Register
A password will be e-mailed to you.

Forrás: https://maryrefugeofsouls.com/category/latin-american-mystic-lorena/]

Én, a Mennyei Milícia Fejedelme, az egész Ég nevében azért jövök, hogy átadjam nektek, mint az én seregem katonáinak, az UTOLSÓ FELHÍVÁST A MEGVÁLTÁSRA ÉS FELKÉSZÜLÉSRE.

A Földet fenyegető, megjelenő járványok a Fájdalmak kezdete és a Nagy Nyomorúság kezdete lesz. A következő pandémia már az ajtóknál van, a Mennyország által bejelentett MINDEN kezdetét szimbolizálja, mint a Nyomorúság részét, amely rövidesen és apránként érkezik a Nagy Figyelmeztetés után.

Amikor ez megtörténik, a világ teljes káoszba merül mindenféleképpen, ezért ez az új pandémia a fájdalmak kezdetét hirdeti. Az elitek egy szörnyű oltást készítenek elő, amely mindennél jobban megöli az emberek lelkét, hogy a Szentlélek NEM lakhat többé bennük.

Ezért kérlek benneteket, hogy NE vessétek alá magatokat ennek a Szörnyű Oltásnak, ami véget vet a Lélek életének, kérjétek a Mennyország védelmét, hogy a Mennyország a segítségetekre siessen, és NE oltassátok be magatokat.

A Mennyország rendkívüli módon nyilvánul meg az életetekben, aszerint, hogy milyen hittel hisztek a Teremtőtökben: ha ez egy rozoga hit, akkor az eredmények gyengék lesznek, de ha ez a hit nagy, akkor csodákat és hatalmas dolgokat fogtok látni, ezért kérem, hogy mindig imádkozzatok.

Az éhínség lovasa körbejárja a világot, készen arra, hogy kardjával lecsapjon, ezért készítsétek fel otthonotokat vízzel, élelemmel, gyógyszerekkel és személyes higiéniai cikkekkel, de mindenekelőtt készítsétek fel a lelketeket arra, ami jön.

Hogyan tudjátok felkészíteni a lelketeket a jó halálra?

Menjetek el mielőbb szentgyónásra, végezzetek egy jó Életgyónást, imádkozzatok és böjtöljetek is, de ami a legfontosabb, tanuljatok meg az Isteni Akaratban élni.

A Mártírok a Szentlélek kenete által készítik fel lelküket a mártíromságra, amely a próbatétel idején megerősíti őket, de ehhez szükség van arra, hogy a lélek Szívtől szívig összeolvadjon Teremtőjével, ehhez nagyon FONTOS az imavirrasztás, a Legszentebb Szentséghez való imádkozás, tudni kell, hogyan lehet összeolvadni Isten Szeretetével, mély extázisba kerülve, ami a lelket arra vezeti, hogy érezze Isten Szeretetét teljesen és a vágyat, hogy odaadja életét Krisztusért.

Ha érzitek a mártíromságra való elhívást, és még nem éreztétek ezt az eksztázist Istennel, készüljetek fel rá, hogy érezzétek, kérve a Szentlélek kenetét a lelketekben és szívetekben, így különleges kapcsolatba kerültök a Teremtővel, amit sokan már éreztek.

Ha még nem így van, kérjétek a Szentlelket, hogy jöjjön a segítségetekre, hogy a Mennyország ajándékaként érezhessétek magatokban a Szentháromságnak ezt a fúzióját. Amikor elértek erre a pontra, már nem lesz bennetek ellenérzés azzal szemben, hogy életeteket adjátok Istenért, és ekkor fog megszületni bennetek a Mártíromság Magja.

Ne feledjétek, a Mártíromság egy nagyon Nagy Küldetés, és fel kell készülnötök rá. Ez a kínzás idején hősies cselekedetekhez vezet, ami az embert az extázis állapotába juttatja, és még a Mennybe is felemelkedik a Szentlélek erőteljes felkenésén keresztül, ami az egész testeteket átjárja úgy, hogy ez az érzés erősebb lesz, mint maga a mártíromság. Ezért, hogy a Mártír képes legyen elviselni a fájdalmat, kérjétek a Szentléleknek ezt a felkenését bennetek, amely nemcsak a Mártíromságra, hanem a nagy nyomorúság nagy bátorsággal való elviselésére is képessé tesz benneteket.

A Szentlélek NEM fog leszállni azokra, akiknek büszke szíve van. Alázzátok meg magatokat, tisztítsátok meg szíveteket, hogy ÉLŐ TABERNÁKULUMOK legyetek és készítsétek fel magatokat, hogy megkapjátok ezt a KEGYELMET, a SZENTLÉLEK KIÁRADÁSÁT AZ ÉLETETEKBE.

Háborús kiáltással búcsúzom tőletek,

KI OLYAN, MINT ISTEN?
SENKI SEM OLYAN, MINT ISTEN!!!!

 

forrás: uzenet.csapata.hu

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.