Register
A password will be e-mailed to you.

A Szent Szívem apostolainak tett ígéretek folytatása

Szeretett gyermekem, ismét a szíved mélyén szólok hozzád. Eljöttél találkozónkra, ahol kitágul a szíved, hogy megkapd kegyelmemet és áldásomat. Ezen találkozásaink után soha többé nem leszel ugyanaz, mint voltál, mert az isteni szeretet csodáját munkálom ki benned.

Azt akarom, hogy szemtől szembe találkozz Velem; szemlélve a szeretet lángjába burkolt Szent Szívemet, amely felmelegít titeket a hideg napokon, a téli éjszakákon; amely elégeti a régi embert, aki még mindig bennetek van; amely hamuvá égeti múltatokat, a hibáitokat, amelyeket elkövettek, és amik okot adnak
arra, hogy megbántsátok imádott Szívemet.

Ezen a napon add át nekem nyomorúságaidat és rabszolgaságodat, új teremtménnyé akarlak tenni, egy szeretetben szabad teremtménnyé, olyan teremtménnyé, aki megtapasztalja isteni irgalmamat.

Ezen a napon végezz lelkiismeretvizsgálatot, és szíved mélyén válaszolj arra, hogy valóban igaz szeretettel szeretsz-e Engem, vagy a szeretet, amelyet nekem adsz, megosztott szeretet, vagy színlelt szeretet, vagy puszta kényelemszeretet.

Ma hagyj el mindent Értem, legyél Szent Szívem apostola! Szent Szívem apostolai áldást vonzanak hazájukra és családjukra, ők isteni fényem kis fénysugarai, kis villámhárítók a földön, akik egész nemzetekre vonzzák le Irgalmamat, Atyám  gyengédségét. Szentséges Szívem apostolainak az Élet tanúságtételével kell majd
prédikálniuk, minden teremtménynek el kell vinniük az örömhírt, hirdetni fogják valódi és igaz jelenlétemet a megszentelt Oltáriszentségben.

Benne Szívem dobog hevesen, az a Szív, amelyik mindig kész megbocsátani. Szentséges Szívem apostolai az ördög ármányaival szembeni védelem pajzsai; Szentséges Szívem apostolai különleges áldásokat hoznak országaikra, családjaikra.

Ezért ne álljatok meg, mondjatok igent! Tegyétek, amit tennetek kell: térjetek meg szívből; szülessetek meg lélekben; mert sok kegyelmet akarok kiárasztani azokra, akik a lélekben újjászülettek, és sok kegyelmet akarok kiárasztani országotokra, nemzetetekre. Így tehát járjátok az állandó lemondás útját, haljatok meg önmagatoknak, hogy dicsőségem és hatalmam győzedelmeskedjen bennetek.

Szentséges Szívem apostolai mennyei hatalmam által nagy megtéréseket fognak véghezvinni; olyan megtéréseket, amelyek a lelkeket a bűn csírájában való elfojtására, életük lelki átalakulására vezetik. Szent Szívem apostolai nagy megtéréseket fognak véghezvinni; általuk térnek vissza Hozzám a bűnösök atyai otthonukba, amelyet egykor elhagytak, hogy a világ csábításai után járjanak.

A világ elbűvölő és csábító, és elveszi tőletek kegyelmeimet és áldásaimat. Szent Szívem apostolai nagy megtéréseket fognak véghezvinni; életük tanúságtétele csendes, de motiváló prédikáció lesz.

Ma engedd meg, hogy szeresselek; lépj be mélyen Szent Oldalam nyílt sebébe. Isteni Szívem nyitva áll előttetek, igyatok isteni szeretetem élő vizéből, tápláljátok és erősítsétek szellemeteket az ellenfél elleni küzdelemben. Járjatok velem az elveszett bárányok keresésében. Sokan nem tudnak Rólam; és ami még rosszabb, ismernek Engem, de rosszul Engem, eltorzult bennük a kép Rólam, elhagyták nyájamat. Szükséges, hogy az elveszett juhok visszatérjenek a Jó Pásztorhoz.

Ha elhatároztad, hogy életedet teljesen az Én szolgálatomnak szenteled, akkor végezz jó gyónást, amely megtisztítja szívedet és lelkedet, amely megújítja bensődet, és így isteni fényem teljes ragyogásával behatol lényedbe.

Szent Szívem apostolai meg fogják érteni a kereszt misztériumának értékét, és felajánlják Nekem fájdalmaikat és szenvedéseiket, és Én magam fogom őket megvigasztalni, Én magam fogom őket megerősíteni, hogy a próbákat kiválóan átvészeljék. A kereszt olyan eszköz, amelyet gyakran használok arra, hogy megtisztítsam kedves gyermekeim lelkét; a szeretettel hordozott kereszt aranylépcsővé változik, ami vezeti őket, hogy előre megízleljék a boldogságot, amely az Én Országomban, a Mennyországban található.

A kereszt csiszolja isteni vonásaimat benned és minden lélekben, ha nem tiltakozol, és nem tagadod meg a szenvedést és a betegséget. Legyél olyan, mint Én: öleld át szent keresztedet, járjunk együtt a keserűség utcáján.

Sok istentelen bárány, aki eltévedt a nyájamból, visszatér hozzám, szívből megtér, és jóváteszi minden bűnét. Szent Szívem apostolai elnyerik a végső kitartás és a szent halál kegyelmét. Isteni Szívem lesz a szeretet menedéke az utolsó órájukban; Isteni Szívem lesz a táplálék, amely táplálja és erőssé teszi őket, hogy ne tántorodjanak meg, hogy ne térjenek vissza az útra, amelyen korábban jártak és tapostak; Isteni Szívem lesz az ösztönző, az egyetlen motiváció, ami arra
készteti őket, hogy a Menny felé haladjanak.

Szent Szívem apostolai különleges nyájat alkotnak Egyházamban. Kegyelmem mindig kíséri őket, kitartanak az úton az Erény és a szentség felé. Olyanok lesztek, mint a Nap: bátrak a háború közepén, azzal a meggyőződéssel, hogy győzelmet arattok az ellenféllel szemben.

Szent Szívem Önmagában is jutalom lesz számodra, mert Szívem az üdvösség biztos záloga minden apostolom számára, Szívem az irgalom végtelen óceánja, amely mindenkinek megbocsát, és mindenkit megjutalmaz.

Gyermekem, értsd meg, hogy a világ sok lélek számára a kárhozat oka. Hagyd el
most a bűnt, írj alá Velem az összes szent angyal jelenlétében egy szeretetpaktumot, légy Szent Szívem apostola! Jutalmadat nem a földön találod meg, hanem a Mennyben.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.