Register
A password will be e-mailed to you.

Kérlek, adj jóvátételt minden megszentelt lélekért

Gyermekem, érted tettem mindent, leszálltam a mennyből, hogy életemet a szeretet holokausztjaként felajánljam. Szent Szívem áldozati oltár, amelyen a szentek szentekké váltak.

Szent Szívem a szeretet menedéke minden lélek számára, kivétel nélkül minden bűnös számára. Értük szeretek, értük hullatok könnyeket, értük lettem a golgotai vértanú, gondolván, hogy a szeretet e gesztusa minden ember szívét átformálja, de sajnos nem mindenki szeret Engem, nem mindenki fogad el Engem élete Mesterének és Urának, nem mindenki hisz Szeretetemben.

Az oltárnál, a szent templomban megtalálsz Engem, a királyok Királyát és az urak Urát! Megtalálsz Engem, mint a legmagasabb rendű, leghatalmasabb Királyt, Aki arra vár, hogy a föld minden teremtményétől imádatot és dicsőséget kapjon. Hívtalak téged, és te engedelmesen fogadtad sugallataimat, válaszoltál a szívedben lévő szeretet érintéseire, és szavaim simogatásként érik lelkedet. Szavaim édes nektár, a kegyelem zápora, a kegyelem szakadó esője.

És mivel kitartottál Utamon, mivel szívedben szilárdan él a döntés, hogy Szent Szívemnek szenteled magad és hűséges tanítványom leszel, ma arra kérlek, vezekelj a Szent Eucharisztia ellen elkövetett bűnökért.

Gyermekem, sok lélek merészeli halálos bűnben fogadni Testemet és drága Véremet. Szívük olyan, mint a kétélű tőr: széttépi, megsebzi Isteni Szívemet. Néhányan, akik a Sátán eszközeivé teszik magukat, le merik taszítani a Királyt a palotájából: megtaposnak, meggyaláznak Engem. A legtöbb embertől hálátlanságot, tiszteletlenséget, szentségtörést, ridegséget, közönyt és megvetést kapok a szeretet e lángoló szentségében!

Kárpótoljatok a sértésekért, amelyeket Isteni Szívem a föld összes oltárán kap! Szent Szívem apostola, arra kérlek, hogy tedd jóvá a gyalázkodásokat, amiket Szívem sok ellenségétől kap, akik el akarnak pusztítani Engem, akik azt akarják elhitetni a lelkekkel, hogy eucharisztikus jelenlétem csak egy szimbólum, egy egyszerű emlék Nagycsütörtökről.

Pedig Isteni Szívem dobog és lüktet a megszentelt Ostyában! Viszont ők nem akarnak Evangéliumom szerint élni, le akarnak tépni Isteni Szívem kertjéből néhány rózsát, néhány szegfűt, amiket én ültettem oda, ahol szeretetem élő vize táplálja őket.

Szerető és irgalmas tekintetemet ma rád irányítom. Ki akarom használni nyomorúságodat és semmiségedet, hogy te szolgáltasd Nekem mindazt a szeretetet és dicsőséget, amit nem kapok meg minden teremtménytől. Szent Szívem apostolaként arra kérlek, hogy tegyél jóvátételt egyházam minden gyermeke helyett, egy olyan egyház nevében, amely egy, szent, katolikus, apostoli és római egyház, melynek legfőbb képviselője a pápa.

Egyházam minden egyes gyermekének bűnei Számomra új keresztre feszítés, gyötrődöm és haldoklom, utolsó leheletemre készülök..! Ezért járj mindig az én irányomban, kerüld el, hogy a világ csalásaiba és csábításaiba ess! Az én Szent Szívem a legjobb rejtekhely, amikor üldözöttnek és ostromlottnak érzed magad. Szent Szívem a béke oázisa, amikor a szíved nyugtalan.

Vezekelj Isteni Szívem néhány kedves lelkéért is, olyan lelkekért, akik bizonyos pillanatokban megbántottak Engem, bár már ismernek, olyan lelkekért, akiket rendkívüli mennyei kegyelmekkel vonzottam Magamhoz, de cserbenhagytak.

Szent Szívem apostolaként arra kérlek, tegyél jóvátételt minden megszentelt lélekért. Ők Isteni Szívem szeretettjei, arra hivatottak, hogy tökéletességben, erényben, szentségben éljenek. Te sem vagy kivétel. A szemem rajtad van; gyengéden kötöttelek az aranyzsinórhoz, amely fehér és ragyogó tunikámat tartja. Bátorítalak, hogy szenteld magad Szentséges Szívemnek és légy hű tanítványom.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.