Register
A password will be e-mailed to you.

Tartsunk különleges áhítatot a Szent Angyalok tiszteletére.

Íme, még egy nap szeretet számodra, egy új nap a találkozásunkból! Vártalak, Isteni Szívem a szeretet máglyája ég minden ember iránt; benne békét, nyugalmat és a lélek megkönnyebbülését találod. Soha ne térj le azokról az utakról, amelyek a jóra vezetnek; éld evangéliumomat, testesítsd szavamat, fogadd el a Szent Szívemnek való szentáldozást, mint a szeretet ajándékát számodra.

Legszentebb Szívem a Szeretet ajándéka neked. Mennyire vágyom arra, hogy Szentséges Szívem uralkodjon minden teremtmény felett! Mennyire vágyom arra, hogy az emberi szem Rám szegeződjön!

Gyermekem, ha még inkább a kedvemben akarsz járni, és ha elszántad magad, hogy Szent Szívem igazi apostola legyél, légy különös odaadással a szent angyalok felé; ők valóban Szent Szívem imádói és gyógyítói. Köss szeretetpaktumot a szent angyalokkal: ők megszabadítanak a veszélyektől, eltávolítanak néhány akadályt az utadról, megmutatják neked az utakat, amelyek Hozzám
vezetnek. Barátkozz velük, és ha akarsz, társulj a szent Angyalokkal, és csatlakozz imádatukhoz és dicséretükhöz; és szívetek mélyéről dicsérjetek Engem, dicsőítsetek Engem. Adjatok szeretetáldozatokat a Szent Angyaloknak, kérjétek őket, hogy vezessenek és tanítsanak meg titeket szeretni és imádni Szent Szívemet.

Az angyalok kilenc hierarchiája arra hivatott, hogy imádjanak és dicsőítsenek Engem; és ti, milyen imádatot és dicséretet tudtok
nyújtani Nekem ma? Én mindent úgy fogadok el, mint az Irántam érzett szereteted megnyilvánulását.

Keddenként imádkozzatok a szent angyalokkal; emlékezzetek arra, hogy mellettetek van a nagy védelmező, a nagy harcos: Szent Mihály arkangyal. Mondd ki sokszor a szíved mélyéről: Kicsoda olyan, mint Isten? Senki sem olyan, mint Isten.

Hasonlóképpen itt van Szent Rafael is, ha betegnek érzed magad, kérd őt, hogy járjon közben Isteni Irgalmasságom Törvényszékénél, és Én csodákat fogok tenni benned, szeretetem és gyengédségem nagyszerű jeleként.

És mit mondhatnék Gábriel arkangyalról, akinek az volt a hivatása, hogy bejelentse Máriának nagy küldetését: hogy Isten anyja legyen!? Akkor és ott, lettem elültetve az ő szűzi méhében.

Gyermekem, légy nagy odaadással a tisztítótűzben lévő lelkek iránt; imádkozz és hozz értük szeretetből áldozatokat. Ajánlj fel értük szentmisét, a szenvedéseiket enyhítő imákat; mondd el a keresztutat, a szent rózsafüzért, elmélkedj a hét bűnbánati zsoltáron és a szentek litániáin; ezek a szeretet módjai, amik lelkedet jámborrá teszik, felemelik szent Egyházam hagyományaihoz. Ne állj meg, folytasd az utadat; hamarosan felfedezel Engem, hamarosan képes leszel látni Engem a lelked szemével!

A Szentséges Szívemnek való odaszentelés átalakulást fog bennetek végezni; olyan lelki átváltozást, amely észrevehető lesz az emberek szemében is. Bármit is tesztek, csakis Isteni Szívem dicsőségért tegyétek. Tartsatok néhány perc csendet, és meditáljatok a szeretet eme leckéjén.

Ne feledjétek, hogy a hétfő a tisztítótűzben levő lelkeknek van szentelve; a halottak officiumának elmondása hatékony eszköz arra, hogy enyhülést hozzon számukra szenvedéseikből; ne feledjétek, hogy a kedd a szent angyalok tiszteletére van szentelve, akik elválaszthatatlan társaitok a földi zarándoklaton.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.