Register
A password will be e-mailed to you.

Ma más címeket is adok, amivel tisztelheted Szent Szívemet.

Fiam, micsoda örömöt tapasztal Szent Szívem; teljesítetted isteni rendelésünket! Karjaimat kitarom előtted; mámorosodj meg a szeretettől mennyei jelenlétemben! Tartsd szem előtt, hogy a tabernákulum a mennyei szeretet földi lakóháza. A megszentelt Oltáriszentségben Isteni Szívem megdobban az irántatok és minden földi ember iránt érzett szeretettől.

Folytassuk a tegnapi témát, mert az én Isteni Szívem olyan, mint egy aranykönyv, amely végtelen bölcsességet tartalmaz, bölcsességet, amely bölccsé tesz benneteket.

6. Isteni Szívem minden kegyelem forrása.

Kegyelmeket általában azoknak a lelkeknek adok, akik mindenben a tökéletességet és az Erényt keresik. Jegyezd meg szavaimat, mert azt akarom, hogy Szent Szívem jó apostola legyél, és mondd el az egész világnak, hogy találkoztál Velem; hogy életed megváltozott, végleges fordulatot vett; már nem vagy ugyanaz, valami nagy és rendkívüli történik benned. 

7. Az én Isteni Szívem a barát szíve.

Gyermekem, találd meg bennem a békét; találd meg bennem mindazt, amit eddig kerestél, de nem találtál meg.

Én vagyok a hűséges barát, aki nem hagy cserben és nem hagy cserben; Én vagyok a barát, akire mindent rábízhatsz. Mondd el nekem a titkaidat, azokat a titkokat, amelyeket még senkinek sem mondtál el. Ha ebben a pillanatban szükséged van arra, hogy meghallgassalak, a fülem készen áll arra, hogy meghallgassam a hangodat.

Isteni Szívem egy barát szíve, ne féljetek közel jönni hozzám; irántatok való szeretetem hatalmasabb, mint az égboltozat, irántatok való szeretetem mélyebb, mint az óceán, irántatok való szeretetem meghalad minden emberi megértést.

Isteni Szívem egy barát szíve; nem vagy egyedül, mindig melletted járok; még a szerencsétlenség és a kétségbeesés pillanataiban is. Tudod? Az Oltáriszentségben mindig megtalálsz Engem; ott felfedezheted a hűséges barátot, az igaz barátodat.

8. Isteni Szívem a Megváltó Szíve.

Fiam, kerüld el a bűnbe esést! A bűn megsebez Engem, a bűn bánt Engem, a bűn a hálátlanság és a szeretetlenség lándzsáival szúrja át Szívemet. A világ soha nem fogja megadni neked azt a boldogságot, amit Én adhatok neked; a világ ahelyett, hogy felszabadítana, megkötöz, lehorgonyoz, rabszolgává tesz.

Isteni Szívem a Megváltó Szíve; Bennem megtaláljátok a szabadságot, az igazi szabadságot, a szabadságot, amely teljessé és örömtelivé tesz benneteket.

Isteni Szívem a Megváltó Szíve; ha akarod, borulj le eucharisztikus jelenlétemben, tekintsd magadat nyomorúságnak és semmiségnek. Szeretetem és kegyelmem bőséges esőként fog rád hullani.

Mit keresek benned?
A lelked üdvösségét.

Mit várok tőled?
Mindent elvárok, abszolút mindent.

9. Az én Isteni Szívem egy Mester Szíve

Szívem egy bölcs Mesteré, egy jótékony Mesteré. Az én Isteni Szívem egy aranykönyv, amelyben bölcsességet találsz;
bölcsességet, amely a mennybe vezet,
bölcsességet, amely szentté tesz,

bölcsességet, amely arra késztet, hogy úgy viselkedj, mintha egy mennyből leszállt angyal lennél.

Isteni Szívem egy bölcs és jótékony Mester Szíve; azt akarom, hogy kutassatok benne, mert a bölcsesség, amit adni akarok nektek, a világ bölcsességétől eltérő bölcsesség. Sok titkot kell felfednem nektek; Isteni Szívem bölcsessége kifürkészhetetlen bölcsesség.

10. Isteni Szívem egy gazdag és nagylelkű ember Szíve.

Mindent meg akarok adni nektek; csak a lélek készségére van szükségem tőletek, a szív nyitottságára, hogy befogadjátok isteni kegyelmemet; csak azt várom tőletek, hogy buzgón találkozzatok velem a tabernákulum magányában, csak azt várom tőletek, hogy teljesen szabadon szeressetek Engem!

Isteni Szívem nagylelkű és gazdag Szív; ha akarod, ebben a pillanatban kezedbe adhatom, szívedbe helyezhetem a mennyei javakat, javakat, amelyek nem érnek véget és nem halnak meg, javakat, amelyek az örök mennyország öröméhez és élvezetéhez vezetnek.

Gyermekem, szeress Engem lendülettel, erővel; jöjj felém; fiam, azt kívánom, hogy Szent Szívem iskolájának részese legyél; mert a világban elveszhetsz, a világban nyomorúságot, rosszkedvet találsz; míg Szent Szívem a szeretetés irgalom kimeríthetetlen forrása. 

Remélem, hogy a legtöbbet hozod ki ebből a szeretetleckéből. Várni fogok rád holnap, mert a szeretet egy újabb leckéjét helyezem a szívedbe, a szeretet egy újabb leckéje fel fogja ébreszteni benned a buzgó vágyat, hogy szent legyél, a buzgó vágyat, hogy Szent Szívem apostola legyél.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.