Register
A password will be e-mailed to you.

Látomások és jövendölések Magyarországról

Szent Pio:

„Magyarország olyan kalitka, amelyből egyszer gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában, páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”

***
Regina Collins angol szerzetes nővér:

Az alábbi magánkinyilatkoztatást 2003 októberében kapta Regina Collins angol szerzetes nővér Magyarország közeli jövőjére vonatkozóan: „Meg fogod élni, hogy tömeges megtéréseket láss. Olyan sokan akarják majd az életüket nekem szentelni, hogy nem lesz hely az összes szerzetesházakban. Az egyházak túláradóan megtelnek. Számtalan gyógyulás és csoda lesz. A Szentlélek kiárad erre az országra, megújítva és megérintve az embereket.”

***
Don Gobbi olasz pap – a Máriás papi mozgalom vezetője

„A nyugat nemzetei Magyarországnak „A Kereszténység Védőbástyája” kitüntető címet adták, de nem voltak hálásak e nép mérhetetlen véráldozatáért és emberfeletti szenvedéséért. Ám Isten annál inkább kitüntette e népet azzal, hogy különleges tulajdonomba adta már állama megalapításánál. E korban pedig Szeplőtelen Szívem világraszóló békediadala kiváltságos eszközéül adta …Az én népemnek lelkileg át kell alakulnia, hogy e küldetését betölthesse Isten dicsőségére, az emberiség javára és saját boldogságára.”

***
II. János Pál pápa

Mikor II. János Pál pápa először Magyarországra látogatott, kérte a magyarokat, hogy ne feledjék el, ne adják fel különleges küldetésüket!

 

***
Karizmatikus találkozó, Budapest, 1998
Rómában egy érsek három sorból álló kézírásos levelet kapott: „Magyarországnak kulcsfontosságú küldetése van Európában. Próféták támadnak, és prófétálni fognak Európa szívében”. Három héttel később az érsek meghívást kapott Magyarországra, a karizmatikus találkozón való részvételre. Pio atyától pedig megerősítést kapott, hogy a levél üzenetét el kell hoznia Budapestre.***

Master Tanpei Rinpocse – Utazó Tibeti Láma 2005-ben kijelentette, hogy mindennap imádkoznak a Földért. Most vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt. A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:
„Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!’”

***
Natália nővér
„Magyarország engeszteléséért kész vagyok az egész világon könyörülni. Ez pedig – miként mondottam – annyiban fog sikerülni, amennyiben Szeplőtelen Anyámnak, mint a ,Világ Győzelmes Királynőjének’ megadják a nyilvános tiszteletet és elismerést… Nemzetünket az Úr Jézus személyesen készíti fel az előttünk álló világtörténelmi, apokaliptikus fontosságú feladatra, ugyanis a Sátán fölötti végső győzelem és a megváltás beteljesedésének földi eszközéül – bármilyen hihetetlennek látszik is – a Mennyei Atya öröktől fogva Magyarországot választotta. Erre a feladatra azért lettünk kiválasztva, mert Szent István, első magyar királyunk országunkat a Szent Koronával együtt a Boldogságos Szűznek, az Úr Jézus Édesanyjának örökségéül és örökös tulajdonául adta…”

Jézus így mondta:

„Szeplőtelen anyám ennek a korszaknak is mintegy második megváltója lesz.”

Amikor a második világháború, s a velejáró szenvedés tombolt, Jézus így biztatta Natália nővért:
„Gyermekeim, kedves magyar gyermekeim!
Ne féljetek, imádkozzatok!
Szeretném minden magyar ház kapujára és minden oszlopra arany betűkkel felírni: Magyarország nem pusztul, csak tisztul!
Magyarország a világ végezetéig él.
Szeplőtelen Anyám veletek van és vigyáz rátok.
Ezért szeressétek és az engesztelést vele együtt végezzétek!”

