Register
A password will be e-mailed to you.

Jelenleg az emberiség valaha tapasztalt legnagyobb történelmi konfrontációjával állunk szemben. Nem hiszem, hogy a társadalmunk széles köre vagy a keresztény közösség egész széles köre ezt teljesen belátja. Most az Egyház és az anti-egyház, az evangélium és az anti-evangélium, Krisztus és az Antikrisztus közötti végső konfrontáció előtt állunk.

Ez a konfrontáció az isteni Gondviselés tervei között van. Tehát Isten tervében kezdettől benne volt, és ennek egy olyan próbatételnek kell lennie, amelyet az Egyháznak vállalnia kell, és bátran szembe kell néznie vele.”  

Azta.

A fentieket 1976-ban Philadelphiában mondta a leendő II. János Pál pápa, amikor az Egyesült Államokban járt, akkor még krakkói érsekként. Ezektől a prófétai szavaktól kiráz minket a hideg, és ennek jó oka van. Mintha egy jól megírt darab jelenetei játszódnának le előttünk.

De mi – mindannyian – bepillantást kaptunk a forgatókönyv utolsó oldalára Fatimában, és ott ezt látjuk: „A végén az én Szeplőtelen Szívem győzni fog.”

A Szűzanya győzelmet ígért, de minket is hív, hogy segítsünk ennek megvalósításában, hogy a zászlaja alá gyűljünk, és visszaszerezzük világunkat – amely e próba fogságában találta magát – Jézus Krisztusért.

Akarsz a győztesekhez tartozni? Akarsz hős lenni? Akarsz a Mennyországból úgy visszanézni az életedre, hogy ne kelljen szomorkodnod azon, amiket elmulasztottál megtenni, hanem boldogan szemlélhesd földi életed nagyszerű hatását az Örökkévalóságra?

Ebben a szellemben arra kérünk benneteket, hogy gyülekezzetek velünk és csatlakozzatok hozzánk egy rózsafüzér-keresztes hadjáratra. Legyetek harcosai és boldog részesei Mária Szeplőtelen Szíve diadalának!

Ez a hivatás egy nagyszerű kaland, mely sokkal többet ad, mint amennyit elvesz. Ha szeretnél jelen lenni a történelem egyik legnagyobb csatájában, legyél te is spirituális harcos! Meghívunk az év legerősebb online eseményeire! Szóval kérünk, tervezd úgy a napodat, hogy te is itt leszel velünk!

Helyszín:
https://zoom.us/j/97683595534
Passcode Tc8PDq

Időpont:  
– Minden hétköznap reggel 6:15 és 7:00 között, illetve szombat és vasárnap reggel 7 órakor
– valamint minden este 21:00-kor.

1 óra időtartamú IMÁINKAT felajánljuk a Szent Szűz szándékaira, különösen hazánkért, valamint egyéni szándékainkra.

Csatlakozzatok a Rózsafüzér Királynőjéhez!

Kérjük, oszd meg ezt az információt minden imádkozó családtagoddal és barátoddal. Képzeld el, mi fog történni, amikor magyarok ezrei gyűlnek össze imádkozni, a Szűzanya fegyverével a kezükben!

Ha van imacsoportod vagy bibliatanulmányozó csoportod, akkor arra bátorítunk, hogy beszélj velük a rózsafüzér ima erejéről, és közösségként minden alkalommal imádkozzatok végig együtt 5 tizedet! Segíts a rózsafüzér terjesztésében, amit előre is köszönünk!!

Győzelmes Miasszonyunk, könyörögj érettünk!
Tarts minket a köpenyed alatt!

Metropolita Online Imaközösség

 

 

 

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.