Register
A password will be e-mailed to you.

Ígéretek Szent Szívem apostolainak

Gyermekem, a lelkek utáni szomjúság emészti Szent Szívemet, a lelkek utáni szomjúság vezetett arra, hogy a megszentelt Oltáriszentségben Veletek maradtam; a Tabernákulum a Mennyország előszobája.

Ma engedd, hogy végtelen irgalmasságom köpenye alá burkoljalak; ma igyál az élő vízből, amely Isteni Szívem kifürkészhetetlen forrásából fakad; ma mondd el Nekem, hogy szeretsz Engem, mondd el, hogy az életed nélkülem értelmetlen lenne; mondd el Nekem, hogy mindent, abszolút mindent Értem akarsz elhagyni; és a jutalmat nem a földön fogod megtalálni, hanem a Mennyben.

Ezért haladj tovább a keskeny és sziklás úton, amely újra megnyitja Királyságom kapuit. Szeresd a kereszt misztériumát, mert a kereszt a lélek megtisztításának eszköze; a kereszt az eszköz, hogy közel vonjalak Magamhoz, és megízleltessem és megkóstoltassam veled az Én Legszentebb Szívem gyönyöreit és édességét. Legyetek Szentséges Szívem apostolai, hagyjátok el a világ dolgait, csírájában fojtsátok el a bűnt, váljatok lelkivé; nem folytathatjátok a kényelmes életet, a felszínességet.

Emeld tekinteted az égre, és hozd meg a döntést, hogy az Én nyomdokaimban jársz, a kopott szandálos Mester nyomában! Hozd meg a döntést, hogy keresel Engem isteni szeretetem rejtett tabernákulumában, és Én hagyom, hogy megtalálj, megölellek; ha akarod, fejedet szent keblemre hajthatod, és megrészegülsz a szeretettől Legszentebb Szívem minden egyes dobbanásában. Legyél odaadó Szent Szívemmel – emlékezzetek arra, hogy mindazok, akik Szent Szívemnek szentelték magukat, soha nem fognak elpusztulni;
nevük be lesz írva Isteni Szívem aranykönyvébe.

Azon a napon, amikor Szent Szívemnek szenteled magad, neved aranybetűkkel, magasra emelt betűkkel lesz felírva; ezért ne fogd vissza magad, készülj örömmel életed Nagy és Emlékezetes napjára!
A Szent Szívemnek való odaadás olyan odaadás, amelyben minden isteni kincs készen áll Szent Szívem apostola számára. Csak a hajlandóságod kell, a nyitottságod a Szentlélek működéséhez; arra vágyom, hogy vágyakozz az elmerülésre a Velem való szeretet idilljében; szomjazz Rám, vágyakozz a mennyország után, amelyet megígértem nektek! Isteni Szívemben megtalálod mindazt a békét és örömöt, amit a világ soha nem nyújthat neked. Isteni Szívemben nagy kincseket fogsz találni, amelyek egészen szellemi lénnyé formálnak át téged.

A világ számtalan lelket elválasztott már mennyei kegyelmeimtől, olyan szellemi letargiába taszítva őket, hogy elteltek megdöbbenéssel és rettegéssel, Úgyhogy szilárdan határozd el magad, hogy Szent Szívem apostola leszel. És Én a szeretet olyan tárházait, olyan isteni kincseket fogok feltárni előtted, hogy a lelked beleájul a tapasztalásba, mert irgalmasságom minden erejével kiárad rád.

Szent Szívem apostolai a Boldogságos Szűz Mária és az összes szentek, különösen Alacoque Szent Margit Mária oltalmát élvezik. Anyám hűséges tanítványom volt, Anyám Isteni Szívem szerető őrzője lett. Szívem dobbanásai szerelemben egyesültek az Ő legtisztább és Szeplőtelen Szívének dobbanásaival; Ő tudta, hogyan kell engem imádni, Ő volt az első imádó a földön. Ne feledjétek, hogy Szent Szívem mindig is egyesült Édesanyám Szeplőtelen Szívével; ez két Szív, amelyet ugyanaz a szeretet egyesít, de ugyanaz a fájdalom is szúr át minket. Szentséges Szívem minden apostola el lesz rejtve, és oltalmazva lesz az ő Szeplőtelen Szívének mélységeiben, és a Sátán nem lesz képes ártani nekik. Szeplőtelen Szíve a szeretet barlangja
lesz, amely megvédi őket az ellenség ármányaitól.

Minden szent, aki most jelenlétemet élvezi a mennyei Királyságban, 
Szent Szívem imádója volt; és te sem lehetsz kivétel a szabály alól; ezért gyengéden beszélek hozzád, feltárom neked a Szent Szívemben őrzött isteni kincseket, hogy úgy dönthess, hogy Isteni Szívem apostola és Szeretetem őrzője leszel; a Szívé, mely a megszentelt Oltáriszentségben dobog és lüktet.

Szent Szívem apostolai szüntelen előrehaladnak tökéletességre törekvő életükben, és kegyelmem mindig elkíséri őket, kegyelmem megerősíti őket, hogy ne tévesszék el az irányt; kegyelmem mindegyikükben mennyei páncélt fog képezni, hogy a Sátán mérgező nyilai ne bánthassák őket.

Gyermekem, a tökéletesség útjának fel kell ébresztenie benned a világ dolgairól való lemondást, az Én isteni irgalmasságomnak való átadást, mert Bennem mindent, abszolút mindent megkapsz.

Meghívlak, hogy szenteld életedet Szent Szívemnek, a szeretet máglyájának, amely hamuvá égeti régi embered tökéletlenségeit. Szent Szívem minden apostola megkapja a tiszta isteni Szeretet szeretetének kegyelmét. Ez a szeretet meghalad minden emberi szeretetet, beteljesíti, a vágyakat, betölti a lélek ürességeit, titkaim mélységes szemléléséhez vezet. A Szent Szívem iránti odaadás az üdvösség biztos záloga.

Szükségem van olyan lelkekre, akik Szentséges Szívem áldozatai; szükségem van Szentséges Szívem apostolaira, akik egy olyan díszőrség részei, amely a szent angyalok hierarchiájából áll; és amelynek főszereplői Anyám és Szent János, az Én szeretett tanítványom.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.