Register
A password will be e-mailed to you.

A Szent Szívemben rejlő isteni misztériumok

Íme, ez életed egy újabb napja, a kegyelem és áldás napja. 

Eljöttél, hogy találkozz Velem. Vártalak, mert a szeretet leckéje ismét vezet téged, hogy felfedezd Szent Szívem kifürkészhetetlen gazdagságát.

Elindultál a szigor útjára, a keskeny útra, amely a Mennyországba vezet. Ne állj meg, folytasd a menetelést, fordítsatok kellő figyelmet
szavaimra; ne hagyjátok, hogy bármi vagy bárki megzavarjon benneteket. Ez a mi szeretet-találkozónk, isteni találkozónk. Ezért nyissátok ki fületeket hangomra, tágítsátok ki szíveteket, hogy szeretetemet és gyengédségemet bőségesen befogadhassátok.

1. A Szentséges Szívem iránti szeretetnek tisztának és megosztottság nélkülinek kell lennie.

Gyermekem, szeress Engem teljes mértékben, szenteld magad Nekem, és meglátod, hogyan kezd értelmet nyerni az életed. Felfedezed az örömöt, a tartós békét.

Remélem, hogy teljesen tiszta szeretetet kapok tőled!
Szeress Engem, mint Istenedet, mint minden létező Mesterét és Urát;
szeress Engem, mint a királyok Királyát, a felszentelt seregben található legmagasabb rendű Királyt;
szeress Engem szíved minden erejével.

Nem akarok tőletek tökéletlen szeretetet, sötét felhőkkel beárnyékolt
szeretetet kapni; ahogyan Én radikális, nagylelkűen adott szeretetet nyilvánítok ki felétek, úgy várom el tőletek is, hogy ugyanígy
válaszoljatok nekem.

2. A Szent Szívem iránti szeretetnek szabadnak és fenntartás nélkülinek kell lennie.

Senkit sem kényszerítek arra, hogy kövessen Engem, szabad akaratot
adok: az emberek szabadon választják meg a jó vagy a rossz útját; azt az utat, amely a mennybe vezet, vagy azt, ami a pokolba visz. Az emberek szabadon elfogadhatják vagy elutasíthatják a Szerelmemet.

Ezen a napon Te add át magad Nekem szabadon és fenntartás nélkül; nézd, Szent Szívemet az isteni szeretet lángja öleli körül; át akarlak ölelni, hogy lelkedet a szeretet örvényébe merítsem.

3. A Szentséges Szívem iránti szeretetnek önzetlenül kell fogadnia az isteni ajándékokat.

Sok lélek az Úr ajándékait keresi, nem pedig az ajándékok Urát.

Ne a rendkívüli dolgokat keresd, az igazán rendkívüli dolgok a
tabernákulumban találhatók. Én ott maradtam az föld minden tabernákulumában az évszázadok beteljesedéséig. Keress Engem tabernákulumaim csendjében és magányában: ott megtalálod a csodák legnagyobb csodáját! Isteni Szívem bent vibrál és szeretettel dobog a Megszentelt Oltáriszentségben.

Az irántam érzett szeretetednek teljesen önzetlen szeretetnek kell lennie. Ne a földi jutalomra törekedj; a jutalmat a Mennyben fogod megkapni.

Hanem ha szeretsz Engem, ha valódi szeretetet mutatsz Irántam, akkor élj tanításaim szerint, az Evangélium, és szeretett Egyházam útmutatásait követve.

Ne keress rendkívüli ajándékokat; inkább arra törekedj, hogy apró dolgokból elérd az életszentséget. Teljesítsd állapotbeli kötelességeidet, és örömet szerzel Szent Szívemnek.

4. A Szentséges Szívem iránti szeretetnek kitartónak, folyamatosnak és megszakítás nélkülinek kell lennie.

Döntsd el, hogy mindent elhagysz értem,
döntsd el, járj velem, megmutatom neked a helyet, ahol Én élek. Határozd el magad, hogy csírájában elfojtod a bűnt, légy rendkívül kitartó. Már elhoztalak a Nagy Találkozásunkra, már nem vagy ugyanaz, felfedezted Bennem azt, amit kerestél.

Ma hozd meg azt a szilárd döntést, hogy kitartasz a végsőkig; még hosszú út a célig. Ezért menj előre, mindig csak nézz előre. Szent Szívemben megtalálod isteni szeretetem iskoláját, mert bölcsességben fejlett tanítványt akarok belőled faragni; olyan tanítványt, akinek életében az a szabály állandóvá válik, hogy mindvégig kitartson abban, hogy a mennyország felé menetel, a lélek üdvössége felé.

5. A Szentséges Szívem iránti szeretetnek hűségesnek kell lennie.

Fiam, ne cserélj el Engem semmiért és senkiért; az én szeretetemnek nincs párja.

Nézd Isteni Szívemet, amely megsebesült, amelyet a hálátlanság lándzsái szúrtak át. Néhányan közületek, akik a szentségre voltak elhívva, arra, hogy közelebb éljenek Hozzám, megváltoztak, elszakadtak a Mennybe vezető úttól. Ma javasoljátok nekik, hogy legyenek hűségesek Hozzám, hűségesek mindhalálig.

Ezen a napon fel akarom ébreszteni benned a szent kíváncsiságot, hogy megvizsgáld a Szent Szívemben rejlő isteni titkokat. Imádkozz,
gyere, ha tudsz, néhány percre a tabernákulumhoz; ott Szentséges
Szívem dobbanásai örömmel fogják felemelni szívedet; ott érezni fogsz Engem, ott megújul az erőd, hogy folytasd az életedet. ott új erőre kapsz, hogy folytasd a menetelést, hogy vállald a keresztutat és legyőzd az ellenséget.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.