Register
A password will be e-mailed to you.

Három fokot mászunk, hogy felemelkedjünk a szentségben

Gyermekem, Szentséges Szívem apostolának áldozatos lélekkel kell rendelkeznie, ami arra készteti, hogy átölelje keresztemet, hogy mélységesen megismerje a szenvedésben elrejtett kincseket.

Szentséges Szívem Áldozatait keresem: Jézus Krisztus Áldozatait, akik áldozataikkal, szigorukkal és vezeklésükkel jóváteszik a sértéseket és gyalázkodásokat, melyeket oly sok gyermekemtől kapok. Olyan lelkeket keresek, akik Szent Szívem áldozatai; olyan lelkeket, akik feláldozzák magukat Értem, és életüket állandó áldozattá teszik, felajánlva az életszentségre. Olyan lelkeket keresek, akik Szent Szívem áldozatai; olyan lelkeket, akik kölcsönadják nekem a vállukat, hogy rájuk rakjam szent keresztem kimerítő súlyának egy részét. Szentséges Szívem áldozati lelkeit keresem, akik szívük fehér és tiszta vásznába törlik az emberek bűnei által megpofozott és véresre vert isteni arcom.

Keresem azokat a lelkeket, akik áldozatai Szent Szívemnek, hogy kiáraszthassam a világra az irgalom áradatát. És ha elhatároztad, hogy életedet a szeretet holokausztjaként felajánlod Nekem, élj úgy, ahogyan Én éltem a földön. Keress Engem a Tabernákulum rejtekében, hogy megmutassam neked mindenhatóságomat. Isteni bölcsességem világosság lesz utadon.

Szentséges Szívem apostolaként arra vagy hivatott, hogy az oltár Legszentebb Szentségében a szeretet áldozataként tisztelj Engem. És ha Szent Szívem áldozata akarsz lenni, lelkednek fel kell emelkednie az életszentségben, és három fokot kell megmásznia, hogy olyan legyél, mint Én:

1. Teljes önátadás az én Isteni Akaratomnak.
Add át Nekem mindazt, ami
vagy, hogy úgy rendelkezhessek veled, ahogy akarok. Engedd meg Nekem, hogy a kereszt útjára irányítsam az életedet, mert szentnek kell lenned, hasonlítanod kell Hozzám szavaimban és magatartásomban. Önmagad teljes átadása Isteni Akaratomnak arra kell vezessen, hogy lemondj a saját eszményeidről, mert Én rajzolom meg a szeretet tervét az életedben.

2. Önmagad személyes feláldozása.
Az áldozat Isteni Fényemmel
sugározza be szíveteket és szellemeteket, az áldozat a Golgotai Mártírhoz, a Megfeszítetthez tesz titeket hasonlóvá. Halj meg önmagadnak, hogy dicsőségem teljes erejével ragyogjon rád; halj meg önmagadnak, hogy a kegyelem fúziója lágy szélként szálljon le rád. Az áldozatvállalás fogja uralni a jellemed, az áldozatvállalás fogja finomítani a személyiségedet; az áldozatvállalás az aszkézis, a mindennapi lemondás útjára fog vezetni téged.

3. Ajánljd fel szeretetből minden áldozatodat Legszeretőbb Szívemnek.
A S
zerelem ledönti a korlátokat, a Szerelem meglágyítja a kemény szívet, a Szerelem érzékennyé teszi az embereket. Minden áldozatodat azért kell felajánlanod, hogy jóvátedd a hálátlanságokat, amiket kapok sok embertől; olyan emberektől, akik el vannak választva szerető Szívemtől. Ezek az emberek nem hisznek Bennem, külön kezelnek a világ dolgaitól; bűneikkel és az isteni törvények elleni lázadásukkal újból keresztre feszítenek Engem.

Keresem azokat a lelkeket, akik áldozatul adják magukat Szent Szívemnek, hogy beléjük véshessem a szeretetlenség dárdáival átszúrt, gyötrelmes Szívemet. Keresem azokat a lelkeket, akik áldozatul adják magukat Szent Szívemnek, hogy isteni Fényem sugaraival telítsem őket, és életüket a szeretet mély tüzében emésszem el.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.