Register
A password will be e-mailed to you.

Ezúton örömmel meghívunk  július 24-én, szombaton, a pride felvonulás napján, 18 órakor kezdődő keresztény felvonulásunkra, a Deák Térre. Kiállásunk a férfi és nő egységéből létrejövő család mellett ma már „radikálisnak”, üldözendőnek számít. Meg kell mutatnunk, hogy milyen sokan gondoljuk így helyesnek és védendőnek társadalmunkban.

Alkalmunk az eredeti, a tiszta, a teremtett családi rendről fog szólni, szeretetben és igazságban. Úgy tűnik, pokoli mélységekbe tör a gender szellem, hazánkban is őrjöng a téma társadalmunk szegmenseiben. Bizonyára tudja, mennyire sokasodnak az LMBTQ jellegű hírek a sajtóban, médiában. Ott tartunk, hogy törvényben rögzíteni kellett a triviális tényt: az apa férfi, az anya nő. Ezerrel megy a gender ideológia tanítása, közéleti személyiségek nyíltan provokálnak az emberek hite ellen. A végidők szele orkánszerűvé erősödött a gender témában is. Nagy fertőzésben szenved országunk.

Mi, keresztények, akik hiszünk az Úrban, pont mi nem szólunk?? Mi, akiknek leginkább dolgunk lenne szólni, beszélni, nyilatkozni az LMBTQ szellemiségéről, végre álljunk ki!! Szellemi csatába szólítjuk azokat, akik a szívükön viselik e témát, akik tennének többet azért, hogy az Úr hangjától legyen hangos július 24-e Magyarországon! Ezen a napon Budapesten Isten pedig harcba szólítja az Övéit!

Budapestre hívjuk azokat, akik személyesen szeretnék megvallani hitüket a Deák téren, legyen ez egy kimagasló evangelizációs, gyógyító alkalom az Úr dicsőségére!

Óriási lehetőség van most a hívő emberek kezében,

mert a zászlót ott legelöl maga az Úr tartja! 

A Rendezvényen 3 katolikus pap is szolgálni fog.

 Helyszín és Időpont: Deák tér, 2021. július 24. szombat 18:00 óra

 áldásos tisztelettel:

Vadász Sándor & Edit Ádám-Éva Misszió

 vadaszsandoresedit@gmail.com

mobilszám: 06-20-960-7213

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.