RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< Előszó a JÉZUS BENSŐ ÉLETE c könyvhöz, Baij Mária Cecília szerzetes apátnő magánkinyilatkoztatása, Nihil Obstat

Mindig az volt a vágyam, hogy a földön maradjak testvéreim között, és míg Atyám jobbján ülök, megtaláljanak engem a világon is. Azért ezen az éjjelen elhatároztam a szeretet új csodálatos találmányát, az Oltáriszentség megalapítását. Atyámhoz fordultam és szeretetteljesen kértem Őt minden testvérem nevében, adja meg nekik szeretetének és a jövő dicsőségnek ezt a zálogát. Azt mondtam:

– Nagyon szeretett Atyám, látod mennyi nyomorúság közt élnek testvéreim! Hatalmas ellenségeik viselnek háborút ellenük. Mi lesz a világból, ha visszatérve az égbe, elhagyom, és meg lesz fosztva jelenlétemtől? Mit tesznek majd a lelkek, ha meg lesznek fosztva ettől a megerősítéstől? Hogyan lesznek képesek legyőzni ellenségeiket?

– És te, isteni Atyám, hogyan tudod visszatartani a megérdemelt büntetést, ha nem lesz valaki a világon, aki állandóan könyörög hozzád és engeszteli a bűnösök miatt érzett haragodat? Egyedül csak én vagyok képes kellőképpen engesztelni téged, mivel a te szeretett Fiad és az istenségben veled egyenlő Isten vagyok.

– Hogyan szerethetnek téged kellő módon a teremtmények, ha én ezért nem maradok a világban, mindig szeretve téged és felajánlva neked érdemeimet kárpótlásul az ő mulasztásaikért és engesztelésül bűneikért? Így a földön maradva az Oltáriszentségben te megelégedett leszel, szeretetben részesülsz, és a teremtmények megvigasztalódnak.

– Azért is szükség van még arra, isteni Atyám, hogy a földön maradjak ebben a Szentségben, hogy az emberek ne feledkezzenek el rólam és arról, amit értük tettem. Szükség van arra, hogy ez által a Szentség által minden nap felújítsák szenvedésem emlékét, és újból felajánljanak engem Neked a lelkek üdvéért, és azért, hogy lecsillapítsák igazságos haragodat az isteni törvény megszegői iránt.

Az Atya meghallgatta könyörgésemet. De megismertette velem, hogy isteni igazságossága szerint a világ nem érdemel meg ilyen ajándékot. Elém állította a sértéseket, amelyekben én és isteni Atyám részesülni fogunk ebben a Szentségben a rosszabbnál rosszabb emberek részéről. Nem egyezett bele abba, hogy a földön kell maradnom, s ennyi sértést és megvetést álljak ki. Valóban akkor láttam minden sértést, amelyben ebben a Szentségben részesülni fogok. Amikor láttam a rettenetesen sok és súlyos bűnt, átjárt a fájdalom. Felajánlottam ezt a fájdalmat az Atyának, hogy kiengeszteljem isteni igazságosságát. Mivel a legnagyobb fájdalmat éreztem és érdemeim végtelenek voltak, az Atya megelégedett vele.

Szívemben a végtelen szeretet tüze égett, amit nem tudott kioltani a sok gonoszság. Elhatároztam, hogy mindenképpen a földön maradok az emberek között: megalapítom ezt az isteni Szentséget.

Maga a szeretet sugallta e nemes találmányt, hogy a kenyér és a bor színe alatt maradjak itt. Amikor az emberek magukhoz vesznek engem ételként és italként, annyira egyesülnek velem, hogy egy dologgá válnak velem. A szeretet nemes találmányát mindig nagyszerűnek és nagylelkűnek nevezték, ragyogó önajándékozásnak és mindannak odaajándékozásának, amire csak képes vagyok.

Diadalmaskodott tehát a Szeretet, felülmúlva minden akadályt, bármekkorák is voltak azok. Diadalmaskodott mindene, és elhatározta, hogy ugyanaznap éjjel alapítja meg az isteni Szentséget, amelyen az emberek halálomon mesterkedtek, és elvégezték magukban, hogy megölnek.

>> Az Oltáriszentség gyümölcsei

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

47 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.