Register
A password will be e-mailed to you.

JÉZUS IGAZI HANGJA – csoda egy szentmisén!

1999 szeptember 11-én, New York City-ben, a Battery Parkban tartott szentmisén volt hallható élőben az Eucharisztia átváltoztatásakor Jézus valódi hangja.

A Mária ünnepséget egy Mária Hadsereg a lelkek megmentésére elnevezésű fülöp-szigeteki csoport más külföldi máriás imaközösségekkel együtt szervezte meg mindössze 3 hónap alatt, egy filippinó látnoknő útmutatásai alapján, és  a világ békéjéért ajánlották fel. Mária személyesen kérte és szorgalmazta ezt az alkalmat, ahova a világ minden részéből jöttek el máriás lelkületű katolikusok, elhozva legkedvesebb Mária-szobraikat és képeiket. Látható volt többek között a Minden Népek Asszonya, a Rózsafüzér Királynője, valamint egy 16. századi Mária szobor, amit a Fülöp-szigetekről repítettek el ide, egy repülőgép turista osztályának 3 ülését lefoglalva. Az East River-en 25 hajó siklott végig a rózsafüzért imádkozva, sok-sok nemzet zászlóját lobogtatták, mariológusok /köztük a híresTed Flynn/ és látnokok tartottak előadásokat /pl a filippinó Nebrida kisasszony, Patricia Gallagher ír látnok, és az olasz misztikus Paula Albertini/.

Az alkalom egész napon át tartott, majd este került sor a szentmisére, melyben felajánlották az Amerikai Egyesült Államokat és az egész világot Jézus és Mária két Legszentebb Szívének. A Gerard McGinnity atya és több más pap által celebrált szentmisén az amszterdami Minden Nemzetek Asszonyának oltalmába ajánlották a világ békéjét és az emberiséget.

Amikor Gerard atya elmondja az átváltoztatás szavait a saját hangján a hatalmas tömeg előtt, látható, ahogy elkezd remegni a keze, és a hangja átváltozik Jézus hangjává. Majd amikor a serleget emeli fel, az egész teste remegni kezd, és a hangja ismét elváltozik.

Legszentebb Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek, szívünk mélyéből imádunk Téged a legáldottabb Oltáriszentségben!

3:37-től látható a csoda. Kérlek tisztelettel nézd és hallgasd meg.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.