Register
A password will be e-mailed to you.

Legyen az életed felkészülés a halálra!

Gyermekem, gyere közelebb, nem akarlak bántani, csak meg akarlak ölelni, szeretném, ha hallanád Szentséges Szívem dobbanásait, mert Élek, Szívem szeretettel dobog a megszentelt Oltáriszentségben. A szent áldozat a Menny egy kis része a földön; a szent  áldozat az a hely, ahol a szent angyalok is újjáteremtik magukat; a szent áldozás az előszoba, ahol beléphetsz a Mennybe.

Hagyd el a bűnt, keresd Életetek átformálását; fordulj el a világtól, mert abban elveszel; keress Engem, hogy megtaláld az igazi szabadságot; keress Engem, hogy megtapasztald végre az igazi szeretetet, a tiszta szeretetet.

Szent Szívem apostolainak a halálra való felkészülés életét kell élniük. Olyan életet, ami elszakítja őket a világ triviális dolgaitól; ami a transzcendens keresésére vezet, a lélek üdvössége szempontjából valóban fontos dolgok keresésére. Egy napon véget ér a küldetésed, egy napon Isteni igazságszolgáltatásom törvényszéke elé hívnak majd, egy napon szemtől szembe kerülsz majd Velem, és én majd édesen számon kérem rajtad az általam kölcsönadott ajándékokat és tehetségeket; számon kérem rajtad a viselkedésedet, azt, hogy valóban szerettél-e Engem és ismertettél-e Engem. Ezért a mai életed legyen felkészülés a halálra, és ahhoz, hogy örököld a Mennyek országát, az Én evangéliumom szerint kell élned, meg kell testesítened az én Igémet; ahhoz, hogy örököld a Mennyek országát, menekülnöd kell a bűntől; menekülj, mint az őzike az oroszlán elől, hogy fel ne faljon.

Te Szent Szívem apostola vagy; ezért vágyj arra a pillanatra, amikor szemtől szembe találod magad Velem!

És gondolj a lelkedre leselkedő veszélyekre! A bűn fájdalmat okoz Nekem, bántja Isteni Szívemet. A bűn örökre elválaszt téged Tőlem; a bűn elválaszt téged legszeretőbb Szívemtől, holott Én csak arra törekszem, hogy egyesülj Velem, és két szív legyünk, akik szeretetben egyesültek!

Szent Szívem apostolaként életednek a halálra való felkészülésnek kell lennie. Készülj a magasztos pillanatra, amikor beleveted magadat isteni irgalmasságom kifürkészhetetlen mélységébe, és a diadalmas Egyház imádatának és dicséretének részévé válsz. Bebocsátást nyersz a mennyei lakomára, mint Szent János, aki mellkasomra hajthatta fejét, hogy Isteni Szívemen pihenjen.

Szent Szívem iskolájában megtalálod az isteni bölcsességet, amei által szentté válsz. Szent Szívem iskolájában találkozol önmagaddal, és felfedezed lelked minden tökéletlenségét; de ami a legjobb, hogy vágyat fogsz érezni a változásra.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.