Register
A password will be e-mailed to you.

Valami visszatérően kísérti a családodat?

Mondhatni óramű pontossággal?

Észrevettétek már, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket mintha a generációk átadnának egymásnak, mintha vírusként vagy génként öröklődnének a családodon belül: például a megosztottság, depresszió, gúny, pénzügyi nehézségek, alkoholizmus, válás, különböző temperamentumok, bűnözésre való hajlam, anorexia, mentális betegségek, sőt az öngyilkosság?

Ha a rossz tulajdonságok vagy a „szerencse” mintha ismétlődnének, biztos lehetsz benne, hogy ez több, mint DNS, magatartásminta vagy véletlen egybeesés (bár ezek is tényezők lehetnek).

Szeretnénk bemutatni Chad Ripperger atyát, aki a Hétfájdalmas Szűzanya rendjének papja Denverben, és teljes idejű ördögűző, és azt vallja, hogy a múltbeli és a jelenlegi családtagok „családi” szellemeket közvetítenek egymás között. De nagy remény és gyógyulás van az Eucharisztiában. [lásd itt]

Miként őrangyalok vannak mellénk rendelve, mondja Ripperger atya, a Sátán is hozzánk küldhet egy démont, vagy gyakran az egész családhoz. A kisebb démonokat azért küldi, hogy kísértsenek és kinyissák az ajtót a magasabb démoni hatalmaknak. Vannak egész generációhoz küldött szellemek is, amelyek széles társadalmi rétegeket gyötörnek. Ilyen volt a hatvanas évek „hippi” mozgalmának idején tapasztalt fertőzés, állítja Ripperger atya, aki egy döbbenetes, nagyszerű könyvet írt, a „Deliverance Prayers For The Laity” /Szabadító Imák Laikusok számára – a ford/ című művet, hogy felszámolja és ízekre szedje az ilyen nagyrészt ismeretlen démoni erősségeket.

Image result for father rippergerÉs a teljes nemzetek? Gondoljunk csak a Közel-Keletre vagy Észak-Koreára; vagy a náci Németországra – habár minden nemzetnek és etnikai csoportnak van szellemi „poggyásza”.

<< A képen: Ripperger atya

Amikor betegségről vagy bűnözésről van szó, az konkrétan élet-halál kérdése!

„Egy szellem ‘családivá’ válhat, ha a személy [akihez kapcsolódott] különleges befolyással és dominanciával rendelkezik a családban” – mondja a pap. „Aztán továbbadódik a szellem.”

„Fajokhoz is kapcsolódhat”, folytatja az ördögűző. „Minden egyes fajnak van. Ha a bennszülött indiánokat veszed, akkor nagyon gyakran a bennszülött indián lelkiség által átadott szellem szorongatja őket. „A hispánoknál – mondja-, talán az okkultizmussal átitatódott azték vagy maja származás, vagy az olyan rituálék hatásai vannak jelen, mint pl. a Santeria. A pogány gyakorlatok Indiában és Afrika mélyén különleges kérdéseket vetnek fel, jegyzi meg. Néha úgy tűnik, az egész családot megfertőző szellem mintha kihagyna egy-egy személyt, máskor mintha az egész család egyetlen személyen keresztül lenne zaklatva.

Más esetekben csak egy személy van gyötörve a családban, a többieket békén hagyja a szellem.

Titokzatos a dinamikája.

„Cégeknél is van, hogy egy démon beteszi a lábát az ajtóba, és a vállalat elkezd diszfunkcionálni, egészen addig, amíg össze nem omlik” – vélekedik az atya.

„Országrészekről is beszélhetünk. Például Fresno-ban, Kaliforniában, ez egy betegség démon. Los Angelesben – és ez nem lesz meglepetés – a irrealitás démona van jelen. Délen, Alabamától Georgia-ig, van egy különleges démon, ami akkor kapott erőre, amikor az amerikai indiánok és az európaiak gyilkolták egymást. A démon már száz vagy még több éve ott volt. ”

Ez nem csak gének, hangsúlyozza Ripperger, aki a hagyományos latin rítusú misézés híve, mert különösen erõteljesnek tartja: a szellemi lények utánzása hatással van az emberre. A tudatlanság nem tesz boldoggá. Az igaznak ajka sokakat vezet, a bolondok pedig meghalnak esztelenségükben. (Példabeszédek 10:21).

Az alkoholizmus lehet genetikailag örökletes (ez az írek sztereotípiája), mondja, de lelkileg is átadódik. „Egyházmegyékben vagy szerzetesrendekben is észlelhető, hogy egy adott démon átadódik” – mondja a Colorado-i pap. Általában egy bűnnel vagy egy nemi erőszakkal kezdődik.

Visszagondolhatunk egészen Éváig.

Származhat „valamiféle átokból” is, amely szintén nemzedékről nemzedékre átszáll.

Ripperger atya megfigyelte, hogy a szabadkőművesség szellemei gyakran légúti megbetegedéseket okoznak az érintett családokban.

Olaszországban, jegyzi meg Ripperger atya, a Vatikán feljegyzett olyan eseteket, ahol a gyermekek szellemileg fertőzöttnek tűntek már az anyaméhben is, és meg is maradtak ebben a fertőzött állapotban, mivel az exorcista /ördögűző/ formulák eltávolításra kerültek a keresztség szentségéből.

Egész városok is működnek „átok” alatt.

Leggyakrabban – az esetek nyolcvan százalékában, pontosítja (a mi megkülönböztetésünkért) – a generációs szellem egyetlen emberrel kezdődik. Az atya szerint egy ilyen családi fertőzöttség normál intervalluma négy-öt generáció, mielőtt elkezd gyengülni és eloszlani, gyakran úgy, hogy Isten küld egy olyan személyt a családba, aki segít a megtisztításában.

Miután egy démon csatlakozott, olyan, mint egy légy: jönnek más „legyek”. Egyes családok, régiók és országok „nagyobb haverokkal” sújtódnak, mint mások – jegyzi meg.

Mi a mai generáció démona az Egyesült Államokban?

„Kapzsiság és csalás” – mondja Ripperger atya.

Minden gonosz fondorlat – jegyzi meg -, végső soron a saját súlya alatt omlik össze.

Isten megengedi a démonokat, mert azt akarja, hogy reagáljunk és erényeket alakítsunk ki magunkban – például büszkeség esetén egy démon lehetővé teszi, hogy megaláztatásokon keresztül megtisztuljon a családi vonal, és elvezethet egy családot ahhoz, hogy helyesen reagáljon az alázatra. Az alázat nagyon erős a Sátán ellen. Ha megtévesztenek, bacsapnak minket, az igazsággal reagálunk. A fösvénység szellemével szemben jótékonysággal, irgalmassággal és nagylelkűséggel kell reagálnunk – rövid, alázatos kedvességgel és önzetlenséggel, amely sok sötét szellemet elüldöz.

[forrás: Deliverance Prayers For The Laity]

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.