Register
A password will be e-mailed to you.

Az isteni kinevezés

Ne lepődj meg szavaimon, fontos vagy Nekem.
Azt akarom, hogy
néhány pillanatra felejtsd el a problémáidat, a nyomorúságaidat, azt akarom,
hogy néhány pillanatra gondolj Rám, hogy a tekintetedet Rám szegezd; mert Én mindig és az örökkévalóságig rád gondolok. Már az első pillanattól kezdve beiratkoztál Szent Szívem iskolájába, amikor úgy döntöttél, hogy Isteni Szívemnek szenteled magad. Azt akarom, hogy az első helyet foglald el az osztályomban. Én vagyok isteni Mestered. Én adom át neked a mennyei tudást és bölcsességet képességeidnek megfelelően. Nem kényszerítelek a tanulásra; a tanulás felelősségérzetet ébreszt; szeretetet ébreszt, vágyat az isteni bölcsesség keresésére, ami szentté tesz téged.

Szent Szívem iskolájában a tökéletességre és az életszentségre akarlak elvezetni.  Ha megengeded, hátadra helyezem a galamb ezüst szárnyait, hogy átrepülhess a Mennyek végtelenségén, hogy keress Engem az Én magas szentélyemben. Én szólok a szívedhez, amikor szomorú vagy, fejedet szent keblemre hajthatod, ahogyan János, szeretett tanítványom tette; ha elhagysz Engem, visszavezetlek, hogy újra megízleld Szent Szívem örömét és édességét.

A régi időkben Szent Szívem apostolai harminchárom harangot kongattak földi életem harminchárom évének tiszteletére. Néhányan az isteni rendelésen sírni fognak bűneik miatt, bánatot és bűnbánatot fognak érezni, amiért megbántottak Engem; mások Egyházam szükségleteiért fognak kérni. Kérni fogják, hogy Szent Szívem győzelmet és diadalt arasson a gonosz felett, hogy Szent Szívem uralma uralkodjon az egész földön. Mások csatlakoznak az Angyalok és a Szentek imádatához és dicséretéhez. Mások hagyják magukat elégni a szeretet lángjában, amely Isteni Szívemet emészti.

Az isteni kinevezés egy lehetőség számotokra, hogy naponta találkozzatok Velem; mindezt egyszerű módon kell megtennetek; elég, ha a lelketek a mennybe emelkedik, és egyesül Isteni Szívemmel, valamint mindazok szívével, akik szeretnek és követnek Engem. Mennyire kívánom, hogy ez a jámbor gyakorlat általános legyen; és hogy naponta kétszer, reggel 9 és délután 4 órakor, minden katolikus templomban harmincháromszor szólaljanak meg a harangok, hogy a világ mennyei visszhangként hallhassa Szent Szívem szeretetének minden ember iránti dobbanásait. Ezen az isteni találkozón csatlakozzatok az oltárt körülvevő angyalok kórusához, és velük együtt énekeljétek: „Szeretet és jóvátétel Istenünk Szívének”.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.