Register
A password will be e-mailed to you.

Az isteni irgalmasság rózsafüzére

Jézus mondta: „Ha ezt az imát haldokló mellett mondják, mérséklődik Isten haragja, és mérhetetlen irgalom ve­szi körül a lelket„. Az általános ígéret így hangzik: „Úgy tetszik nekem, hogy ez által az ima által mindent megadjak, amire engem kértek, … ha ez megegyezik akaratommal.” Mindaz, ami nem egyezik Isten akaratával, nem jó az embernek sem, főleg örök boldogságára vonatkozóan.
Más helyen ezt mondta Jézus: „E rózsafüzér imádkozásával közelebb hozod Hozzám az emberiséget.”

„Azokat a lelkeket, akik ezt a rózsafüzért imádkozzák, már életükben körülöleli irgalmam, különösen pedig haláluk óráján.”

BEVEZETÉS:
Miatyánk, Üdvözlégy, Hiszekegy.

(Ezután öt tized következik: mindegyik egy nagy és tíz kis szemből áll.)
NAGY SZEMEKRE:
Örök Atya! Felajánlom Neked szeretett Fiadnak, a mi Urunk Jézus Krisztusnak testét és vérét lelkét és istenségét engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.

KIS SZEMEKRE:
Jézus fájdalmas szenvedéséért irgalmazz nekünk és az egész világnak!

BEFEJEZÉSRE (az öt tized után – háromszor):
Szent Isten, szent erős Isten, szent, halhatatlan Isten, irgalmazz nekünk és az egész világnak!

Végén:
Könyörögjünk! Urunk Jézus Krisztus! Áldj meg és védj meg minden jóakaratú embert ezen a világon. És mindazoknak, akik távol állnak tőled, adj jóakaratot. Indítsd őket az igazság keresésére, és segítsd őket, hogy Téged megtaláljanak, megismerjenek, megszeressenek és soha el ne hagyjanak. Engedd, kérünk, hogy a Te végtelen irgalmasságoddal találkozzanak, mielőtt igazságoddal kellene szembesülniük. Amen.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

2 hozzászólás

  1. Remény

    Szentháromság, égiek, isten anyja, és akiket megbántottam, bocsánatot kérek. Rengeteg hibát elkövettem ami megbántam, de vissza fordítani az idő kerekét nem tudom. Megbántam bűneimet. Meg nem történté nem tudom tenni. Isten bocsáss meg nekem. Jogosan versz szeretet.

    Válasz
  2. Delfina

    Mennyei Atyánk, Égi apukánk, Jézus Krisztus Nevében, Jézus Krisztus Szent sebei nevében kérem szépen a következőket: 1. Jó Isten, add kérlek hogy a világ végezetéig egyetlen egy ember se vesszen el. Mindenki a kegyelem és irgalom által megmeneküljön. 2. Az összes purgatóriumba szenvedő lélek a Mennyek országába befogadást kapjanak és örökké a Szent Istenhez tartozzanak áldottan egészségesen, megtisztulva.
    3. A purgatóriumba levő lét fájdalmas és szenvedéssel teli. Azt kérem a Jó Istentől, hogy akik oda kerülnek 1 napnál tovább ne kelljen szenvedniük, minden nap tömegesen szabaduljanak ki a purgatóriumból.
    4. Áldott legyen a Föld, az emberek szeretetben éljenek, a háborúk helyett szeretetteli emberkapcsolatok uralják a világot.
    5. Az orvostudomány fejlődjön, a rák, a cukorbetegség, és mindenfajta pszichés betegség gyógyítható legyen hathatósan, teljesen meggyógyuljanak azok akik szenvednek e három betegségben
    6. Minden ember a szeretetet válassza , és jó cselekedetekkel bizonyítsa azt hogy a szeretet uralja életét s mindennapjait.
    7. Az emberiség karolja fel a nélkülözőket az éhezőket , a szegény sorsban levő családokat.
    Mennyei Atya, hogy ez a 7 szándék beteljesedjen
    felajánlom neked
    1. Jézus Krisztus Szent Nevét, Sebeit , Szívét, Vérét, Vállsebét , érdemeit, áldott keresztáldozatát, engesztelő életét, jóságát, irgalmát, betegségeit,
    2. Szűz Mária: Szent könnyeit, Szívét , összes szenvedését, igen-jét, engesztelő életét
    3. Szentek , Vértanúk, halálát, engesztelő életüket, áldozataikat, lemondásaikat, példamutató életüket, betegségeiket, szenvedéseiket, irgalmasságukat, imáikat, dicsőítéseiket , munkáikat, testi-lelki-szellemi szenvedéseiket

    Jézus Nevében, Ámen

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.