Register
A password will be e-mailed to you.

Szent Márta 9 keddje

Betániai Márta, Lázár és Mária testvére volt az, aki gondoskodott vendége, Jézus testi jólétéről.

Az ő alázatos könyörgéséért és könnyeiért támasztotta fel Jézus a már holtan fekvő Lázárt.

Szent Márta ünnepe júl. 29. van. A Szent Márta kilenc keddje imádságánál megszentelt gyertyát gyújtunk és ez az ima olyan hatásos, hogy ha hiszünk, akkor már a kilencedik kedd előtt teljesül a hozzáirányuló kérés, bármilyen nehéz is legyen. De tartsd szem előtt, hogy a Mennyei Atya néha másképpen teljesíti a kéréseinket, mert Ő jobban tudja, hogy mi a jó nekünk. Az imádkozó legyen tiszta lelkű, Isten kegyelme legyen a szívében (szentgyónás után), de a legfontosabb, hogy hittel forduljunk Istenhez! Aki imádkozik, ezt az imát terjessze a barátai között is.

***

Ó csodatevő Szent Márta, hozzád fordulok segítségért szükségeimben, és erősen bízom benne, hogy megsegítesz engem problémámban. Hálából ígérem, hogy ezt az imát terjeszteni fogom! Alázattal esedezve kérlek, vigasztalj meg gondjaimban és segíts nehézségeimben. Nagy örömödre, mely akkor töltötte el szívedet, midőn betániai házadban szállást adtál a Világ Üdvözítőjének, és a te hitedet látva Jézus feltámasztotta a testvéredet Lázárt, aki már 4 napja sírban volt, kérlek, esedezz értem és családomért Jézusnál, hogy Isten mindig megőrizzük szívünkben és így kiérdemeljük a segítségedet szükségeinkben. Különösen abban a gondban segíts, amely most nyomja  szívemet: …… ………… (itt mondd el imaszándékodat egy eseményért vagy 1 személyért – 9 kedden át ugyanaz a szándék legyen).

Esedezve kérlek, mint hathatós segítőmet, úgy győzd le e nehézségemet, mint ahogyan legyőzted a sátánt is, míg lábaid előtt nem hevert.

1 szer Miatyánk …
3 szór Üdvözlégy Mária …
1 szer Dicsőség az Atyának a Fiúnak és a Szentléleknek …

1 szer Szent Márta könyörögj érettünk

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.