Register
A password will be e-mailed to you.

Akarom, hogy tiszteljétek és imádjátok Szentséges Szívem képét

Gyermekem, áldás és kegyelem áradatát akarom árasztani rád és minden, Szent Szívemnek szentelt lélekre. Légy Szent Szívem apostola, és hordozz Engem szíved mélyén a legnagyobb tisztelettel. Ma add át magad teljesen Isteni Akaratomnak, és ne állj meg, hanem folytasd az erény és a szentség útját, amelyre vállalkoztál.

Lásd Isteni Szívemet az isteni szeretet lángjába burkoltan! Ez a láng minden kincs bőségét jelzi, amelynek forrása az én Isteni Szívem.

Nézd meg Szenvedésem eszközeit! Isteni Szívem mérhetetlen szeretetét jelképezik minden ember iránti, mert az egész emberiség iránti szeretetből vállaltam a szenvedést és a megaláztatásokat.

Nézd a töviskoronát!  A tüskéket jelképeznek minden bűnt.

Nézzétek az Isteni Szívembe ültetett keresztet! Ezt a keresztet megtestesülésem első pillanatától fogva elfogadtam. Elfogadtam a szenvedéseket, a megaláztatásokat és a fizikai fájdalmakat, hogy az emberi nemet minden bűnétől megváltsam. Ugyanígy ez a Szívembe ültetett kereszt jelképezi az oltár Legszentebb Szentségével szemben. az idők végezetéig elkövetett gyalázatokat.

Gyermekem, azt akarom, hogy tiszteld és imádd Szentséges Szívem képét! Ezt a képet minden otthonban és minden családban ki kell tenni és tisztelni kell, hogy ott felajánlhassátok nekem szeretetek ajándékait. Sajnos sok család elzárt és rejtett helyre helyezi a vallásos képeket, mert félnek hitüket kifelé megmutatni.

Ma arra kérlek, hogy állíts fel egy házi oltárt jól látható helyen, ahol elhelyezed Szent Szívem képét, a Szent Keresztet, a Boldogságos Szűz Mária és Szent József képét, és minden este családotok körében, térden állva kérjétek mennyei oltalmunkat, és meg fogjátok tapasztalni szeretetemet és irgalmamat.

Hasonlóképpen, Szentséges Szívem képét nyilvánosan is ki kell tenni, mert Én vagyok az egész emberiség Királya, Akit imádni és dicsőíteni kell!

Minden család, amelyet őszintén Szent Szívemnek szentelnek, a béke szentélye, a Mennyország előszobája lesz. A Szentséges Szívemnek szentelt családok vigaszt kapnak nyomorúságukban és szenvedéseikben, védelemben és segítségben részesülnek szükségleteikben, ha teljes bizalommal fordulnak Hozzám.

A mennyei áldás bőségesen fog hullani minden vállalkozásukra, nemcsak szellemi, hanem anyagi szempontból is. Szentséges Szívem menedékük lesz
életük során, és különösen haláluk óráján. Lángoló Irgalmasságom szelíd kenetét fogom árasztani minden olyan közösségre, ahol Szent Szívemet tisztelik és sajátos és különleges védelmem alá helyezik. Minden szívet egyesítek, hogy egyet alkosson Szent Szívemmel. Elfordítom az összes csapást, és Isteni igazságosságom sugarait róluk, és visszanyerik irgalmat azok a közösségek, amelyek elveszítették azt. Szentséges Szívem a kegyelem és az üdvösség kincse lesz számukra, mert nagy örömömre szolgál, hogy tisztelik Isteni Szívemet.

Gyermekem, ki akarom nyilvánítani neked és minden embernek Szentséges Szívem jóságát! A Szentséges Szívem iránti tisztelet a lelkek ereje lesz. Szentséges Szívem teljes pompájával és fenségével fog uralkodni az egész földön.

Továbbá kérem, hogy hordozzatok magatoknál kis képeket Szent Szívemről, hogy isteni dobbanásaim elvezessenek benneteket Szent Szívem igazi imádatához, oltalmam mindig kísérni fog benneteket, Én leszek az útravalótok és az iránytű az utatokon.

Sok lélek tisztelje és imádja Szent Szívem képét; minden családnak és minden vállalkozásnak Királya és központja akarok lenni; uralkodni akarok minden gyermekem életében. Szent Szívem minden áldás forrása, amelyet bőségesen kiárasztok mindenütt, ahol Isteni Szívem képmása szeretetre méltóan ki van téve. Viseljétek kebleteken Szent Szívem lapocskáját a következő szavakkal: „ÁLLJ, JÉZUS SZÍVE ITT VAN”! Mert szeretetemet belevésem azok szívébe, akik ezt a képet viselik, és elpusztítok bennük minden rendetlen indulatot.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.