Register
A password will be e-mailed to you.

Kezdjük egy imádsággal. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, Ámen. Vezéreld, ó Urunk minden cselekedetünket Szentlelked által, és segítsd tetteinket segítő kegyelmeiddel, hogy ez által megigazulásunk és tetteink Tebelőled forrásozzanak és Teveled erős egységben legyenek, a mi Urunk Jézus Krisztus által, ámen. Miasszonyunk, Isteni Kegyelem Anyja, könyörögj érettünk. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

Ezen konferenciabeszédem helyzetjelentés a szellemi harctérről. Azt hiszem, nem kell ahhoz rakétatudósnak lennünk, hogy belássuk, a jelen helyzet meglehetősen rossz. Olyan áttekintést fogok adni a szellemi harctér jelen állapotáról, amelyhez a legtöbb embernek nincs hozzáférése. Az exorcisták ugyanakkor az ördögűzések folyamán hozzájutnak bizonyos információkhoz. A démonok megnyilvánulásai rávilágítanak a szellemi harctér jelen helyzetére, amely a külső szemlélőnek gyakran nem egyértelmű, pl. a hatóságok és mások számára sem.

1963 előtt a megszállott személyek exorcizmus általi megszabadítása csupán 1-2 napot vett igénybe. A teljes hagyományos szertartással együtt az egész procedúra csupán mintegy egy hétig tartott. Csak kivételes és rendkívüli esetekben volt szükség hosszabb időre, pl. egy akkori St. Louis-i esetnél 59 napig tartott az ördögűzés.

1963-ban viszont valami hirtelen megváltozott és azt követően 1-2 nap helyett már 1-2 évre volt szükség. Sem a megszállottság fajtája, sem egyéb külső körülmények nem befolyásolták ezt a nagy változást. Amikor kb. 15 éve elkezdtem exorcizmussal foglalkozni, akkor nekem is 1-2 évbe telt egy-egy megszállott személy megszabadítása. Aztán valami megint történt az Egyház életében, és ez az időtartam 2-3 hónapra csökkent, majd 6 hónap elteltével újabb spirituális eltolódás történhetett, aminek a hatását úgy is mondhatnánk, hogy „éreztem az erőben”, mindenesetre eltolódás történt.

Ettől kezdve az exorcizmushoz szükséges idő, amely korábban 1-2 év volt, csaknem végtelen hosszúvá vált. A legtöbb exorcista ma arról panaszkodik, hogy gyakorlatilag senkit sem sikerül megszabadítaniuk. Ez sokat elárul az Egyház jelen állapotáról, amely része a problémának.

A kijelölt papok által végzett exorcizmus „ex opere operantis ecclesiae” működik, azaz a cselekvő Egyház közvetíti a kegyelmet. Tehát hatékonysága erősen függ az Egyház állapotától. Ezért minél rosszabb állapotban van az Egyház, annál tovább tart a megszállottak megszabadítása.

Van egy másik fontos befolyásoló tényező is, amely abból adódik, hogy napjainkban az emberek jelentős része nem él erényes életet. Ezért az Isteni Gondviselés egészen addig nem hagyja lezárulni a dolgokat, amíg az emberek el nem jutnak az erények bizonyos szintjére. Csak ezután következhet megszabadulásuk, mert csak így tudnak majd később a saját lábukra állni. De leginkább az Egyház állapota az, amely döntő, és amely jelenleg rossz. Ezen rossz állapot fő oka az ellenséghez fűződő viszonyban keresendő.

Egyesek már hallhatták tőlem más beszédeimben, hogy a sátán alatt a rangsorban öt démon található, akik megvalósítják terveit. Tehát az a feladatuk, hogy kivitelezzék, amit eltervez és megvalósítsák szándékait. „Öt tábornoknak” hívják őket, illetve ők időnként úgy említik saját magukat, hogy „a Tábla” vagy „a Tanács”. Ezen öt tábornok működése kulcsszerepet játszik abban, hogy megértsük a társadalom erkölcsi összeomlásának okait. Jellemző rájuk, hogy módszeresen hajtják végre feladatukat.

A démonok egyébként is rendkívül következetesek. Cselekedeteik véletlenszerűnek tűnhetnek, de csak azért, mert nem értjük, hogy mit mikor és miért tesznek. Ha viszont egyszer rájövünk viselkedésük jellegzetes mintázatára, akkor látni fogjuk, hogy teljes mértékben következetesek.

