Register
A password will be e-mailed to you.

NINCS AZ A SÁTÁNI TERV, AMI EGY RÓZSAFÜZÉRT IMÁDKOZÓ CSALÁD, KÖZÖSSÉG, VÁROS, ORSZÁG VÉDŐHÁLÓJÁN ÁT TUDNA HATOLNI!

Az alábbi példák Emmanuel Mallard nővér: Megbotránkoztató irgalmasság című könyvéből valók.

1945 augusztus 6-át írjuk, 9.15 perc van. Japánban hatalmas gomba emelkedik Hirosima fölé. Két perc alatt eléri a 10000 m-es magasságot és semmi sem állhat ellen a pusztításnak. Három kilométer sugarú területen mintegy 10000 épület dől össze a robbanás széllökésétől, és 50000 épület ég le. Több ezer áldozat hal szörnyet a robbanás helye körüli 1200 m sugarú körben. E körön kívül néhány hét leforgása alatt egymás után halnak meg a sugárzás következtében a japán katonák, akiknek feladata az áldozatok összegyűjtése volt. Azonban néhány száz méterre a robbanás központjától egy ház mégis épen maradt, mintha nem is hatott volna rá a bomba. Pedig jellegzetes, könnyűszerkezetes japán épület volt, aminek egy szempillantás alatt össze kellett volna dőlnie. Ugyan mi történt?

Ez a ház nem volt más, mint több német missziós jezsuita lakhelye.

Egyikőjük, Hubert Schiffer atya megdöbbentő tanúságot tett a philadelphiai nagy Eucharisztikus Kongresszuson 1976 júliusában. A jezsuiták közül, akikkel együtt élt, senkit sem érintett a bomba, és megmenekültek minden radioaktív sugárzástól. A drámát nemcsak hogy túlélték, de tökéletesen egészségesen vészelték át. Idős korukban hunytak el, sok évvel később.

Szakértők hosszasan kutatták ezt a rejtélyt, a legjobb készülékekkel vizsgálódtak, és szenvedélyesen nyomoztak az épületben rejlő legapróbb jelek után. Hogyan tudott kibírni ez a ház ekkora katasztrófát? Ráadásul a jezsuitáknak is alá kellett vetniük magukat több, mint 200 tudós és szakorvos vizsgálatának. Nyomát sem találták rajtuk a rádióaktivitás bármiféle hatásának, és nem értették, hogyan maradhattak életben ezek az emberek a tömeges pusztítás közepette, ahol minden más élőlény tízezrével pusztult el.

A rejtély kulcsa ott volt a jezsuitáknál. Elmondták, hogy a naponta, közösen elimádkozott rózsafüzér kegyelme volt az, ami csodásan megoltalmazta őket. Schiffer atya említi később: „A tudósok semmit sem értettek, nem tudtak hinni a magyarázatnak, amikor elmondtunk nekik, hogy a fatimai jelenés üzenete szerint éltünk, azaz minden nap elimádkoztuk a rózsafüzért ebben a házban”

Hasonló dolog történt Nagaszakiban.
A második világháború előtt Maximilian Kolbe atya tervbe vette, hogy kolostort építtet Japánban, a Szeplőtelen Szűzanya tiszteletére. Amikor elmondta, hogy ezt a kolostort a Nagaszaki fölött húzódó kis dombra akarja felállítani, kinevették, csakúgy, mint a környékbeli lakosok, akik meg akarták akadályozni ebben, mert ott nem volt se víz, se villany, és a lehető legalkalmatlanabbnak tűnt.

Kolbe atya a Szűzanya sugallatára erősen imádkozott és kivárta, amíg az elöljárói megváltoztatják a véleményüket. Amikor ez megtörtént, megépítette a kolostort a Szűzanya tiszteletére a híres dombon. Ott is, abban a kolostorban a testvérek minden nap közösen imádkozták a rózsafüzért. Sejtelmük sem volt arról, hogy mi fog megtörténni csaknem a szemük láttára.Három nappal Hirosima bombázása után, 1945 .aug. 9-én ledobták a bombát Nagasakira. A kolostor pedig ugyanúgy, csodás módon megmenekült, pedig a város 80%-a romba dőlt.

https://aleteia.org/2019/08/21/the-two-churches-that-survived-the-atomic-bombs-in-hiroshima-and-nagasaki/

A Szűzanya szüntelenül mondogatja, hogy az Istenhez való megtérésünk által, az imádságnak, különösen a rózsafüzér imának köszönhetően jön el a béke. Ő mindig megtartja ígéretét azoknak, akik bíznak benne.

