Register
A password will be e-mailed to you.

Erőteljes védőima, amely megvéd a démoni erőktől, amelyek behatolnak az érzékeidbe, hogy felébresszék benned a hatalomszomjat, a tisztátalan vágyat, a gyűlöletet, az irigységet, az önzést, és a büszkeséget

AZ ATYA ISTEN ÜZENETE LORENÁNAK
2022. AUGUSZTUS 8-án

„Én, az ATYAISTEN, mint szerető és örökkévaló ATYA, azért jöttem hozzád, hogy általad üzenetet adjak hűséges maradékomnak és Fiam harcos seregének.

A csata tombol, a zászlóalj katonái pedig veszítenek erejükből, mivel a légkör feszült, a démonok kiszabadultak az alvilágból, és övéiket még több kegyetlenségre és bűnre, mindenekelőtt minden szent megsértésére sarkallják.

A Szentléleknek engedelmes lelkek sűrű sötétséget éreznek, az ima idején pedig ólmos álmosságot és fáradtságot.

A sátáni misék és a sámáni szertartások száma megnövekedett, hatásuk igen megnőtt az elmúlt években. Vigyázzatok, gyermekeim, figyeljetek Szavamra, nehogy általuk megfertőződjetek és megzavarodjatok a Lélek ellenségétől, ezért Én arra kérlek benneteket, hogy védjétek meg magatokat a pokolbéli ellenfél minden támadásától, kegyelmes és imádkozó életet élve óvjátok lelki integritásotokat és családotokat, és ne essetek a gonosz megtévesztésének áldozatául.

Hatalmas erejű oltalmazó imát adok nektek, amely megvéd titeket a démoni erőktől, amelyek behatolnak érzékeitekbe, hogy felébresszék bennetek a hatalomszomjat, a tisztátalan vágyakat, a gyűlöletet, az irigységet, az önzést és a büszkeséget, amelyek az Én szememben utálatos bűnök. Mindez az érzékszerveiteken keresztül jut be, ezért védd meg őket, valamint minden ember szellemét, lelkét ezzel az imával:

Az ATYAISTEN gyermekeként, a megáldott Bárány Vérével védem meg  minden érzékemet, lelkemet és szellememet az őket érő támadásoktól, amelyek a gonosztól származnak. Szent Mihály arkangyal oltalmával kiűzök magamból minden tisztátalan szellemet, akik az egész lényembe akarnak behatolni, hogy meggyengítsék éberségemet, érzékeimet, lelkemet és szellememet, nyitva hagyva az ajtót a démonok előtt, hogy gyűlöletet, önzést, büszkeséget, haragot, bujaságot, lustaságot vessenek el bennem, és hogy olyan bűnöket kövessek el, amelyek megsértik ISTENEMET. A Fiú Szent Sebeibe bújok, és kérem a Szentháromságot, hogy pecsételjenek le és védjenek meg minden rossztól. Ámen.

A gonosz erők nagyon erősek, ezért minden nap imádkozd el ezt az imát, mielőtt elkezded a napi tevékenységeidet, és különösen mielőtt elhagynád otthonodat, hogy ne férjenek hozzád a démonok, és ne ess bele az utadra készített csapdáikba.

Gondoskodnod kell lelki integritásodról imán, vezeklésen és böjtön keresztül, és lelkileg növekedned kell azáltal, hogy átadod magad Akaratomnak. Úgy vezetlek és oltalmazlak benneteket, mint népemet, Izraelt. Bátorság !

Ahhoz, hogy erős legyél a csatában, újjászüless és megújulj erődben, menj el eucharisztikus szentségimádásra.

Tanulj meg Isteni Akaratomban élni, és minden megadatik neked.

Vigyázok rád, vezetlek és védelek. Ne félj, mert én, az APÁD, igaz szeretettel szeretlek. Én, az Alfa és az Omega, szeretetből teremtettelek.

Várlak otthon, hogy élvezhesd örökségedet: az örök életedet.

Várunk a fiam menyegzőjére!

Atyád, aki szeret téged.”

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.