Akkor most nézzük meg egyenként ezt az öt tábornokot, és azt, hogy pontosan mit művelnek a kultúránkkal. A tábornokok nagyon specifikusan és következetesen cselekszenek. Tevékenységük meghatározza a szellemi harctér helyzetét. Napjainkban számos nemzet az erkölcsi leépülés útját járja, ezt látjuk az egész világon. Ugyanakkor az un.  „Tanács” létezése nem mindenki számára nyilvánvaló. A démonok beszélnek ugyan róla, de azt is tudjuk, hogy hazudhatnak, ezért nem lehetünk benne teljesen biztosak. A démonok fokozódó tevékenységét általában azok veszik észre, akik saját tapasztalatokkal rendelkeznek az ördögűzés terén. Ők azok, akik nagyon következetesen állítják: igen, ez az öt tábornok harcol a sátán oldalán a szellemi harctér másik oldalán.

Az első közülük Bál (=Baal, Bael, Belzebub), aki a tisztátalanság démona, akinek a másik neve Belzebub, amely névvel a sátánt is illetik. Bál a rangsorban közvetlenül a sátán alatt foglal helyet. Az a speciális feladata, hogy a tisztátalanságok terjesztése által kultúránkat erkölcsi romlásba döntse. Ezt mindazon országokban műveli, amelyek az erkölcsi hanyatlás útját járják, és ez erkölcsi összeomláshoz vezet, a 6. és a 9. parancsolatok megszegése által (VI. Ne paráználkodj!, IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!).

Ha szemügyre vesszük a saját országunkat (USA), a paráznaság eredetileg törvényellenes volt és a legtöbb állam egykor rendelkezett is paráznaságot tiltó törvénnyel. Ha valakit anno paráznaság elkövetésén értek, azt megbüntették. De napjainkban ezeket a törvényeket nyilvánvalóan nem érvényesítik, sőt hatályon kívül helyezik, megszabadulnak tőlük.

Pál apostol ezt írta a korinthusiaknak szóló első levelében:

„Nem tudjátok, hogy a gonoszok nem öröklik Isten országát? Ne ámítsátok magatokat! Sem tisztátalan, sem bálványimádó, sem házasságtörő, sem kéjenc, sem kicsapongó…” (1Kor 6,9)

Azaz ez erkölcsileg olyan bűnös tett, amely Istent súlyosan megbántja. A házasságon kívül, élettársi kapcsolatban (konkubinátus) élő párok aránya (az USA-ban) csaknem 900%-al nőtt az elmúlt 50 év során. Egyes államokban ez elérte a 19-szeres növekedést is. 1960-ban (az USA-ban) becslések szerint 430.000 pár élt élettársi kapcsolatban, ez a szám 2015-re 8,3 millióra növekedett.

Egy, a protestánsok körében végzett felmérés eredményei szerint 76%-uk vélte úgy, hogy a házasságon kívüli együttélés elfogadható. Tehát ilyen arányban tértek el a Szentírásban leírtaktól. Egy protestáns számára így az egész tanítás semmissé válik. Nem egyeznek a Szentírással, és nem is követik azt. Sajnos a katolikusoknál sem jobb a helyzet: 74%-uk nyilatkozott úgy, hogy a házasságon kívüli együttélés számára elfogadható.

Bál fődémon végcélja a házasság intézményének lerombolása az által, hogy összeomlást vált ki a szexuális erkölcsök terén. Romboló tevékenysége meglehetősen sikeres volt a mi kultúrkörünkben. Ennek kezdete az 1960-as években a hippik által indított szabad szerelem mozgalom volt. Ez a mi országunkban is erkölcsi összeomláshoz vezetett és olyan események láncolatát indította el, amelyet Bál indított el és ő is irányít.

Biztosak lehetünk abban, hogy további erkölcsi összeomlás jön, ha nem teszünk ellene, ha nem ismerjük fel és nem fékezzük meg ezt a folyamatot. Ha nem lépünk, akkor ezzel utat nyitunk egy újabb démon tevékenységének – a romlás folyamata ugyanis erre a sajátos logikára épül. Ha a házastársak együttélése elválik a gyermekvállalástól, mint végső céltól, sőt az együttélés már nem is a szentségi házasság keretein belül történik, akkor már nincs megállás, bármi megtörténhet.