Említsük csak meg, amit Szent Domonkosnak és boldog Alan de Rupe-nak ígért:

„Aki a rózsafüzér imádkozásával rám bízza magát, nem fog elveszni”

És még: „Aki terjeszti a rózsafüzér imádságot, azt minden szükségében megsegítem!„

Íme egy, a közelmúltban megtörtént esetek közül: Az USA-ban él Linda, akinek iskolások a gyermekei. A tananyagba New Age-es könyvek is bekerültek, melyek a boszorkányságot népszerűsítették. Mary és Linda elhatározták, hogy a szülői értekezleten az első sorba ülnek, és egyszerűen csöndben a rózsafüzért imádkozzák. Ekkor látták, hogy az előadók, akik népszerűsíteni akarták a boszorkányságról szóló könyveket, elkezdtek dadogni a mikrofonba. Egyiknek a másik után le kellett ülnie. A gyerekek így meg lettek óvva.

Szent X. Piusz : „Adjatok nekem egy sereget, kik az olvasót imádkozzák, és meghódítom a világot!”

VI. Adorján pápa szavai: „A rózsafüzér ima az ördögök ostorozása!”

Szűzanya:
„Vegyétek a rózsafüzért , és gyűjtsétek magatok köré a gyermekeket és az egész családot! Ezen az úton fogtok megváltást nyerni. Mutassatok jó példát gyermekeiteknek! ( 1990.febr.02)

„A legszebb látvány, ha egy ember a rózsafüzérrel a kezében térdel, mert a rózsafüzér szemei erősebb fegyverek, mint egy atombomba!”

Szent Pió Atya:

„A sátánnak az a célja, hogy lerombolja a rózsafüzér imát, de soha nem fog sikerülni neki, mert ez az ima minden és mindenki fölött diadalmaskodni fog!”

„Imádkozzátok a rózsafüzért mindig, amennyit csak tudjátok! Csodálatos ima! Csodálatosan egyszerű és mély! Ha a Szűzanya mindig ezt ajánlotta, akárhol jelent is meg, nem gondoljátok, hogy jó oka volt rá?!”


Fatimai Lucia nővér:
„A Szentséges Szűzanya úgy döntött, hogy megújítja a rózsafüzér hatékonyságát. Olyan nagy erőt adott neki, hogy nincs olyan anygai vagy lelki gond, amelyet akár személyes életünkben, akár családunkban, vagy a világ családjaiban, a szerzetesrendekben, sőt a nemzetek történelmében a rózsafüzér meg ne tudna oldani. Hangsúlyozom, semmilyen probléma nincs, bármilyen nehéz legyen is, ami ellenállna a rózsafüzér imádságnak. A rózsafüzérrel megmenekülünk, megszentelődünk, megvigasztaljuk Urunkat, és számos lélek számára üdvösséget szerzünk! A rózsafüzér a rendelkezésünkre álló legerősebb fegyver, ami megvédhet a harcban.”

Bosco Szent János:
„A rózsafüzérrel a pokol minden ördöge megverhető, legyőzhető és eltörölhető.”
Bosco Szent János még álmában is arra kapott bíztatást, hogy táplálja a fiatalokban a rózsafüzér szeretetét.
XIII.Leó pápa:
„A rózsafüzér olyan, mint a földet a mennyel összekötő hatalmas lánc: az egyik vége a mi kezünkben, a másik vége a Szűzanya kezében van. Amíg lesz, aki imádkozza a rózsafüzért, Isten nem hagyja magára a világot, mert Szíve nem tud ellenállni ennek az imának!”

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.