1985 őszén a Szűzanya fényességben érkezett, s a nővér megkérdezte: édes Szűzanya mit keresel a földön?
A Szűzanya így szólt:
„Ez az ország az én örökségem. Szívemnek drága!
Mindörökké tulajdonom!
Örökségemért jöttem.
Birtokba kívánom venni, ami engem illet.
Ez az ország soha el nem pusztul!
Ez az ország mindörökké megmarad.
Az egész világot nekem adta a mennyei Atya.
De ezt az országot Szent István nekem adta, ez az én örökségem.”
Szívemnekdrága kis népe!
Itt sokan engesztelnek!
Imádkozzatok, engeszteljetek, veletek vagyok!”

A Szűzanya kérte:
„Az Egyház készítsen Nekem egy helyet, ahová kegyelmeimmel leszálljak, hogy innen megtérésre hívjam kedves bűnös gyermekeimet az egész világon.”

Az Úr gyakran beszélt az óhajtott engesztelőkápolnáról, hol kérve, hol sürgetve, hol meg ígérve. 1942 szeptemberében, az első bombázás után, így szólt hozzám az Üdvözítő: „Látod, leányom, ettől akartam Én megkímélni ezt az országot! Nem akarják felépíteni Szeplőtelen Édesanyám tiszteletére szentelt kápolnát, s ez az ellenségeskedés Szívem templomát rombolja bennük. Ez adatott jelül nekik.”
(1942. szept. 9-10-e közötti éjjel történt Magyarországon az első bombázás, mely a fővárost váratlanul és előkészületlenül érte, s így azt teljes éjjeli kivilágításában célozhatták. Az első bomba a városmajori Jézus Szíve templom mellé esett, szétroncsolva a tabernákulumot. Emléke ott áll.)
Amikor 1944-ben egy alkalommal szintén a legszentebb Oltáriszentség előtt imádkoztam, újból megjelent előttem a Világ Királynője. Arcán kimondhatatlan fájdalom tükröződött, amint országunkat szemlélte. Ruházata fehér volt, bíbor királyi palást hullott alá két válláról. Egész alakját áttetsző, fekete fátyol borította. Fején korona helyett töviskoszorút viselt. Mezítelen lábait is tövisek borították. Lába alatt az eltiport kígyó feje volt látható.

Kezét imára kulcsolta, míg szeméből sűrű könnyei hullottak. Két oldalán két méltóságteljes angyal állt, feketébe öltözve mindkettő. Szemüket lesütötték és hangtalanul sírtak; oly magasztos szépséget sugároztak, mint senki földi személy. A Szent Szűz így szólt: „Az Egyház készítsen Nekem helyet, ahová kegyelmeimmel leszállhatok, hogy onnét szólítsam a bűnösöket megtérésre, s a bűnbánat útjára az egész emberiséget.”

Amikor 1944 során egyszer imaórát tartottam a világ és hazánk megmentéséért, Jézus ezt mondta: „Anyám országát egy jelzővel kívánom kitüntetni: Azt akarom, ne csak Mária országa, hanem Mária engesztelő országa legyen, s ezt a nevet is hordozza minden nemzet előtt.”

Ekkor mutatta meg nekem az Úr az engesztelő kápolnát. Kívülről szerény és egyszerű volt, belül azonban olyan szép, mintha nem is emberkéz alkotta volna. A templomban ott állt a Fájdalmas Istenanya szobra, alatta a felirattal: „Jöjjetek, kedves Gyermekeim! Jöjjetek, engeszteljétek Velem együtt a súlyosan megbántott Istent!”
A kápolnában sok csoda történt, testi-lelki gyógyulások, nemzeti zarándokhely lett belőle. A kápolna közvetlen közelében ott állott az engesztelő szerzetesek kolostora és egy hófehér kőből épült hatalmas bazilika, a Világ Győzelmes Királynője tiszteletére. Láttam körülötte engesztelő közösségeket is.”
/Natália nővér naplójából/

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.