A következő fő démon Azmodeus (=Asmodeus), aki a férfiak körében terjeszti a homoszexualitást és más tisztátalanságokat. Amint egy kultúra megszűnik hinni a nemzés (prokreáció) és a házasság elválaszthatatlanságában, amiről VI. Pál is beszélt, akkor a szex pusztán az örömszerzés eszközévé válik. Ez történik, ha az együttélés elválik a megfelelő végcéltól. Ekkor minden racionális iránymutatás elvész, teret adva a homoszexualitásnak.

Amikor a San Francisco-i egyetemen tanultam, az egyik professzorom azt mondta, hogy ha megvizsgáljuk a kultúrák történetét, akkor azt találjuk, hogy ha egy kultúra engedélyezi a fogamzásgátlást, akkor a homoszexualitás előfordulása azzal egyidejűleg és arányosan növekedésnek indul. A férfiak homoszexualitásáért felelős démon működése is jelzi ezt a folyamatot.

Ez a folyamat zajlik az Egyesült Államokban is, bár amint majd látni fogjuk, valamelyest a megszokottól eltérő utat követ. Amikor egy kultúra aláveti magát a tisztátalanságnak, akkor a következő dolog, ami megjelenik az a homoszexualitás.

A következő – és a rangsorban is következő – fő démon Leviatán, aki a maszkulin (férfias) típusú női homoszexualitás démona. Ezek azok a hölgyek akik „döngő léptekkel járnak”, és akiket többek között rövid, felnyírt hajukról lehet felismerni. Ez az a démon, akitől egyes emberek, különösen a homoszexuális nők megerősítést kapnak. A női homoszexualitásnak valójában két démona is van. Leviatán tehát az egyik.

A női homoszexualitás másik démona Lilit (=Lilith, Lilitu). Áldozatai szolid viselkedésű, esetenként megtévesztően vonzó nők, akik általában normális kinézetűek, és úgy is próbálnak viselkedni. Ugyanakkor azt látjuk, hogy számuk a biszexualitással párhuzamosan emelkedik. Ez főleg 2015 óta vált növekvő problémává, ugyanis az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága 2015-ben az Obergefell kontra Hodges ügy kapcsán kimondta, hogy a házasság alapjog az azonos nemű párok számára is.

Ezáltal – és a jogászok javítsanak ki, ha nem így lenne – nemzetünket kiszolgáltattuk a sátán fő démonai és tábornokai, AzmodeusLeviatán és Lilit kénye-kedvének.

Végül beszéljünk az ötödik tábornokról. Ő Baphomet, aki ő a gyermekáldozat fő démona. Említettem, hogy az USA – más országoktól eltérően – nem a fent leírt, megszokott utat járta be, hanem mintegy lerövidítette azt. Mi (az USA) Bál után egyenesen Baphomet karjaiba futottunk, aki a gyermekáldozat démona. Baphomet szobrait ma már több helyen felállították, szerte az országban.

Az USA-ban az abortusz legalizálása óta kb. 60 millió áldozatot követelt. Világszinten, az elmúlt harminc év alatt, az áldozatok száma meghaladta az 1 milliárdot. Tehát, most itt tartunk…  A „Démoni Abortusz” c. könyv is bemutatja, hogy az abortusz ördögnek történő áldozatbemutatás egyik formájává vált.

Az ördögűzők is észlelték azt a tendenciát, hogy egyes sátánisták azért vállalnak orvosi hivatást, hogy az abortuszok végrehajtóivá váljanak, mert akkor szabadon ölhetnek meg gyermekeket. Persze senki sem akarja kimondani, hogy ez gyermekgyilkosság, e helyett „poszt-perszonális” abortuszról beszélnek. Ugyanis ha gyermekgyilkosságnak neveznék, akkor semmivel sem lennénk jobbak az egykori majáknál, akik megölték saját gyermekeiket. Az abortusz démoni eredetét jelzi az is, hogy mennyire beleivódott a kultúrába -olyannyira, hogy nehéz lesz kiirtani és nehéz ellene küzdeni. Az emberek szinte zsigerből reagálnak, ha az abortusz erkölcstelensége felmerül.

