Register
A password will be e-mailed to you.

Állandó ZOOM link: https://zoom.us/j/97683595534
Passcode Tc8PDq

Uram, egyesülve azzal az isteni szándékkal, mellyel te magad teljesítetted e földön élvén az Atyaisten dicséretét, akarjuk mi is most ezt az imát elvégezni.

NYISD meg, Uram, ajkunkat, hogy szent nevedet áldjuk, tisztítsd meg szívünket minden hívságos, ferde vagy idegen gondolattól; világosítsd meg elménket, gyújtsd lángra szívünket, hogy méltón, figyelmesen és áhítattal tudjuk az imánkat elvégezni, és érdemes legyünk arra, hogy meghallgatást találjunk isteni Fölségednél! Krisztus, ami Urunk által. Ámen.

Az Utolsó Idők Engesztelő rózsafüzére

Pio Atya Magyarországra vonatkozó jövendölése által 3×11 szem Jézus 33 éves korára tekintettel
Jézus mondja: „… ezzel a rózsafüzérrel mentitek meg a világot! …”

Bevezető imádság: Keresztvetés, Könyörögjünk!
A mennyei lelkekkel egyesülve kérem, hogy minden ember nevében, és a tisztítótűzben
szenvedő lelkek nevében felajánlott imádságom annyiszor váljék az emberek és a
tisztítótűzben szenvedő lelkek üdvére, ahányszor csak Isten irgalmassága érvényesülhet
rajtunk, még akkor is, ha felajánlási szándékom kifejezését elmulasztanám.

Szent Mihály Arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben, a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk. Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te, pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, kik a lelkek vesztére körül járnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére. Ámen Urunk, Jézus, áraszd reánk Szentlelked hét ajándékát és tizenkét gyümölcsét, hogy a gonosznak minden támadásától megmeneküljünk. (A Szentlélek 7 ajándéka: bölcsesség, értelem, jó tanács, lelki erősség, tudomány, jámborság és istenfélelem. Gyümölcsei: szeretet, öröm, békesség, türelem, jóság, béketűrés, jámborság, szelídség, hűség, szerénység,
önmegtartóztatás és tisztaság.)

Szeretett Kisded Jézusunk kápolnába lélekben belépve, – előtted gyermekként leborulva, meghívunk most erre a rózsafüzér imára.

Pio Atya és kis Herceg Jézus nagy éremre: Hiszekegy…

Mária és a Szent Család szemre: Miatyánk…Dicsőség…
Az első 3 kis szemre: Üdvözlégy Mária kegyelemmel teljes….
…, aki hitünket növelje…
…, aki reményünket erősítse…
…, aki szeretetünket tökéletesítse… asszonyunk Szűz Mária Istennek Szent Anyja…
Kápolna és Kisded Jézus nagy szemre: Miatyánk… Dicsőség
„Belépek ebbe a kápolnába/ lélekben hittel, reménnyel és szeretettel.”
Magyarország és őrzőangyalai nagy szemre: Miatyánk…Dicsőség

A első 11 kis szemre: Miatyánk …..Üdvözlégy Mária kegyelemmel teljes, az Úr van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus: Jézuska Szentséges szíve a Boldogságos Szűz Máriától született Betlehem istállójában – áldd meg az egész emberiséget, újítsd meg szívüket, ragyogd be a családokat, tanítsd őket Istent szeretni, Asszonyunk Szűz Mária,
Istennek Szent Anyja és a mi Édesanyánk, imádkozzál érettünk bűnösökért, áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre és a tisztítótűzben szenvedő lelkekre most és halálunk óráján Ámen.
Dicsőség az Atyának a Fiúnak és a Szent Lélek Istennek, miképpen kezdetben most és mindörökkön örökké Ámen. Ó, Mária, szeplő nélkül fogantatott Szent Szűz, könyörögj érettünk, akik hozzád menekülünk!”

Tized után: szeressük, dicsérjük, áldjuk, imádjuk, dicsőítsük a Legszentebb Szentháromságot és Jézus Eucharisztikus Szívét, a könnyező Szent Szűz Szeplőtelen és fájdalmas Szíve által most és mindörökké! Jóságos Pio atya, könyörögj érettünk és imádkozz velünk, áldj meg minket és az egész világot! Ó, Jézusom, bocsájtsd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől, és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra.

Oltáriszentség és Kis Jézus nagy szemre: Miatyánk… Dicsőség

A második 11 kis szemre: Miatyánk …Üdvözlégy Mária kegyelemmel teljes, az Úr van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus: Jézuska Szentséges szíve a Boldogságos Szűz Máriától született Betlehem istállójában – áldd meg az egész emberiséget, újítsd meg szívüket, ragyogd be a családokat, tanítsd őket Istent szeretni, Asszonyunk Szűz Mária, Istennek Szent Anyja és a mi Édesanyánk, imádkozzál érettünk bűnösökért, áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre és a tisztítótűzben szenvedő lelkekre most és halálunk óráján Ámen.

