Register
A password will be e-mailed to you.

«« 1.rész
.
A lépcsőzetes félhosszú
Ha modern és laza stílusú hajat akarsz a nyárra, akkor nagyon tudjuk javallani ezt a szálkásított, lépcsőzetesre vágott, félhosszú frizurát. A fej körül nagyon dúsnak hat, és némi hullámosságot is visz az arcod köré, amitől mozgalmasabb lesz a megjelenésed. A szárítást a tetejétől a végekig húzva csináld, úgy, hogy közben túrj bele az ujjaiddal, ami a hajszálak tövét minden irányban átmozgatja.
.
> Ez jól fog állni neked, ha…
olyan szerencséd van, hogy dús a hajad, és nem túlságosan göndör.
Ha a haj lépcsőzetesre van vágva, akkor nagyon könnyű otthon is elkészíteni a frizurát, mert az esése adja ki a formáját, és nem a beszárítás. Vagyis nem kell reggel 1 órát állnod a tükör előtt a hajszárítót emelgetve! Nemcsak jól néz ki, de praktikus is!

A 21. századi bubi
Trendi és szexi, ez a kicsit szögletes frizura kihangsúlyozza az arcot, és főleg a tekintetet.
.
A klasszikus bubit egy kicsit újragondolták a mai figarók: a tincsek végeit kiszálkásították, és mint kis nyilak mutatnak rá az arcra, vagány, hetyke hangulatot kölcsönözve neki.
.
Ami a színeket illeti, az aranyosan csillogó vöröses tónus a napfény csillogását idézi – az idei szezon nagy felfedezettje.
.
> Ezt válaszd, ha…
nem szeretsz sok időt tölteni tollászkodással, mert ez a frizura napi 3 perc fésülködést igényel.
Egy nő fellépését különlegesen időtlenné teszi ez a haj.

Asszimetrikusan rövid
Rövid, lépcsőzetes vágással készül a következő hajkorona, egyenes, a végek felé kiszálkázott tincseket látunk. Jellegzetessége, hogy lazán azarcba hullik, ami karaktert ad a finom vonásoknak.
.
A titok? A ritkított végek könnyen elkunkorodnak, ezért ajánlatos hajvégkisimító szérumot alkalmazni, hogy még véletlenül se kezdjenek el göndörödni a tincsek.
.
> Ez a frizura jól fog állni neked, ha…
finom, ovális arcod van, de nem túl hosszúkás formájú.
Ha ezt a rövid, szálkás, arcba fésült frizurát választanád, csak akkor tedd, ha egyenesszálú a hajad, mert mnt máshol sem – így itt sem ajánljuk a hajvasaló gyakori használatát: tönkreteszi a hajvégeket.

Természetesen hullámos
Teljesen új fejet akarsz a nyárra? Akkor felejtsd el az egyenes tincseket, és hagyd szabadon száradni a hajad! Engedd érvényesülni született hullámosságát vagy göndörségét – mert ez óriási trend az idén! Ez a legolcsóbb és legkönnyebben elérhető divattanács, nem igaz?!
.
A titok: ha mégis rá kell segítened egy kicsit a hullámokra, szerezz be egy Remington többféle fejű hajszárítót, és alakíts ki vele csillogóan hullámos tincseket! Szárítás közben itt is nyugodtan lazíthatod a hajszálakat úgy, hogy az ujjaiddal megtúrod.
.
> Jól fog állni neked…
ha kerek arcod van, mert a hosszú haj hullámai levezetik a tekintetet és optikailag megnyújtják az orcákat.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

13 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.