Az abortusz, mint gyilkosság említése által kiváltott harag és gyűlölet megdöbbentő. Az egyik ide kapcsolódó mozgalmat három leszbikus nő kezdeményezte, akik közül az egyik ténylegesen részt vett okkultizmusban. Biztos vagyok benne, hogy tudjátok, melyikről van szó (BLM, a szerk. megjegyzése), de én nem fogom kimondani a nevét, mert ha ezt tenném, akkor letiltanának…

Az ördögűzők észlelik és tanúsítják a kapcsolatot a gyakorló homoszexuálisok és az okkultizmus között, és ez a két dolog még a marxizmus és a kommunizmus elfogadásával is párosul, mert mindegyik káoszhoz vezet. Nézzük, mit tett a törvényhozásunk az abortusz és a melegházasság megengedése, valamint a paráznasági törvények eltörlése terén. Az USA törvényhozása az elmúlt 35-40 évben a sátán fő démonainak kezébe adta az országot, az öt tábornok kezébe, akik végrehajtják a sátán terveit. Ennyit a hatóságokról…

A kommunizmusról és sátánizmusról szóló videó sorozatomban a kommunizmussal kapcsolatban már kitértem arra, hogy az un. „mély állam” csak egy másik neve a kommunizmusnak, de ha megnézzük a kommunizmus és a sátánizmus pszichológiáját – például, amikor démonokkal foglalkozom az ördögűzés során – állandó és folyamatos részükről a manipuláció. Felsőbbrendűnek mutatkoznak, olyannak, akiknek joga van mindent uralni.

A kommunizmus és a sátánizmus pszichológiája teljesen azonos. Egyre több jel utal arra, hogy világszerte növekvő számú politikus, ebben az országban és máshol is, kapcsolatba került az okkultizmussal. Svájcban az új Gotthárd-alagút megnyitója valójában egy okkult rituálé volt, és ez a rituálé – bár én nem ajánlom – de megnézhető a YouTube-on. Ezt a rituálét a gyermekáldozat démonának, Baphometnek mutatták be. Például Angela Merkel, egyes ázsiai vezetők és más államfők is jelen voltak az eseményen és úgy ültek ott, mintha egy ilyen a Baphomet-rituálé a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Más jelei is vannak, hogy a civil vezetők egyre inkább kapcsolatba kerülnek az okkultizmussal, de nyilvánvalóan nem mindegyik. Aztán ott vannak az őket támogató csoportok is, amelyek vezetői szintén részt vesznek az okkultizmusban. És látjuk őket az ellenséges oldalon, látjuk, hogy mekkora hatalommal és befolyással rendelkeznek.

Ezzel szemben a mi oldalunkon, a küzdő Egyház oldalán a helyzet ennél sokkal rosszabb. A püspökeink lehetővé teszik a polgári hatóságok számára, hogy a COVID által elzárjanak minket a kegyelemtől. Bezárnak minket, hogy ne menjünk szentmisére, hogy ne jussunk gyónáshoz, ne kapjuk meg a szentségeket. Így kevesebb az áldozás, kevesebb a gyónás, és a szentmisék látogatottsága jelentősen csökkent, és nem valószínű, hogy valaha visszatér a COVID előtti állapotba és akkor sem lesz már a régi.

A püspökeinknek kellett volna vezetniük minket ebben a küzdelemben, de javarész hiányoznak a szellemi harctérről. Én rendszeres kapcsolatban vagyok velük, mert meg kell szereznem a helyileg illetékes püspök engedélyét minden exorcizmushoz. A legtöbben közülük egyszerűen megadják a felhatalmazást, vagyis hozzájárulnak, majd hozzáteszik, hogy „nem akarok többet hallani róla” és szó szerint menekülni szeretnének a probléma elől.

Egyházunk, Krisztus titokzatos teste nem jó úton halad. Úgy tűnik, a legtöbb ember nem veszi észre, hogy a bűnök, amelyeket elkövetnek mindenki másra is hatással vannak, csökkentve ez által Krisztus titokzatos teste szentségét. Így ugyanis a megszerzett érdemek és az ez által a világra kiáradó kegyelem összességében csökkennek. A másik hatása az, hogy így felhatalmazzuk a démonokat, és rászabadítjuk őket más emberekre is a bűn okozta zavar által.

 

Nézzünk szembe a tényekkel: az emberek általában nem erényesek. Nézzük meg például, hogy mi történt a Katrina hurrikán átvonulás után (2005). Bizony eléggé elfajultak a dolgok. Isten a Katrina hurrikán által mutatta meg nekünk, hogy milyenek vagyunk, hogy milyen nemzet vagyunk. Abban a pillanatban, amint rosszra fordultak a dogok, az erkölcsi rend felborult és fosztogató bandák jelentek meg. Az emberek a kontroll hiányában rögtön erkölcstelenül viselkedtek és ez alól még a katolikusok sem voltak kivételek. A The Heritage Foundation, egy amerikai konzervatív alapítvány szerint a katolikus párok 95%-a használ vagy már használt fogamzásgátlót. Ez a statisztikai adat Bill Clintonnak köszönhető, aki ki akarta deríteni, hogy mit gondolnak a katolikusok a fogamzásgátlásról. Az általa elrendelt felmérés eredménye alapján a katolikus párok 95%-a használ vagy már használt fogamzásgátlást, amiben természetesen az önkielégítés és a pornográfia is szerepet játszik.

