Register
A password will be e-mailed to you.

Öröm a kereszt misztériumában

Gyermekem, mondj igent, mondd, hogy tekinteted az égre emelkedik, és szemlélni fogod nagyságomat, mérhetetlenségemet a kék szőnyeggel borított égbolton vagy a csillagokkal teleszórt égen! Mondj igent! Remélem, hogy mindent megkapok tőled: ezért ébresztettem ma a szívedben a vágyat, hogy egyedül találkozz velem.

Ma át akarlak ölelni, szeretném, ha éreznéd Isteni Szívem dobbanásait, a szeretet hullámait irántad. Ha valóban elszánt vagy, hogy Szent Szívem apostola legyél, két jelvényt helyezek a mellkasodra: szent keresztem és Isteni Szívem jelvényét, mert Szent Szívem apostolának örömöt és gyönyört kell találnia a kereszt misztériumában.

A kereszt misztériuma megnyitja előttetek a mennyország kapuit, olyanokká tesz benneteket, amilyen Én vagyok. A kereszt az az eszköz, amit a lelkek és a szívek megtisztítására használok általában, a kereszt egy arany jutalom, amely lényetek mélyén állandó örömre vezet benneteket. A kereszt úgy tisztítja meg a bensőtöket, hogy emberi vonásaitok lassan elvesznek, és az Én isteni
vonásaim formálódnak ki bennetek, Hozzám hasonlóvá formállak benneteket. Tökéletesnek kell lennetek, szentségre kell törekednetek, erényeket kell szereznetek.

Szent keresztem jelvényei vezetni fognak téged, hogy Velem járj a keserűség útján, és ha már a Golgota hegyén vagy, borulj le isteni jelenlétem előtt, dicsérj Engem, dicsőíts Engem, és fizess meg Nekem minden tiszteletet, amit Istenedként megérdemlek.

Meghaltam a kereszten, hogy életet adjak neked,
meghaltam a kereszten,
hogy megváltsam az emberiséget minden bűntől,
meghaltam a kereszten,
és legyőztem a sötét, gonosz erőket.

Hadd helyezzem melledre Isteni Szívem jelvényét, hogy a szeretetben összeolvadjunk, hogy közel érezz Engem magadhoz, hogy Szent Szívem dobogása elvezessen minden egyes isteni titkom mélységes szemléléséhez, olyan misztériumokhoz, amelyeket általában a kicsinyeknek és az egyszerűeknek tárok fel. És mivel kicsi és egyszerű vagy, ezért arra hívlak, hogy szenteld magad Szent Szívemnek, hogy a Bűnt gyökerénél fogva vágd ki és hagyd el a világ dolgait; mert magammal akarlak vinni a Bárány menyegzőjére, azt akarom, hogy részese legyél a mennyei szent Angyalok énekének.

Isteni Szívemnek egyesülnie kell a te szíveddel, és milyen módon? Gondolj rám hajnalban, gondolj rám, amikor úton vagy, gondolj rám, amikor dolgozol, gondolj rám, amikor karjaimban pihensz az éjszakai pihenés alatt. Isteni Szívem a szeretet máglyája számodra és minden lélek számára. Ezen a napon, amikor arra készülsz, hogy Szent Szívemnek szenteld magad, azt kérdezem tőled: készen állsz-e arra, hogy a szeretet vazallusa legyél? Készen állsz-e arra, hogy átadd nekem akaratodat, hogy a szívedben megrajzolt terveim szerint munkálkodhassak benned? Készen állsz meghalni az „én”-ednek, az önzésednek? Készen állsz arra, hogy minden dicsőséget átadj Nekem a Legszentebb Oltáriszentségben?

Ha le kellene szállnom a Mennyből, és újra át kellene élnem Szent Passióm heves szenvedéseit, örömmel megtenném érted. Atyai tekintetem sohasem fog leválni rólad, a neved már a tenyerembe van írva, a te történetedet írom be életed könyvébe. Már van számodra egy előkelő helyem a Mennyek Országában. Ne feledd, hogy Szent Szívem a szeretet és irgalom végtelen óceánja.

Legyél figyelmes és éber, hogy isteni kegyelmeimet ne ragadják el tőled és ne dobják az árokba. Mivel Szent Szívem iskolájának tanítványa vagy, ezért a szívedbe helyezem két jelvényemet: a szent keresztet és Isteni Szívemet. Ha egyszer aláírod velem a szeretetpaktumot, az Én tulajdonommá válsz, te leszel az a gyönyör, amiért a föld minden oltárán megmaradtam, és tőled várom a hódolatot, a jóvátételt és a dicsőséget.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.