Register
A password will be e-mailed to you.

Gyermekem, a Szent Szívem iránti odaadás teljesen eucharisztikus odaadás.

Az Oltáriszentségben találsz meg Engem; az Oltáriszentségben előre élvezheted a mennyei örömök egy kis részét.

Ahhoz, hogy szentté válj, szeretned kell az Eucharisztiában élő, minden ember számára szeretetet adó Isteni Szívemet; de még így sem szeretnek és nem imádnak Engem az Oltáriszentségben. Mint Szent Szívem híve, arra kérlek, hogy adj Nekem minden hódolatot és dicsőséget, amelyet mint Isten megérdemlek. Az Isteni Szívemnek szentelt lélek a kegyelem állapotában fogadja Testemet és Véremet; meglátogat Engem isteni szeretetem tabernákulumában, hogy isteni Fényem sugaraival árasszam el szívét.

Tudnotok kell, hogy az Én Szent Szívem iránti tisztelet a megtérés hatékony eszköze minden bűnös számára; mert azáltal, hogy meglágyítja a szívetek keménységét, végtelen irgalmasságom lelkével tölti el a Hozzám jövőt, a lélekben ellenszenvet ébreszt a bűn iránt, a világ dolgai iránt fáradtságot; és a lélekben késztetést ébreszt arra, hogy a világ dolgait gyökerestől elvágja; és hogy vállalja a lemondás útját, a tökéletes és átalakító megtérés útját.

A Szent Szívemnek való odaadás a legrövidebb út a tökéletességhez; mert megszépítem azok lelkét, akik Isteni Szívemnek vannak szentelve; kitépem a lélekből a száraz gyökereket, az elszáradt virágokat; meglocsolom őket az élő vízzel, amely Isteni Szívem forrásaiból fakad.

Ha befogadod Isteni Szívemet, megtalálod Bennem a bölcs és hatalmas Istent, Aki tudja, hogyan vezesse lelkedet a tökéletesség és az erény útján. Bölcs vagyok, és tudom, hogyan vezessem biztonságosan a lelkedet, amikor feltétel nélkül átadod magadat Nekem, megfeledkezve önmagadról.

A Szentséges Szívem iránti odaadás erőteljes orvosság a langyosság ellen. Gyermekem, a langyos lélek olyan, mint az élőhalott, aki céltalanul, irány nélkül járja a világot; a langyos lélek bizonytalanságban jár, a világ dolgai vonzzák, de ugyanakkor néhány isteni misztérium is lenyűgözi. Amit minden lélekben keresek, az a vasszigorú elhatározás, hogy mindent elhagyjon és lemondjon Értem; mert nem lehet egyszerre két urat szolgálni. A langyos lélek egy lelki haldokló, amely még nem halt meg a kegyelemnek, mégis elveszíti Isteni Szívem gyönyöreit és édességét.

Szentséges Szívem hatalmas fegyver a langyosság ellen: megelevenítem a lelket, és inkább lelki, mint földi tökéletességgel formálom meg benne saját isteni vonásaimat. Szent Szívem hatalmas fegyver a lelki langyosság ellen: belemerítem őt a Szeretetem máglyájába, amely Isteni Szívemben ég, és hamuvá égetem gyengeségeit és tökéletlenségeit. A Szent Szívemnek szenteltek vigasztalást találnak majd megpróbáltatásaikban; mert csak Bennem találnak erőt, szenvedéseiket Nekem ajánlják fel saját bűneik és a világ bűneiért való engesztelésül, a megpróbáltatást az életükben kirajzolódó szeretet tervének fogadják el. 

Szent Szívem az igaz Vigasztaló; ezért ma döntsd el, hogy Szentséges Szívem apostola leszel, szenteld magad Nekem, és kereszted könnyűvé válik; örömöt fogsz érezni még a szenvedésben is. Azt akarom, hogy Szent Szívemet minden teremtmény ismerje és szeresse, hogy közvetítő legyek az Atya és az emberiség között; hogy megteremtsem a békét, és félretegyem az emberiség bűnei miatt megérdemelt büntetést, hogy az irgalom áradatával árasszam el az egész földet.

Ezen a napon tapasztaljátok meg szeretetemet; legyetek csendben, csak hallgassátok szavaimat; a szeretetnek ez a leckéje arra szolgál, hogy gyökeres változást hozzon létre bennetek életetekben. A szeretet e leckéje az Én ajándékom számotokra, mert teljességében feltárom nektek Isteni Szívemet.

Az egyetlen, amit keresek, hogy minden ember oltsa szomjúságomat: hogy szeressetek és imádjatok az Oltáriszentségben.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.