A pornográfia, amelyről egy kicsit később fogok beszélni részletesen, óriási problémává vált a mi oldalunkon, a szellemi harctér ezen oldalán. Az ördögűzőknek küzdeniük kell azokért, akik ilyen tartalmakat néznek. Napjainkban a férfiakból hiányzik az állhatatosság és a kitartás. Úgy értem, hogy a férfiak viselkedése manapság eléggé nőies.

Ha úgy szállnánk harcba, hogy meg van bennünk az elrettentő erő, amellyel a démonok rendelkeznek, ha hagyjuk őket…, de a mi oldalunkon az emberek nagy része gyenge. És akkor ott van még egyes nők szemérmetlensége, vagy az abnormális családi, szociális és kulturális szerepkörök problémái. Aztán természetesen ott van még a feminista mozgalom is, amely egyébként közvetlenül összefügg történelmileg és eszmeileg is a kommunizmussal, amely még a katolikusok gondolkodását is jelentős mértékben befolyásolja.

Amikor katolikusokról esik szó – még ha jó katolikusok is – és az Isten által alkotott családról és természeti törvényről, akkor a gyűlölet mértéke, ami a reakciókból sugárzik elképesztő. Ha meg akarunk győződni az emberek aktuális lelki állapotáról, az erények gyakorlásáról, akkor elég, ha feljelentkezünk egy katolikus fórumra, ahol láthatjuk, miket posztolnak…

Döbbenetes, hogy a küzdő Egyházi sehol sincs jelen, ahol kellene, hogy kiálljon és megvívja a szellemi harcot, nem is beszélve arról, hogy mindeközben üldöztetésnek van kitéve. Egyszóval, bajban vagyunk. Az Egyház jelen állapota, megítélésem szerint, túlmutat az emberi korrekció lehetőségein…

Az üldöztetés hatására jelentősen csökken a katolikusok száma, és a továbbiakban is ez fog történni a híveiben megfogyatkozott, de hithű Egyházzal.

Vajon mit látnak jelenleg az ördögűzők a szellemi harctéren? Az ördög által megszállott (posszesszió) emberek száma nemigen emelkedett, továbbra is meglehetősen alacsony. Utoljára 2015-ben készítettem statisztikát a megszállott emberek számáról, azok körében, akik felkerestek. 600 ember fordult hozzám 2015-ben, ebből a 600-ból csak hárman bizonyultak megszállottnak. Szóval ez csak 0,5%. A teljes megszállottság gyakorisága általában 0,5-1,5%. Jelenleg ez a lakosság körében mintegy 0,5%, de arányuk növekszik az emberek fokozott kitettsége miatt.

Bár a megszállottság gyakorisága nem nőtt, viszont a megszállottak megszabadítása rendkívül nehézzé vált, annak ellenére, hogy a megszállott emberek is mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy megszabaduljanak. És mégsem tudnak, mert a démonok tevékenységét erősíti a világ jelen állapota.

Az ördögi megszállás folyamata (obszesszió) során a démonok megtámadják az érintett emberek pszichéjét. Itt viszont már drasztikus növekedést tapasztalunk. Saját becslésem szerint a felnőtt lakosság 20-25% lehet érintett, és nem vagyok egyedül ezzel a becsléssel, más ördögűzők ugyanezt mondják.

Érdekes volt, amikor először kérdeztek erről, három hét múlva megjelent egy tanulmány és kiderült, hogy a 18 és 22 év közötti főiskolai és egyetemi hallgatók körülbelül 20-25%-a már járt pszichológusnál. Bár nem állítom, hogy minden pszichés tünet ördögi eredetű, de mégis jelzi számunkra, hogy van közöttük összefüggés.

Az ördögi befolyás drasztikus növekedésében a pornográfiának kulcsszerepe van. Az emberek kezdenek ráébredni arra, hogy a sátánistáknak jelentős szerepe volt abban, hogy a hollywoodi filmipar és a zeneipar révén terjesszék a sátáni befolyást, és ugyanez vonatkozik a pornóiparra is. Ha ugyanis ördögi átok sújtja az eredeti kópiát vagy darabot, akkor az átok hatása a másolatokban háromszorosára nő mindazokban, akik kapcsolatba kerülnek vele, megnézik vagy meghallgatják, és növekszik az addiktív hatás is.

