Register
A password will be e-mailed to you.

3 követelmény, hogy isteni dicséreted tökéletes legyen

Gyermekem, hallgasd meg szavaimat. Szavaim leereszkednek a szívedbe és elárasztják egész lényedet békével, megelevenítik a hitedet, felkeltik a lelkedet a változásra, a szíved megtérésére, olyan megtérésre, amely arra késztet, hogy radikálisan és elszántan élj az
evangéliummal. Szavaim betöltik a benned még meglévő űrt.

Mivel elhatároztad, hogy Szent Szívemnek szenteled magad, ma arra szeretnélek kérni, hogy találkozz velem a tabernákulumi magányban, és csatlakozz a szent angyalok imádatához és dicséretéhez; és szíved citerájával és hárfájával énekelj gyönyörű himnuszt Nekem.

Szent Szívem apostolának életét isteni dicséretté, tökéletes dicséretté kell tennie, olyan dicséretté, amelyben maguk a mennyei angyalok is el lesznek ragadtatva a szeretettől. Szent Szívem apostolaként dicsérned kell Isteni Szívemet; a Szívet, amely az oltár áldott szentségében szeretettől lüktet, a Szívet, amely a szeretet máglyáján ég.

Szent Szívem apostolaként arra vagy hivatva, hogy hódolj Nekem imádattal és dicsérettel; engedj be szíved mélyére, engedd, hogy uralkodjak az életeden, engedd, hogy Én rendelkezzek feletted és Isteni Akaratom szerint cselekedj!

Gyermekem, ahhoz, hogy isteni dicséreted tökéletes legyen, három alapvető szempontra figyelj:

1. IMÁDAT
A világ összes oltárán megtaláljátok a királyok Királyát. A L
eghatalmasabb Királyt, Aki megalázta és lekicsinyítette Magát, és a megszentelt seregben maradt. A tabernákulumban találkoztok az Istenemberrel, Aki meggyógyította a betegeket, megszabadított a démonoktól, Aki megszaporította az öt kenyeret és a két halat, és feltámasztotta a halottakat.

Ezért az imádás külsőleg is a magasztos tisztelet magatartásában nyilvánuljon meg, mert a szent tabernákulumban maga Isten lakik, a szent tabernákulumot angyalok miriádjai
veszik körül, a szent tabernákulumban találkozol Máriával, az imádás és az engesztelés Anyjával.

Az imádás Velem való szeretet párbeszéd. Teremts belső csendet, hogy beszélhessek a füledbe; teremts belső csendet, hogy szavaim megrészegíthessék a szíved, és lelked dicsőítő szemlélődésben merülhessen el.

Az imádásnak el kell vezetnie téged istenségem felismeréséhez az Oltáriszentségben. A teremtmény a Teremtő előtt áll; a hús-vér ember a magasztos, el nem múló Isten előtt áll.

Az imádásnak le kell borítania testedet, lelkedet és szellemedet, szívből jövő imádságod tömjénként emelkedjen az örök Atya Jelenléte elé. Térden állva imádj Engem, ismerd fel magasztos fenségemet, felfoghatatlan hatalmamat.

2. HÁLAADÁS
Az isteni dicsőségnek folyamatos hálaadásra kell késztetnie téged
részben a személyes érdekedben, de a másoknak Általam nyújtott kegyelmekért is. Azért maradtam bent a föld minden tabernákulumában, hogy ne hagyjalak magatokra titeket, hogy ne legyetek olyan árvák, hogy bennem vigasztalást találjatok nyomorúságaitokban, gyógyulást betegségeitekben, erőt gyengeségeitekben. Azért maradtam bent a föld minden tabernákulumában, hogy adjak nektek inni drága Véremből és enni Legszentebb Testemből, hogy üdvösséget és örök életet adjak nektek.

3. ENGESZTELÉS
Annyi szeretetért, amit a teremtményeknek adtam, csak
megvetést és hálátlanságot kaptam; Isteni Szívemet a szeretetlenség és a hálátlanság lándzsái szúrják át; megostoroznak, mártírrá tesznek, újra és újra keresztre feszítenek; az emberek bűnei szűntelen kínokba vernek Engem.

Szent Szívem apostolaként arra vagy hivatott, hogy jóvátételt adj, és szeretettel fizess vissza Nekem minden szeretetlenségért, amit a teremtményektől kapok. Szentséges Szívem apostolaként arra vagy hivatott, hogy jóvátedd a sértéseket, a tiszteletlenségeket és a gyalázkodásokat, amiket naponta elszenvedek a földi oltárokon. Szentséges Szívem apostolaként arra vagy hivatott, hogy jóvátegyél minden kárt, amit te Nekem okoztál.

Engesztelésed áldott olaj, amely begyógyítja sebeimet.
Engesztelésed felkelti benned a szentség elérésének vágyát.

Az összes isteni dicséret közül a legharmonikusabb és legtökéletesebb a szeretet; csakis a szeretet miatt maradtam jelen a Szent Seregben az idők végezetéig. A tökéletesség eléréséhez elég, ha ugyanazzal a szeretettel szeretsz, mint amivel Szent Szívem szeret.

Gyermekem, fordítsd Rám a tekinteted, fordulj el a világ dolgaitól; azt akarom, hogy a szeretetem áldozata legyél, azt akarom, hogy a szeretet holokausztja legyél; ezért vagyok itt veled, mint a szeretet koldusa, aki a te szeretetedért könyörög hozzád.

Szomjazom, hogy minden ember imádjon az Oltáriszentségben; te pedig, mint Szentséges Szívem apostola, látogass meg Engem a tabernákulumban, és adj jóvátételt leírhatatlan nagy magányomért és elhagyatottságomért.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.