Register
A password will be e-mailed to you.
2015. február 12. csütörtök, 18:00
Nagyfigyelmeztetés

Drága, szeretett leányom, arra kérek minden Keresztényt világszerte, hogy növeljék az imádságra szánt időt, imádkozva erőért, hogy legyőzzék a bűnt, mely megfojtja a világot, szenvedést hoz, és mindenféle nehézséget von maga után.

Az imával meg lehet semmisíteni a bűnt.

Az ima a legerősebb fegyver a gonoszság ellen, és minél jobban Felém, a ti Jézusotok felé fordultok, annál hatékonyabban tudok győzedelmeskedni ellenségem fölött.

Bár Én semmilyen követelményeket nem támasztok veletek szemben, ami megterhelné a szíveteket, azonban egyet mégis kérek tőletek, hogy hívjatok Engem a bűnösök megsegítése érdekében, hogy elkerüljék a gonoszságot, ami bármelyik pillanatban felütheti a fejét a szívükben.

A Sátán hatalma egy olyan pontot ért el, hogy könnyen manipulálhatja azokat, akiknek nincs hitük, azaz Istenbe vetett hitük.

Ő minden alkalommal piszkálja és kísérti őket. Az ember a Sátán szemében olyan, mint egy tükör, amely visszatükrözi Istent, Aki a saját Képére és Hasonlatosságára teremtette az embert. A Sátán olyan intenzitással gyűlöl minden egyes emberi lényt, hogy ha azt látnátok, még a lélegzetetek is elállna.

Egyedül csak az az ember éber az ő taktikájára, aki képes látni az Igazságot, amikor a gonoszság sokféle formában jelentkezik. Egyedül csak az az ember képes elhárítani a csaló befolyását az ima erejével, aki nyitott Isten Igéjére, szereti Istent, és ismeri Őt.

Az ima megfélemlíti a gonoszt és meggyengíti az emberiség fölötti hatalmát.

Az ima sokkal erősebb, mint a csatában használt kard, mert az ima az ellenséget nemcsak megsebzi, hanem el is pusztítja.

Jézusotok

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.