A megszállottság gyakoriságának növekedését tapasztaljuk azoknál az embereknél, akiket ilyen átok sújt. Különösen jellemző ez a pornográfiától függővé vált férfiak körében. A statisztikák szerint az internet teljes sávszélességének 35-50%-át a pornográfia foglalja le (!) Gondoljunk csak bele… Tehát mindannak, ami hazánkban (USA) az interneten zajlik annak 35-50%-a pornográfia.

A pornográf weboldalak számaránya az összes weboldalhoz viszonyítva mintegy 12%. A pornográf e-mailek száma 2,5 milliárd, ami az összes elküldött e-mail 8%-a. Pornográfiát az internetezők 42,7%-a néz. Az USA-ban azok száma, akik naponta gyermekpornográfiát tartalmazó weboldalt keresnek fel 116.000.

Az első ízben történő pornográf internethasználat átlagos életkora 11 év (!). Kemény pornót (hardcore) a 15-17 évesek 80%-a néz. A 16-18 éves gyermekek 90%-a nézett már online pornót. És ráadásul a legtöbben közülük a házi feladataik készítése közben néztek ilyen tartalmakat…

Az erények hiánya megnehezíti az emberek küzdelmét az ördögi befolyás ellen. A halálos bűnök száma meghalad minden mértéket… Rendkívül legyengült állapotban vagyunk, ugyanakkor sok olyan dolgot teszünk, amivel súlyosan megbántjuk Istent, szóval valóban nagyon rosszra fordultak a dolgok… És akkor még ott van a szentségek méltatlan vételének problémája is, azok részéről, akik a halálos bűn állapotában járulnak szentáldozáshoz, mert a halálos bűn állapotába kerültek és nem mentek el gyónni…

Egy másik dolog, amit az ördögűzők látnak, kapcsolatban áll a démoni elnyomással (opresszió). A démoni elnyomás drasztikusan növekedett a párkapcsolatok romlásával és ez összefügg a pornográfia kérdésével. Ezen kívül összefügg azzal a ténnyel is, hogy a boszorkányság és a sátánizmus előfordulása ugyancsak gyorsan növekszik.

A boszorkányságnak három szintje létezik, ahogy a sátánizmusnak is három szintje van. Habár ennek a két tevékenységnek nincs sok kapcsolata egymással, de tapasztalataim szerint néha együtt csinálnak dolgokat, ugyanakkor hajlamosak egyfajta távolságot is tartani egymástól.

Tehát mindegyiknek három szintje van. A csak boszorkánysággal foglalkozó emberek általában nem érnek el túl nagy hatást az ördögi befolyás terén. A középső szinten lévőket én csak „napszámosoknak” nevezem. Ezek azok az emberek, akik boszorkánysággal foglalkoznak és megpróbálnak bizonyos dolgokat csinálni, utánanéznek ennek-annak, hogy jártassá váljanak benne. Bár ez egyfajta felhatalmazást is jelent, ugyanakkor ők azok, akik negyvenötért dollárért online és bárkinek varázsolnak…

„Csak regisztrálj, és mi megszerezzük neked a kiszemelt fiút szerelmi bűbáj által.” Egyébként létezik speciális ördögűzési rituálé azok számára, akik szerelmi bűbáj általi varázslat hatása alá kerültek. Egyszer én is végeztem ilyet.

Aztán ott van a harmadik szint, és ez a sátánistáknál is így van, a démoni rendhez hasonlóan. Biztosan emlékeztek arra a srácra, aki Oklahoma City-ben ellopta a szentostyát. Coakley püspök reakciója zseniális volt. Ezt mondta neki: „Hé, az a mi tulajdonunk! Ha nem adod vissza, akkor lopás miatt be fogunk perelni.” Így hát visszaadta, legalábbis remélhetjük, hogy visszaadta. A srác egyébként egy totál kókler. Élő adásban mutatta a szentostyát és azt mondta róla, hogy ez csak egy darab kenyér, nem érti, miért csinál mindenki ilyen nagy felhajtást belőle. Erre a püspök: „te vagy az, aki felhajtást csinálsz, aki makacsul ragaszkodsz ahhoz, amit mondasz, te vagy az, aki összekeveri a dolgokat…”