Dicsőség az Atyának a Fiúnak és a Szent Lélek Istennek, miképpen kezdetben most és mindörökkön örökké Ámen. Ó, Mária, szeplő nélkül fogantatott Szent Szűz, könyörögj érettünk, akik hozzád menekülünk!”

Tized után: szeressük, dicsérjük, áldjuk, imádjuk, dicsőítsük a Legszentebb Szentháromságot és Jézus Eucharisztikus Szívét, a könnyező Szent Szűz Szeplőtelen és fájdalmas Szíve által most és mindörökké! Jóságos Pio atya, könyörögj érettünk és imádkozz velünk, áldj meg minket és az egész világot! Ó, Jézusom, bocsájtsd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől, és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra.

Fénykereszt és Kis Jézus nagy szemre: Miatyánk…Dicsőség
(Lélekben a fénykereszt kegyelmeit kapod!)

A harmadik 11 kis szemre: Miatyánk.. Üdvözlégy

Mária kegyelemmel teljes, az Úr van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhednek gyümölcse, Jézus: Jézuska Szentséges szíve a Boldogságos Szűz Máriától született Betlehem istállójában – áldd meg az egész emberiséget,újítsd meg szívüket, ragyogd be a családokat, tanítsd őket Istent szeretni, Asszonyunk Szűz Mária,Istennek Szent Anyja és a mi Édesanyánk, imádkozzál érettünk bűnösökért, áraszd
Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre és a tisztítótűzben szenvedő lelkekre most és halálunk óráján Ámen.

Dicsőség az Atyának a Fiúnak és a Szent Lélek Istennek, miképpen kezdetben most és mindörökkön örökké Ámen. Ó, Mária, szeplő nélkül fogantatott Szent Szűz, könyörögj érettünk, akik hozzád menekülünk!”

Tized után:
Szeressük, dicsérjük, áldjuk, imádjuk, dicsőítsük a Legszentebb Szentháromságot és
Jézus Eucharisztikus Szívét, a könnyező Szent Szűz Szeplőtelen és fájdalmas Szíve által most és mindörökké! Jóságos Pio atya, könyörögj érettünk és imádkozz velünk, áldj meg minket és az egész világot! Ó, Jézusom, bocsájtsd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől, és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra.

Befejező imádság:
Mindenható Atyánk, magunkat és az egész világot örökre Jézus
Legszentebb Szívének és Mária Legszentebb Szívének szenteljük. Urunk, Jézus Krisztus, az Atyának Fia, küldd el a szentlelkedet a földre. Ő uralkodjon a világ minden emberének szívében, hogy megmeneküljünk a pusztulástól, a csapásoktól és a háborútól. A minden nép Asszonya legyen közbenjárónk. Ámen

Jézus mondja az oltáriszentség előtt, 2021. október 22-én:
„ … ezzel a rózsafüzérrel mentitek meg a világot!..”

Tanítsd e rózsafüzért a világnak, mert a kis Jézus Szíve és a Boldogságos Szűz Mária,
Krisztus Anyja Szíve nagy kegyelmeket fűztek hozzá. Szűz Mária nagyon szereti eme
rózsafüzért és kéri, hogy mindenki imádkozza! Az egész Mennyország is imádkozza.

Jézus az Oltáriszentség előtt tanította ezt a rózsafüzért a mai időkre.
„Terjesszétek és imádkozzátok gyermek szívvel a mai idők rózsafüzérét!
(Ezt a rózsafüzért Jézus Magyarországon/Bercelen adta)

I M Á N K    B E F E J E Z É S E

Fogadd el, legkegyelmesebb Isten, a Boldogságos Szűz Mária és minden szentek érdemeiért köteles szolgálatunkat, és ha ezen dicséreteket mondván bármit méltóképpen cselekedtünk, tekintsd jóságosan, amit pedig hanyagul vagy odaadás nélkül végeztünk, bocsásd meg irgalmasan! Krisztus, a mi Urunk által. Ámen.

Boldog Szűz Mária méhe, mely az örök Atya Fiát hordozta.
És boldogok az emlők, melyek Krisztust, az Urat szoptatták. Ámen.

Á L D Á S  + Keresztvetés

A nyugodalmas jó éjszakát és a jó halál kegyelmét adja meg nekünk a Mindenható és irgalmas Isten. Őrizzen meg tûztől, víztől, hirtelen haláltól, rossz ember szándékától. Adjon békét és szeretetet és áldjon meg minket az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

* * *

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.