Register
A password will be e-mailed to you.

>>Különös viselkedés: Joaquin Phoenix konfrontálódott egy hallgatójával, mialatt egy hiphop set-jét adta elő Fontainebleau-ban, a Miami Beach Hotelben
.
Joaquin Phoenix zavarodott viselkedése nem csituló tempóban romlik tovább, és nem mutatja a javulás jeleit. A színész ismét címlapokra került azzal, hogy összekülönbözött valakivel a közönségéből, amikor rövid fellépése volt az egyik Miami Beach Hotel éjszakai bárjában tegnap.
.
A biztonsági őrnek kellett közbelépnie, és kivinnie Phonix-et, miután leugrott a színpadról, és nekitámadt a tömegben egy férfinek, aki heccelte.
Többszáz ember bulizott aznap a nightclub-ban, miután szerda este 10 órakor megnyitották az ajtókat.
.
A közönség nagy része azt mondta, csak azért jöttek el, hogy lássák Poenix-et, aki közel 4 órán át várakoztatta őket. Teljesen ápolatlanul és elhanyagoltan érkezett meg hajnali 2-kor, cigarettázott, egy szakadt fekete zakó és napszemüveg volt rajta.
.
Rappalni kezdett a DJ által vezetett zenére, bólogatott a ritmusra, habár a szöveg zöme érthetetlen volt. Atán feltűnt egy alak a színpad közelében, és heccelni kezdte, amire Joaquin visszaválaszolt.
.
"Van köztünk egy …… (dupla töltelékszó) is", mondta, mielőtt leugrott volna a tömegbe.
.
"Nem lehetett tisztán látni, hogy megütötték-e egymást. Láttam a pasit, ahogy ráüvöltött Joaquin-re, és erre Joaquin leugrott hozzá" – mesélte az egyik 30 éves vendég, Jorge Lledo.

A képen: A biztonsági őr kivittei a helyszínről Phoenix-et.

A sztár haja összeragadt a kosztól, és a napszemüvege is össze volt fogdosva. Ez az incidens mostanában nagyon jellemző az Oscar-díj-jelölt sztár bizarr viselkedésére.

Múlt hónapban a David Letterman Show-ban lepte meg a nézőket különös magatartásával, főleg azal, hogy alig beszélt, szinte csak Igen-nel és Nem-mel válaszolgatott Lettermann-nek. Egyetlen egyszer mondott el egy 6 szavas egyszerű mondatot -a közönség azonnal meg is tapsolta a teljesítményt. Pedig a "Two Lovers" című filmjét kellett volna promotálnia, ehelyett összecsavarodott lábbal ült, és a kezeit tördelte.

Egyre furcsább viselkedése mégsem csitította el a kételkedőket, akik szerint Joaquin csak megtréfálja az embereket, és viselkedése csak annak a dokumentumfilmnek a kedvéért ilyen, amit sógora, Casey Affleck forgat róla.

Az is különös, hogy a fenti incidensnél, ahol a heccelő férfi feltűnt, érdekes módon Casey Affleck kamerája is forgatott és mindent pontosan rögzített…

Jó lenne tudni, hogy Joaquin tényleg csak marháskodik, és nem valmi komolyabb pszichés problémáról van szó…

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.