Register
A password will be e-mailed to you.

Msgr. Stephen J. Rossetti PhD DMin a Siracusai Egyházmegye papja és az Amerikai Katolikus Egyetem kutatói docense. Okleveles pszichológus, és több mint 13 éve a washingtoni érsekség főördögűzője. Számos könyv és cikk szerzője, különösen a papképzésről és a spiritualitásról ír. Jelenleg a Szent Mihály Lelki Megújulási  Központot vezeti, amelynek szolgálata kiterjed az ördögűzésekre, a szabadító imára és a papi lelkiség támogatására és megújítására.

Nyomatékosan bátorítom a démonok által sújtottakat, hogy rendszeresen járjanak szentmisére. De tudom, hogy nehéz számukra, különösen a teljesen megszállottaknak.

Amikor valakit megszállnak a démonok, a megszállott teste valamiféleképpen közösségbe kerül a démonokkal. Így a megszállottak gyakran éreznek valamit abból, amit a démonok éreznek. Így életük időnként pokol lesz – szó szerint.

Például, amikor valami szenttel érintkeznek, a megszállottak általában saját bevallásuk alapján elviselhetetlen fájdalmat éreznek. Azt mondják, hogy a hideg szenteltvíz égeti őket.

Amikor egy feszületre néznek, úgy érzik, mintha a szemük „tűzben” lenne. Amikor egy pappal vagy egy katolikus egyházzal találkoznak, heves gyűlöletet érezhetnek.

Megkértem „Dávidot”, aki korábban egy sátáni kultusz tagja volt, most pedig megszállott, hogy mindent tegyen meg azért, hogy részt vegyen a vasárnapi misén. Elszántan igyekszik, de még így is csak néhány havonta sikerült eljönnie. Elmondta, hogy amikor részt tud venni, akkor „sem mondhatom el az imákat, amíg ott vagyok, vagy nem válaszolhatok rájuk, mint mindenki más”. David hozzátette: „Kínzás ott lenni, az összes szoborral és képpel, ami körülvesz… Az összes ember és az imádkozó pap olyan hangos, hogy totál feldühít.”- folytatta. „Amikor elmondják a Szent Mihály imát, hallom a démonok sikoltozását. Olyan szörnyű, ijesztő és fájdalmas.” 

Szeretem az Egyház szentségeit. Inspirálnak és erősítenek bennünket. De fontos apotróp funkciót is ellátnak: irtózatosak a démonokkal szemben, és segítenek kiűzni őket. Feltűnt nekem Dávid egyik megjegyzése a Szent Mihály imával kapcsolatban: „Az megijeszti a démonokat, heves fájdalmat okoz nekik, és kínjukban sikoltoznak.”

Szorgalmasabban fogom használni ezt az imát a jövőbeli ördögűző üléseinken.

Forrás: CatholicExorcism.org
https://spiritualdirection.com/2022/09/27/exorcist-diary-demons-tortured-by-st-michael-prayer?utm_medium  Kép: Eugene Delacroix: St. Michael legyőzi az ördögöt

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.