellettem szükségemben. Vigasztalj engem keserű óráimban és különösen haláltusámban.

Csak egy szót szólj érdekemben szeretetreméltó Megváltónknál, akit gyermekként karjaidban tarthattál, és a Boldogságos Szűz Máriánál, kinek szeretett jegyese lehettél. Szerezd meg számomra mindazon kegyelmeket, melyek az örök üdvösségre vezetnek. A te tanácsodat és példádat akarom követni és mindig hálás akarok lenni.

Ima Szent Józsefhez

Szent József, légy házunk ura, kis családunk patrónusa.
Egyetértés, hű szeretet egyesítse szíveinket.
Az ég felé mutass utat, gyámolítsd az ellankadtat.
Küzdelmünkben légy vezérünk, erényekben példaképünk.
Átadjuk e ház kulcsait, oltalmazd és védd lakóit.
Zárd ki mindazt, ami káros, ami üdvünkre hátrányos.
Engedd be az Isten-áldást, minden jóban gyarapodást.
Ajánlj minket Jézusodnak és szeplőtlen Szűz Arádnak,
hogy családunk kicsiny háza Názáretnek legyen mása. Amen.

Szűz és tisztaságos Szent József,
Hadd legyek nevelt gyermeked.
Őrizd lelkem és testem tisztaságát,
Hogy Isten kegyelmében megmaradhassak.
Szent József, nevelőatya, a Szűz tisztaságos jegyese,
Légy vezérem és tanácsadóm,
Segíts Istenhez hűségesnek lenni!

Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség…

+ Az Atyának + a Fiúnak + és a Szentléleknek. Amen.

Dicsértessék a Jézus Krisztus, Mindörökké. Amen.

Hozzád menekülünk szorongattatásaidban Szent József, és miután már könyörögtünk Legszentebb Jegyesed segítségéért, a Te oltalmadat is bizalommal kérjük. Arra a szeretetre, amely Isten Szeplőtelen Szűz Anyjához fűzött, és arra az atyai érzületre, amellyel a Gyermek Jézust gondoztad, könyörögve kérünk: tekints le kegyesen Örökségedre, amelyet Jézus Krisztus saját Vérén szerzett, és istápolj minket erőddel és segítségeddel szükségünkben. Oltalmazd Jézus Krisztus választott nemzedékét Te, a Szentcsalád legfontosabb őrzője! Tartsd távol tőlünk, ó legszeretőbb atya a tévelygés és romlottság mételyét; védelmezz az égből, légy legerősebb támaszunk a harcban, melyet a sötétség hatalma ellen harcolunk; és amiként kiragadtad egykor a kisded Jézust a legnagyobb életveszélyből, úgy védjed meg most Isten Szent Egyházát az ellenséges cselszövésektől és minden bajtól. Végy állandóan pártfogásodba mindannyiunkat hogy a Te példád és gyámolításod által támogatva szentül élhessünk, jámbor véget érhessünk, és a Mennyben örök boldogságot nyerhessünk. Amen

Jézus, Mária és József világosítsátok meg és segítsetek nekünk,  mentsetek meg minket. Amen


NAGY EREJŰ ÖRDÖGŰZŐ IMA, MELYET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ADOTT MAGYARORSZÁG ÉS AZ EGÉSZ VILÁG SZÁMÁRA

Szentháromság egy Isten, alázattal kérlek, hogy Szűz Mária, Szent Mihály Arkangyal, az összes angyalok és szentek közbenjárására add meg azt a nagy kegyelmet, hogy a sötétség erőit legyőzhessük Magyarországon és az egész világon, a mi Urunk Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért, drága Szent Vérének kiontásáért érettünk, Szent Sebeiért, a kereszten való szenvedéseiért, és minden szenvedéséért, melyet Passiója és egész földi élete során a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

Könyörgünk Urunk, Jézus Krisztus, küldd el szent angyalaidat, hogy a gonosz erőit letaszítsák a pokolba, a kárhozatba, hogy Magyarországon és az egész világon eljöhessen Isten uralma, és Isten kegyelme áradjon minden szívbe, hogy ez által Magyarország és minden ország a Te békéddel teljen el.

Mi Nagyasszonyunk és Királynőnk, tiszta szívből könyörgünk Hozzád, küldd el szent angyalaidat, hogy letaszítsanak a pokolba, az örök kárhozatba minden gonosz lelket, kiknek el kell veszniük.

Szent Mihály Arkangyal, a mennyei seregek vezére, az Úr Téged küldött e nagy mű megvalósítására, hogy az Úr kegyelme örökösen velünk lehessen. Vezesd mennyei seregedet, hogy a sötétség erői véglegesen a pokolba, a kárhozat helyére kerüljenek. Egyesítsd minden erődet, hogy legyőzd Lucifert és bukott angyalait, kik Isten akarata ellen fellázadtak, és most a lelkek vesztére törnek. Győzedelmeskedj, mert hatalmad van és tekintélyed. Kérd Istentől számunkra békéje és szeretete kegyelmét, hogy mindig követhessük a mi Urunkat Isten Országa felé.
Ámen

Szent Mihály Arkangyal, 2011 09.29.

 

Imádott Jézusom!
Lábunk együtt járjon. Kezünk együtt gyűjtsön.

Szívünk együtt dobbanjon.
Bensőnk együtt érezzen.

Elménk gondolata egy legyen.
Fülünk együtt figyeljen a csöndességre.
Szemünk egymásba nézzen és tekintetünk összeforrjon.
Ajkunk együtt könyörögjön az Örök Atyához irgalomért.
Ámen.

 

Imánk befejezése

Fogadd el, legkegyelmesebb Isten, a Boldogságos Szűz Mária és minden szentek érdemeiért köteles szolgálatunkat, és ha ezen dicséreteket mondván bármit méltóképpen cselekedtünk, tekintsd jóságosan, amit pedig hanyagul vagy odaadás nélkül végeztünk, bocsásd meg irgalmasan! Krisztus, a mi Urunk által. Ámen.

Boldog Szűz Mária méhe, mely az örök Atya Fiát hordozta.
És boldogok az emlők, melyek Krisztust, az Urat szoptatták. Ámen.

+ Keresztvetés

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.