A sátánistákat és a boszorkányokat nem könnyű felismerni. Lehet az a személy is, aki éppen melletted ül a templomban, lehet akár egy bíró vagy egy rendőr vagy egy tűzoltó… Legyen bárki is, kiemelkedő pozícióban van, mert a sátánisták tudják, hogy ha tevékenységük miatt elkapják őket, az súlyos bűncselekménynek számít, és ezért rejtőzködnek. Ugyanakkor azok a boszorkányok, akik a harmadik, azaz a legmagasabb szinten vannak, nem pancserek. Róluk nem lehet tudni, hogy kik valójában. A legtöbbjük olyan családból származik, ahol már három-négyszáz éve foglalkoznak boszorkánysággal és az enyémmel közel azonos szintű tudással rendelkeznek a démonok tevékenységéről.

Azok az emberek, akik a legfelsőbb szintű boszorkányokhoz tartoznak, nem végeznek mágiát közvetlenül azokon, akiknek megpróbálnak kárt okozni, mert tudják, hogy akár ők saját maguk is ördögi befolyás alá kerülhetnek.

Napjainkban drasztikus növekedés tapasztalható az ördögi elnyomás területén, a boszorkányok és a sátánisták tevékenysége miatt. Ez részint természetes folyamatokra épül. Azt halljuk, hogy a COVID járvány mentálisan is megbetegítette az embereket, de szerintem csak felszínre hozta a meglévő lelki bajokat.

Kb. 15 évvel ezelőtt egy katolikus pszichológus csoporttal beszélgettem. Azt mondtam nekik, hogy a mi társadalmunkat elárasztották a mentális betegségek. A pszichológusok szerint egy dolog mentálisan akkor egészséges, ha mindenki azt csinálja, de mi katolikusként tudjuk, hogy ez nem igaz.

Valójában mentálisan az az egészséges, amit a természeti törvény diktál, nem pedig az, amit mindenki csinál. Ezen kívül megjegyeztem, hogy 50 évvel ezelőtt ha egy srác az utcán azt mondta volna, hogy szerinte két fickónak össze kellene házasodnia, akkor azonnal bezárták volna a diliház gumiszobájába. Most viszont az országunk lakosságának 56%-a úgy gondolja, hogy ez a dolog teljesen rendben van. Ez azt jelzi, hogy napjainkra teljesen elszakadtunk a valóságtól.

Azt is mondják, hogy a mentális betegségek megnövekedett előfordulási gyakorisága már önmagában is probléma, mert így nehezebb megfelelően viselkedni, stb…

A COVID csupán annyit tett, hogy felszínre hozta ezt a problémát. A jelenlegi helyzet a szellemi harctéren nem jó, azonban vannak pozitív jelek is. Az újonnan felszenteltek között vannak a legszilárdabb, legtisztább, leginkább hithű papok, akikkel valaha találkoztam. Nagy reményt fűzök hozzájuk. Önfeláldozóak, hajlandóak mindent megtenni, ami szükséges. Igazi, férfias papok szeretnének lenni. Ha így haladnak tovább, kiváló lelki atyákká válhatnak. Ez Isten közbeavatkozásának jele, mert Ő már a bajt megelőzve kezdi kiárasztani kegyelmeit, hogy mire a helyzet válságossá válik, a dolgok már a helyükön legyenek. Úgy gondolom, hogy sokan az újonnan felszentelt papok közül szilárdak a hitben, és sok jót fognak tenni.

Ma már ördögűzőből is több van. Amikor 15 évvel ezelőtt ördögűző lettem, csak 13-an voltunk az egész országban (USA), és ebből a 13-ból is csak 5 tudta igazán, hogy mit csinál… Ma már körülbelül 130-an vagyunk és ebből 20-25 az, aki igazán ért hozzá. Ez jó és fontos dolog, mert az ördögűzők az első vonalban harcolnak.

Ez két ok miatt fontos: egyrészt megszállottság esetén a démonok elleni küzdelem gyengíti a démonokat, és ennek van egy általános hatása, ami nem nagyon érzékelhető. Másrészt az ördögűzések során a démonok sok mindenről beszámolnak a jelen helyzettel kapcsolatban, ahogy ebbe az előadásomban már említettem.

A hithű emberek hatalmas és hathatós védelem alatt állnak.  Gondoljunk csak bele, az embereknek mindenhol megvannak a maguk problémái, de a védelem mértéke, a hithű emberek számára rendkívüli.

