Register
A password will be e-mailed to you.

Isteni Szívemet tisztelő áhítatok

Gyermekem, légy Szentséges Szívem jó apostola, emlékezz arra, hogy irántad érzett szeretetem tekintete mindig a te kicsinységedre irányult.

Ma szeretetleckét akarok adni nektek, mert a felkészülésetek még nem ért véget, és szükségem van arra, hogy jó tanítványa legyetek Szent Szívem iskolájának. Szent Szívem buzgó lelke szereti Máriát; mert Anyám megvéd a halál órájában. A Legszentebb Máriának szentelt lelkek lelki koronát alkotnak a mennyben.

Fiam, az én Szent Szívem iránti odaadás olyan odaadás, amelyet egyesíteni kell Anyám Szeplőtelen Szívével; ne feledd, hogy ez az a két szív, amelyet ugyanaz a szeretet egyesít, és ugyanaz a fájdalom hat át. Szent Szívem apostola pedig olyan cselekedeteket, kegyességi gyakorlatokat végez, amelyek Anyám Szeplőtelen Szívének kedvesek.

A Szent Rózsafüzér imádkozása a kedvenc imája az ő tisztaságos füleinek. A Szent Rózsafüzér egy hatalmas fegyver, amely erőssé tesz benneteket, gyengíti a Sátánt. A Szent Rózsafüzér lelkibbé tesz benneteket, közelebb visz benneteket Isteni Szívemhez és így Anyám Szívéhez. A Szent Rózsafüzér lelkibbé tesz, tekinteted az örök javakra szegeződik, szíved arra törekszik, hogy a mennyei ország egyik lakhelyén lakj. A Szent Rózsafüzér összeköt és leláncol benneteket az Anyám iránti szeretettel. Szent Szívem apostola minden reggel szentmisét, szentáldozást ajánl fel a Legszentebb Mária iránti szeretet hódolataként; és ha valamilyen okból nem tudtok részt venni a szentmiseáldozaton, ajánljatok fel lelki áldozást, az Nekem tetszik.

Szent Szívem apostola nagy áhítattal viseltetik a Szeplőtelen Fogantatás iránt. Ő a tisztaság és a szentség előszobája, Ő minden erény mintaképe. Az ő szűzi méhe volt az első élő tabernákulum, az első járó tabernákulum. Édesanyám megszépíti a szíveteket, elveti bennetek a finom illatú és finom aromájú rózsákat.

Szent Szívem apostola nagy áhítattal viseltetik Mária, az Istenanya iránt. Alázatosságából, nagy tisztaságából fogadta el, hogy Isten Fiának Anyja legyen: ezért ő minden ember Anyja; szeretetét minden teremtményre ki akarja árasztani; ezért engedjétek, hogy szűzi kezébe vegyen benneteket, ő a biztos út, hogy találkozzatok Velem.

Gyermekem, mivel azon a keskeny és köves úton jársz, amely a mennybe vezet, mivel tudtad, hogyan válaszolj Szeretetem hívásaira, és mivel Szent Szívem buzgó és elszánt apostola akarsz lenni, arra kérlek, hogy szenteld magad Mária Szeplőtelen Szívének a Felajánlás napján, adj Nekem tiszteletet és hódolatot Szentséges Szívem első dobbanásáért az ő szűzi méhében.

Szent Szívem apostola nagy áhítattal viseltetik Mária, a Fájdalmas Anya iránt. Fájdalmas Szívét a fájdalom és a szeretetlenség kardjai szúrják át. Szent Szívem apostola elmélkedik a Szent Szűz legtisztább Szívének fájdalmain, és jóváteszi azokat, mert nem minden szereti őt minden ember, nem fogadja el minden ember, és a közöny megsebzi és bántja őt.

Szent Szívem apostola Máriát az imádás és a vezeklés Anyjaként tiszteli. Ő az imádó ember prototípusa, őt adom életpéldának nektek. Gyermekem, ha érezni akarod Anyámat, a tabernákulumban találod meg. Ő, az imádat és a vezeklés Anyja, vár téged, hogy veled együtt vigasztalja és gyógyítsa gyötrődő Szívemet, Amit nem szeretnek, nem imádnak, nem kap meg minden tiszteletet, amit Istenként megérdemlek; Ami jelen van a megszentelt Oltáriszentségben, magányosan és elhagyatottan. Nagyon kevés lélek jön a Tabernákulumhoz, hogy enyhítse magányomat.

Szent Szívem apostolának harminc napos áhítata van a Boldogságos Szűz tiszteletére. Harminc nap, amelyben megtapasztalhatja anyai szeretetét, harminc nap, amelyben édesen beburkol szent köpenyének redői alá, harminc nap, amelyben élvezheti társaságát, és oltalma élete végéig kitart. Szentséges Szívem apostola a Szeplőtelen Szívének szóló litániákkal hódol Anyámnak. Az ő szíve, amely a bűnösök menedéke.

Szent Szívem apostola Jézus és Mária egyesült és átszúrt Szívének novénája (kilencede) iránt áhítattal viseltetik. Ne feledjétek, hogy Szent Szívem apostolaként, Szent Szívem szerető őrzőjeként sok-sok tiszteletet kell tanúsítanotok a Legszentebb Máriának. A Szent Szívem iránti odaadás soha nem választható el az Anyám Szeplőtelen Szíve iránti odaadástól.

Ma megáldalak téged, betöltöm szívedet békémmel, megillatosítom bensődet az áldott olajjal, amely szent sebeimből árad.

Gyermekem, kezedbe adom Szent Szívem tanításának egy részét; kezedbe adom az Isteni Szívemet tisztelő áhítatokat. Készítsetek novénákat, amelyeket Szent Szívem és Anyám tiszteletére szenteltek; ezek olyan eszközök, amelyek megszentelnek benneteket, isteni segédeszközök, amelyek a szeretet csodáját fogják bennetek kimunkálni.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.