Register
A password will be e-mailed to you.

Szenteld magad Szentséges Szívemnek, ez hatalmas fegyver az ördög ellen.

Gyermekem, szenteld magad Szentséges Szívemnek, mert ez hatalmas fegyver az ördög ellen! Isteni erőm leszáll rád, és harcossá tesz a pokol erői ellen.

Tudnotok kell, hogy amikor egy lélek Szent Szívemnek szenteli magát, az egész isteni lényemet megörvendezteti; ezért ne várjatok tovább, legyetek Szent Szívem apostolai.

A felszentelés egy szeretetpaktum a lélek – aki hajlandó isteni
szeretetem rabszolgájává válni- , és köztem, aki az Uralkodó, a Hatalmas Király vagyok, aki minden alattvalómmal rendkívüli kegyelemmel és jósággal bánok.

A Szent Szívemnek szentelés erős fegyver az ördög ellen. Az ördög azonnal elmenekül, mert nem tud ellenállni Isteni Szívem édességének és jóságának. Gyermekem, jöjj Hozzám, ne fordulj se jobbra, se balra; azt akarom, hogy hozzájárulj Szentséges Szívem uralmához minden teremtményben, az egész földön. A Szent Szívemnek szentelés megóv benneteket a halálos bűntől, mert
csodálatos hatást vált ki a lélekben, amely a mennyei misztériumokban való gyönyörködésre késztet benneteket, az Én irgalmasságomnak való túláradó önátadásra késztet benneteket.

A Szentséges Szívemnek való szentelés lelki átváltozást hoz létre a lélekben, Fényem besugározza majd egész lényedet; isteni Fényem megvilágítja lelkiismeretedet. Ezért tekintsd úgy a bűnt, mint egy halálos járványt; mint egy csapást, amely számtalan lelket vezetett a kárhozatba.

A Szent Szívemnek szentelés megóvja a lelket a halálos bűntől, mert Én magam vonzom őt magamhoz Isteni Irgalmasságom és Isteni
Igazságosságom sugaraival; Én magam merítem őt Szent Oldalam nyílt sebébe, hogy elérje Isteni Szívem biztonságos kikötőjét, és védve érezze magát a gonoszság minden szellemétől. A Szent Szívemnek való szentelés a lelkeket a tökéletesség útjára viszi, a
mennyország örökléséhez szükséges tökéletességre.

Gyermekem, ha elhatároztad, hogy Szent Szívem apostola leszel, tedd félre a középszerűséget! A középszerűség nem illik Isten gyermekeihez; inkább erősítsd meg magad, és lépj rá az erény és az életszentség útjára. Kérj Engem, hogy szépítsem meg lelkedet azokkal az erényekkel, amelyek az Én Isteni Szívemet ékesítik, elvetem benned azokat a magokat, amelyek bőséges gyümölcsöket teremnek lelki életedben. Legyél tökéletes, ahogyan a Mennyei Atya tökéletes!

Legyél éber, hogy gyengeségeid és hibáid ne fedjék el az isteni fényt, amely általában a tökéletes és jó lelkeket hatja át. A Szentséges Szívemnek való szentelés a béke kovásza; Szentséges Szívemben örömre és gyönyörre lelsz, Szentséges Szívemben megtalálod a tudást, amely bölccsé tesz; Szentséges Szívemben isteni Irgalmasságom végtelen óceánján hajózol, a zavar nem juthat be hozzád; Szentséges Szívemben nyugalmat, csendet, a lélek megkönnyebbülését találod. A Szent Szívemnek szentelés egy aranykulcs, amely megnyitja Isteni Szívem ajtaját; azt akarom, hogy merüljetek el a szeretet és béke e végtelen óceánjában.

Fordulj el a világ dolgaitól, viselkedj úgy, mintha a mennyből leszállt angyal lennél a földön. Ha fel akarod fedezni a szeretet, jóság, irgalom és igazságosság végtelen óceánját, szenteld magad Szent Szívemnek, ez aranykulcsokat ad a kezedbe, amelyekkel képes leszel szélesre tárni Isteni Szívem ajtaját, azét a Szívét, amely a szeretet máglyája minden ember számára.

Szívem isteni rejtekhely, amikor üldözve, rágalmazva érzed magad; Szívem a védelem menedéke, amikor nagy a veszélye annak, hogy elveszel.

Szívem az irgalmasság bírósága, amikor úgy érzed, hogy kiszemelnek és elítélnek.

A Szent Szívemnek szentelés a predestináció záloga: szerződés, amely Isteni Szívem és a hívő lélek között jött létre, aki biztos az üdvösségében.

Szent Szívem a lélek üdvösségének biztos záloga. Ha készek vagytok mindent elhagyni Értem, ha készek vagytok átölelni a keresztemet és az Evangéliumom szerint élni: fussatok a nyomdokaimban, hagyom, hogy megtaláljatok, megismertetem veletek a helyet, ahol élek.

Értsétek meg, hogy a világ számtalan lelket vezetett a kárhozatba, a világ sok-sok gyermekemet ragadta ki atyai karjaimból. Szegény lelkek azt hitték, hogy a világ dolgaiban találják meg a boldogságot, de amit találtak, az szerencsétlenség volt, és a szív nyugtalansága.
Szent Szívem a biztonságos menedék
a halálod óráján. Látod, hogy rejtett titkokat tárok fel előtted; megmutatom neked a Szent Szívemben rejlő szeretet jóságát és nagyságát, de ti szabadon járhattok a jó vagy a rossz útján, nem kényszerítem a lelketeket, teljes szabadságot adok nektek, választhatjátok a fény vagy a sötétség műveit is.

Csak az biztos, hogy Szent Szívem menedék minden bűnös számára: mindig várni fogok minden elveszett bárányomra, hogy átöleljem őket, és a szent Sebeimből áradó áldott olajjal meggyógyítsam sebeiket. Mindazok, akik Isteni Szívemnek szentelték magukat, soha nem fognak elpusztulni.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.