Egy alkalommal egy megszállottság eset kapcsán a „végzet ördögéhez” volt szerencsém. Utánanéztem és azt találtam, hogy ő az un. életközépi válság démona az egyházatyák szerint. Bár a pszichológusok azt állítják, hogy ez az ő találmányuk, de valójában az életközépi válság démonának műve. Ez a démon egy ördögűzés alkalmával rám nézett és ezt mondta: „ha nem állnál védelem alatt, akkor most kitekerném a nyakad.” Ez nem váltott ki bennem túl nagy félelmet, inkább arra gondoltam, hogy hiszen igaza van, engem valóban nagyon jól védenek…  Az idők folyamán arra jöttem rá, ahogy látom a megszállott és az ördög által megtámadott emberek szenvedését és hogy mivel küzdenek, a védelem mértéke a hithű emberek esetében, akik próbálnak jó katolikusokként élni, egészen rendkívüli.

Az is nyilvánvaló, hogy napjainkban az ördögi befolyás mértéke talán minden idők legmagasabbika. Tehát nem normális a helyzet, amit most látunk, és az emberek egyre inkább ráébrednek arra, hogy harcban állunk. Ez a feleszmélés lassan indult és főként a laikusok körében zajlik. Egyre többen rájönnek, hogy cselekedniük kell a családjuk védelme érdekében. Rájönnek arra is, hogy lépniük kell annak érdekében, hogy a démonok távol maradjanak tőlük a saját életük során is. Ez a folyamat most a laikusoknál felgyorsult, csakúgy, mint a papok egy részében, de közöttük nem olyan mértékben. Több reményt fűzök ahhoz, hogy a laikusok felismerik, hogy ez valóban fontos dolog.

Tehát így néz most ki a szellemi harctér, ilyenek az ellenség tábornokai, sokan vannak, elözönlenek minket, ugyanakkor a mi oldalunkon Isten most hozza létre hithű seregét, amely lassan összeáll. Ez nem lesz könnyű, nehéz lesz, de egy bizonyos ponton azon emberek szerepe, akik hűségesek és jó irányba terelik az eseményeket rendkívüli mértékben meg fog nőni.

Ha megnézzük, milyen rossz a helyzet a világban és az Egyházban, például, emlékezzünk arra amit Fatimai Miasszonyunk mondott: ha Oroszországot nem szentelik fel az Ő Szeplőtelen Szívének, akkor Oroszország elterjeszti majd tévtanait és sok ország és állam tönkremegy… Így tehát sok ország el fog pusztulni, amint ez látható több más Mária jelenéssel kapcsolatban is. Akitában, Japánban, amikor Miasszonyunk ott megjelent, előre jelezte, hogy bíboros bíboros ellen, püspök pedig püspök ellen támad majd. Napjainkban szemtanúi vagyunk ennek a belharcnak, amely a hierarchián belül zajlik. Ugyanott azt is előre jelezte, hogy túl késő lesz és sor kerül a büntetésre, és nem tehetünk mást, minthogy imádkozunk azért, hogy csökkentsük azok hatásait. A szellemi harctér démonok által történő elözönlése csak előjel, spirituális előjele az elkövetkező eseményeknek. Vegyük észre, hogy mindaz valóra vált, amit Miasszonyunk előre jelzett jelenései során.

Ez viszont azt is jelenti, hogy végül az Ő Szeplőtelen Szíve győzni fog, a pápa felszenteli Oroszországot az Ő Szeplőtelen Szívének, és ennek eredményeként az Egyház újjáéled. Amikor szinte már úgy tűnik, hogy minden elveszett, akkor újjáéled és újra életképes lesz. Egy új élet kezdődik annak ellenére, hogy most még az ördögi erők túláradását látjuk, és a szellemi harctér brutális helyzetét, de tudjuk, hogy ott a fény az alagút végén.

A mi feladatunk csak annyi, hogy nagyon kitartóak, nagyon következetesek legyünk, és hogy maradjunk hűek Istenhez az Egyház tanításához. Ne engedjük meg magunknak, hogy bűnbe essünk. Tartsunk ki a megszentelő kegyelem állapotában, hogy ennek eredményeként túljussunk a megpróbáltatásokon. Végül majd látni fogjuk, hogy helyreáll az Egyház dicsősége.

A démonok helyzete, valamint a szellemi harctér állapota is teljesen meg fog változni. Ugyanis amikor Miasszonyunk harcba száll, a démonok sehol sem lesznek. Olyan elsöprően nagy hatalma van a démonok felett, hogy ha feltűnik, azok rögtön eltakarodnak. Így tudhatjuk, hogy minden rendben lesz…

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.