Register
A password will be e-mailed to you.

Mintha egy macsek beleesett volna az aranyhalas akváriumba, úgy nézett ki Akaasha, a tigris, amikor delfinek területére tévedt.

Kiváncsiságuk  hozta össze Akaasha-t és Mavrick-et, a 14 hónapos delfinfiút, aki valószínűleg inkább ahhoz szokott hozzá, hogy kivácsi emberarcokat lásson a kaliforniai Állatkertben található medencéje körül, és nem tigriseket.

A személyzet éppen napi sétára vitte a 6 hónapos Akaashát, amikor véletlenül meglátta Mavricket, a 14 hónapos, Atlanti-óceáni palackorrú delfint. Mavrick odanevetett Akashaa-nak, miközben a többi delfin őket nézte.

A képen: mancsok és palackorr – Mavrick és Akaasha között valami kialakul

Mindketten jól megnézték egymást a létező összes szögből, aztán a delfin fújt egyet, és két légbuborékot küldött a tigrisnek.
A személyzet láncon tartotta Akaasha-t, a 6 hónapos tigrislányt, aki igyekezett minél közelebb kerülni az üveghez, amikor Mavrick beleütögette a fejét az akvárium falába. Mindketten igyekeztek jobban látni egymást.

Szóval Mavrick nekiütögette a fejét az üvegnek, és Akaasha próbálta elkapni őt a mancsával, és kicsit be is vadult, mert nem értette, miért nem tudja megérinteni ezt a különös, még soha nem látott, új lényt egy másik világból.
Talán egy gyönyörű, új barátság kezdetének tanúi vagyunk….


* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.