Register
A password will be e-mailed to you.

,,Vegyétek körül házatokat a Szentséges Vér koszorújával! Ezen nem tud áthatolni a gonosz. Gyakran mondjátok, ha lehet, óránként:

,,Örök Atya! Felajánlom Neked Jézus Krisztus drága Szent Vérét és Sebeit, Szűz Mária fájdalmas és Szeplőtelen Szíve által, hogy a Szűzanya a sátán hatalmát megtörje, Szent Mihály Arkangyal és az összes angyalok segítségével a gonosz szellemeket elűzze, műveiket és terveiket megsemmisítse – különösen most, ebben az órában és hazánkban. Ámen.”

NAPI FELAJÁNLÓ IMA

Örök Atyánk! Szeretlek téged! Imádlak téged! Bízom benned! Szívem, lelkem hódolatával lábaid elé térdelve felajánlom Neked Jézus és Szűz Mária Szentlélekben egyesült Szíve által mai napom minden imáját, örömét, szenvedését, munkáját, pihenését, a legkisebb cselekedeteimet is Krisztus Urunk öt Szent Sebével, valamint az ostorozástól és ütlegelésektől, a töviskoronától és a kereszthordozástól eredő Sebeivel és drága Vérével egyesítve a következő szándékaimra.

Szent Atyám! Őrizz meg engem Jézus és Mária Szíve által a világ ártó erejétől. Őrizz meg engem a Te szent magad számára, hogy életem minden napján szeretettel szolgáljalak, csak Neked éljek és ne magamnak.

Atyám! Fogadd el felajánlásomat a bűnösök megtéréséért – és mindazokért is, akik a mai napon halnak meg. Helyettük és nevükben mélységesen bánom életük minden bűnét. Tekintsd Atyánk, hogy Krisztus Urunk minden emberért ontotta drága Vérét az engesztelés legszentebb oltárán: a kereszten. Légy irgalmas a mai napon elhunytakhoz!

Szent Atyánk! Fogadd el felajánlásomat engesztelésül is a világ hálátlanságáért, azokért a bűnökért, melyeket Jézus Krisztus ellen, mint valóságos és igaz Isten ellen, az emberiség legnagyobb jótevője ellen követtek el és napjainkban is elkövetünk mi emberek. Atyánk! Légy irgalmas bűnös világunkhoz! Tekintsd emberi gyöngeségünket, tekintsd a világ gonosz fejedelme rettenetes ártó erejét, s szabadíts meg minket a gonosztól. Jöjjön el Krisztus világuralma, az Ő királysága, melyben Ő a Király és Szűz Mária a Királynő. Ámen!

 

„Aki felajánlja drága Véremet azokért, akik aznap meghalnak, s nevükben megbánja bűneiket, biztos lehet, hogy sok elhunyt léleknek megnyitja a mennyet, maga pedig szép halált remélhet.”

„Aki drága Véremet és Sebeimet -a töviskorona által ejtett Sebeket is – felajánlja megkérlelésül és engesztelésül a világ bűneiért, melyeket személyem, mint igaz Isten ellen elkövettek, helyreállítja a megengesztelődést Istennel, saját magának pedig örök érdemet szerezhet az örök életre.”

NAPI FELAJÁNLÓ IMA A VILÀG BŰNEIÉRT

(Ezt az imát Krisztus Urunk adta egy választott lélek átal)

Mindenható Örök Atya! A Boldogságos és mindenkor Szeplőtelen Szűz keze által helyezem minden kehelybe, melyet papjaid a mai napon az egész világ oltárai fölé emelnek, imáimat, gondolataimat, munkámat, szenvedéseimet, múltamat, jelenemet és jövőmet, szeretteimet és minden lelket a világon, különösen pedig a szenvedő lelkeket. Felajánlom Neked, ó végtelenül szent és szeretereméltó Atyánk, szívem minden dobbanásat, minden lélegzetvételemet, minden lépésemet, minden szavamat, azzal a szándékkal és kéréssel, hogy változtasd át azokat a szeretet megannyi aktusává a világ bűneinek engesztelésére.

Add meg jóságos Atyánk, hogy szeretett Fiaddal, a mi Urunk, Jézus Krisztussal egyesülve egész mai napom állandó szentmise, folytonos áldozat és szentáldozás legyen, s így elégtételt nyújtsak Neked a világ bűneiért. Ámen!

Az Úr szavai: „Ha ti ismeritek az Isten irgalmasságának elnyeréséhez ezeket a – nem is nehéz – eszközöket, s mégsem teszitek meg, ami rajtatok áll, ti is felelősek vagytok a világ vesztèèrt. Kedves gyermekeim! Aki engem megbánt, megbántja Anyámat is, és aki engem engesztel, engeszteli Anyámat is, mert mi a szeretetben egyek vagyunk. Szenvedéseim érdemei, kincsei és Szeplőtelen Anyám oltalma az az eszköz, mely megmenti a világot. Nektek a szenvedés àltal kell a kegyelmeket kieszközölnötök, miként a megdicsőültek a szeretet által nyerik meg azokat. „

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Egy válasz

  1. Tímea

    Óh,Szentséges Vér Koszorúja,védelmezz mindenkor
    engem és
    fiamat és mindenemet,ami az enyém
    Ámen.
    Áldunk Téged Krisztus

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.