RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Orosz tudósok arra a felfedezésre jutottak, hogy az evés előtti ima, és keresztvetés által a hívő, és nem hívő emberek egyaránt meg tudják tisztítani a negatív energiáktól, vagy káros elemektől a vizet, és az élelmiszereket.

Egy fizikus, Angelina Malakhovskaya megállapította, hogy, ha evés előtt keresztet vetünk a kenyérre, és a vízre, egy misztikus erő segítségével meg tudjuk tisztítani azokat. Ez a felfedezés egy 10 éves kutatómunka eredményei alapján született.

Malakhovskaya más tudósokkal együtt a “Miatyánk” csodálatos hatását is vizsgálta. Arra a következtetésre jutottak, hogy az ima erejének hatására elpusztulnak a vízben, és az élelmiszerekben található mikrobák, kórokozók.

A kísérletben kutak, folyóvizek, és tavak vízéből vett mintákat vizsgálták. Azt tapasztalták, hogy mindenik vízminta számos baktériumot tartalmazott, de miután elmondták a “Miatyánkat”, és keresztet vetettek a vizek fölött, a baktériumok száma rohamosan csökkenni kezdett. A műveletet hívők, és nem hívők egyaránt elvégezték, de, mint bebizonyosodott, a hit nem befolyásolta az ima hatását.

Későbbiek során rájöttek arra is, hogy az ima, és a keresztvetés nem csak a baktériumok számát befolyásolta, hanem a rituálét végző személy vérnyomása is normalizálódott.

“Vess keresztet minden étkezés, és ivás előtt, mert a kereszt képes arra, hogy a mérgező anyagoktól megtisztítsa a táplálékodat, és az italodat” – mondta egykor Arsenie Boca atya.
(forrás: http://twice.hu)

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Egy válasz

  1. Mediatrix

    Természetesen hiszek az ima erejében,de úgy gondolom,az evés előtti keresztvetésnek,imának nem az a célja,hogy az ételt bakteriálsan megtisztítsa.Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Üdv: Mediatrix

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.