RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

"Bizalommal kérjük ma is a mennyei Atya áldását, Jézus Krisztus békéjét, a Szentlélek vezetését, a Szűzanya oltalmát, az összes angyalok és szentek segítségét. Különösen kérjük, hogy járjanak közbe értünk és szándékainkra: szent Mihály, szent Gábriel, szent Ráfáel főangyalok, az őrangyalunkkal együtt. Hittel kérjük az engesztelő közösség oltalmazóit: boldog II. János-Pál pápát, szent páter Piót, szent Fausztinát, védőszentjeinket, az égbe költözött szeretteinket, az aprószenteket és a tisztítótűzben szenvedő őseinket. Az összes égiek áldását kérjük ma is: a pápára, a bíborosokra, a püspökökre, a papokra, a szerzetesekre, az Istennek szentelt személyekre, lelki és fizikai családunkra, minden élőre és elhunytra, akik Isten irgalmára szorulnak. Ma is az Úr Jézus Szent Vérébe és Szűz Mária Szent Könnyeibe, a legbiztosabb védelembe helyezzük magunkat és az egész emberiséget. Akarjuk Jézusom, hogy ma is: a lábunk együtt járjon, kezünk együtt gyűjtsön, szívünk együtt dobbanjon, bensőnk együtt érezzen, elménk gondolata egy legyen, fülünk együtt figyeljen a csöndességre, szemünk egymásba nézzen és tekintetünk összeforrjon, ajkunk együtt könyörögjön az Örök Atyához irgalomért! A Szűzanya Szent Kezei által ma újra felajánljuk magunkat a Szentháromságnak, különösen testünket, lelkünket, akaratunkat, elképzeléseinket, anyagi javainkat, egész életünket…, így ahogy vagyunk. Irgalmas Jézusom kérünk, bocsáss meg nekünk szegény bűnösöknek, hogy ezáltal mindig a szívünk királya legyél. Add Istenünk,hogy életünk minden napján kérjük: tisztíts meg Urunk a Te Szent Véreddel és tölts be Szentlelkeddel! Ámen!"

 

/Csillik János atya és V. Ilona összeállítása/
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

24 hozzászólás

 1. mama

  HÁLÁT ADOK NEKED URAM, HOGY MINDIG VELEM VAGY!SEGÍTSEN RAJTUNK ÉS HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!MAMA

  Válasz
 2. Ibolya

  Hálát adok neked Uram,hogy mindig velem vagy és segitesz nekem.

  Válasz
 3. Ibolya

  Uram!légy velem minden nap ,segitstm minden tervem teljesitéssében Amen!

  Válasz
 4. Ibolya

  Hálát adok neked Uram, hogy minden nap velem vagy segitesz a munkám ban , kőszönőm, hogy megőrzöd a gyermekeimet minden bajtol és betegségtől Köszönőm, hogy meghalgatod imáimat. Maradj mindig velem!

  Válasz
 5. Ibolya

  Hálát adok Uram az éjszakai nyugodalomért adj erőt a mai nap munkájához segits az imátságban is Amen.

  Válasz
 6. Ibolya

  Uram! kőszőnőm, hogy felébredhettem a mai napon kérlek adj erőt a munkámhoz, hogy szent segitségeddel be fejezhessem a napot Amen.

  Válasz
 7. Ibolya

  Uram Jézus Krisztus védelmezz a mai napon véd meg gyermekeimet testvéreimet barátaimat jótevőimet add áldásodat a munkánkra , hogy Szent áldásoddal térjünk nyugovóra Amen!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.