Register
A password will be e-mailed to you.

JÉZUS BENSŐ ÉLETE nihil obstat

BAIJ MÁRIA CECÍLIA Szent Benedekrendi apátnő magán-kinyilatkoztatásai
Testvéri Szolgálat K. Alapítvány 2501 Esztergom – Postafiök 252.
Nihil obstat. Imprimatur. No. 3215/1944.
Vacü, die 2-a Junü 1944 + Josephus Episcopus
Ez a mű segít nekünk a szentírás mélyebb megértéséhez.

< Bevezető a JÉZUS BENSŐ ÉLETE c könyvhöz, a kinyilatkoztatás körülményei, sorsa és Baij Mária Cecília apátnő élete

< ELSŐ KÖTET: JÉZUS REJTETT ÉLETE
1. rész: A SZŰZANYA MÉHÉBEN
2.rész: Az Üdvözítő gondolkodása akarása és szenvedése születésének első pillanatától kezdve kereszthaláláig
Jézus születése
3.rész: Jézus benső élete körülmetélése idején, a bölcs királyok megérkezéséig
4.rész: Jézus benső élete a három szent király megérkezésétől az Egyiptomba való menekülésig


Ne feledd, Jegyesem, hogy nagyon őrködnöd kell szenvedélyeid felett. Sohasem szabad megengedned, hogy azok uralkodjanak benned, hanem mindig harcolnod kell ellenük, és le kell győznöd őket.
.
Gyűlölj minden földi szerzeményt, mert a zsugoriság lassan belép lelkedbe, hogy különféle dolgaid legyenek, vagy pénzed, és ez a zsugoriság tönkretehet téged. Az ellenség ravasz és ügyes, és a jó ürügyével sok gyanútlan lelket elcsábít. Sose bízzál önmagadban, hanem mindig fuss imában az isteni Atyához. Figyelj isteni sugallataira, és kövesd azokat. Használd fel a világosságot, amelyet az isteni Atya ad neked, és ne élj vissza a kegyelemmel, amelyet én a földön élve kiérdemeltem neked.
.
Verd vissza a pokoli ellenség kísértéseit, aki sok csapdát állít fel üdvösséged elé. Légy biztos az isteni kegyelem rendkívüli segítségében. Légy hűséges ígéreteidhez. Sose feledkezzél meg rólam, hanem szolgálj engem pontosan és buzgón.

Sose vigyenek téged bűnbe mások cselekedetei. Ne ítélkezzél. Égő szeretettel imádkozz mindig a bűnösök megtéréséért. Ajánld fel gyakran az isteni Atyának érdemeimet, hogy kiengeszteld isteni igazságosságát, melyet haragra lobbantanak a sok és súlyos bűnnel, amelyekkel állandóan megsértik.

Törekedjél jót tenni mindenkivel. Ne zárd ki ebből azokat sem, akikről tudod, hogy a jót rosszal viszonozzák. Ne törődj az emberek véleményével. Amikor az isteni Atya dicsőségéről van szó, cselekedj nagylelkűen, minden félelem nélkül.
Szakadj el minden teremtménytől, még a szentektől is, hogy ha eljön az idő, amikor meg leszel fosztva tőlük akár a halál, akár más ok miatt, mindig teljesen megegyezzél az isteni Atya akaratával.

Ne tégy semmit anélkül, hogy előbb meg ne beszélnéd imádságban az isteni Atyával. Igyekezzél megvigasztalni szomorú felebarátodat. Légy hálás a jótéteményekért, amelyekben oly bőségesen részesültél Atyámtól és felebarátaidtól. Ne haragudj azonnal, amikor rosszul bánnak veled, hanem viselj el mindent türelemmel és megadással. Külső tevékenységeidhez járuljon szent belső lelkiállapot. Minden ellenkezés közben igyekezd megőrizni szíved békéjét. Kövess Engem hűségesen!

A teljes könyv megrendelhető:
PAX KIADÓ
2500 Esztergom, Berényi Zs u 7.
Tel/fax: 06.33.314.376 hívható este 22 óráig

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

18 hozzászólás

  1. Varga Józsefné

    Imat kérnék MAGYAROKÉRT, bárhol is legyenek a világban,és a
    MAGYAR HAZÁÉRT, és az UKRÁN BÉKÉÉRT, ÉS A VILÁG BÉKÉJÉÉRT.

    Kérlek benneteket, hogy minnél több embernek küldjétek el.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.