Register
A password will be e-mailed to you.

Ghislain ROY atya – a híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse – küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja, hogy „imádkozza ipso facto (mihelyt olvassa) sőt mától kezdve többször is ismételje meg”:

“LEGSZENTEBB SZENTHÁROMSÁG, KRISZTUS VÉRE, PUSZTÍTSD EL A SÁTÁNT; HATÁSTALANÍTSD ÉS BÉNÍTSD MEG AZOKNAK A MESTERKEDÉSEIT (ÜZELMEIT), AKIK AZ EGÉSZ VILÁGOT MANIPULÁLJÁK!

MÁRIA SZEPLŐTELEN SZÍVE, ZÚZD SZÉT A SÁTÁN FEJÉT; SEMLEGESÍTSD ÉS BLOKKOLD AZOKNAK A MESTERKEDÉSEIT, AKIK AZ EGÉSZ VILÁGOT MANIPULÁLJÁK!

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÉS A TE HAT TESTVÉRED (AZ ARKANGYALOK) LÁNCOLJÁTOK MEG A SÁTÁNT; HATÁSTALANÍTSÁTOK ÉS BÉNÍTSÁTOK MEG AZOK MESTERKEDÉSEIT, AKIK AZ EGÉSZ VILÁGOT MANIPULÁLJÁK! ÁMEN!”

„Kérlek, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak! Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18,20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”)

Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát!!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †”

(* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, Aki hívja, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet.)

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.