Register
A password will be e-mailed to you.

Szeretnél valamit kezdeni a hajaddal, most, hogy itt a tavasz? Bizony, eljött a pillanat!
.
2 részes körmustránkban végigtekintjük a szezon hajvágási újdonságait, igyekszünk jó tanácsokat adni mellé, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, melyik tetszik és melyik illik jobban a hajtípusodhoz és a fejformádhoz!
.
> Rock Vintage
> Hetvenes Évek
> Pop art
> Rock macska
> Félhosszú lépcsőzetes
> 21. századi bubi
> Asszimetrikusan rövid
> Természetes hullámok
.
A Rock Vintage stílus
A szezon királynője ismét a hosszú haj. De vigyázat, nem mindegy, hogyan! Természetesen viseljük, egyedül a vágásra kell odafigyelni, ami megadja a haj esését és ritmusát.
.
Ha ezt a rockos bohém stílust akarod a hajadnak, akkor használj hajhabot, majd szárítsd elő a hajad a tövénél megemelve, és végighúzva a hajon. Őrizd meg a fésületlen, természetes hatást..
.
> Ez jól áll neked…
ha lágy és természetes külsőre vágysz.
Ez "rock-os" vágás minden lánynak jól áll, akik nem akarnak túl nagyzolóan kinézni. A vágás könnyed, a hajat nagyon gyorsan rendbe lehet tenni, csak át kell fésülni, és a hossza is lehet bármilyen. Csúcs!
.
Hetvenes évek:
.
Nagyon beérkezett a hetvenes évek! A hippidivat által inspirált frizura a szezon nagy visszatérője.
.
Hogyan? A frizura a fejtetőn lapos, középen elválasztott, ami két egyenlő részre osztja a hajat, és így keretezi az arcot.
Amitől még jobb lesz: ha igazán 70-es évekbeli külsőre vágysz, köss egy nyomott mintás selyemkendőt a fejed köré.
.
> Ez jól áll neked…
ha trendi és bulis külsőre vágysz.
Ami a kiegészítőket illeti, javasoljuk a bőr és fonott karpereceket, és a garfikus nyomatokat.
Ruhák:
orosznyakó blúz népi hímzéssel, vagy a vállat szabadon hagyó bő ing!

Pop art
A kifutón egyértelművé vált: a szögletesen rövidre nyírt, asszimetrikusan futó frizura a legmenőbb most Los Angelesben!
.
Nagyon könnyed, laza, magabiztos vágástudás kel hozzá, a tincseket kiszálkázzák. Egyik oldalán egész a tarkóig fel van nyírva, míg a másik oldalon félhosszú, amivel szabálytalan, mégis geometrikus hatást nyerünk. Mégis van egy bizonyos hossza a hajnak, ami keretezi és meglágyítja az arcot.
.
> Jól áll neked…
ha egyenes hajad van (azt felejtsd el, hogy naponta kivasalod!), és egyéni az öltözködési stílusod. Ez esetben a divattanácsadók habozás nélkül ajánlanák neked ezt a frizurát! A szögletes, asszimetrikus fantasztikusan jól áll a finom, ovális formájú arcúaknak.

A rock macsek
Ez már a 80-as évek, szintén rettentő trendi és nőies, imádjuk ezt a hajat.
.
Hogy ilyen dúsnak látszódjon a hajad, használj egy kis hajhabot a törülközővel megszárított hajra. Aztán végighúzunk kefével a teljes hajhosszon, de a tövét elkerüljük, hogy a hajtő jól fixálódjon, és ne lapuljon le, a haj többi része viszont szép sima és fényes legyen.
.
Amíg nem szárad meg a fixáló, addig a középső hajsávot lecsatoljuk hátra, úgy, hogy ilyen púpozott módon álljon, míg az oldalsó hajtincseket hagyjuk egyenesen lelógni. Tip: úgy is nagyonklasszul néz ki a frizura, ha hátul lófarokba fogjuk.
.
> Jól áll neked…
ha szereted a klasszikus rockos hangulatot. Ehhez a frizurához egy csinos ruha illik, ami még jobban hangsúlyozza a nőiességet, egy szép, füstös sminkkel, és egy aprócska bugyival ;-)
.
>> 2. rész

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.