RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Nyolc évvel Mel Gibson elsöprő sikerű filmjének bemutatása után David Wood hollywoodi producer a feltámadás és az azt követő negyven nap megfilmesítését tervezi, mégpedig szokatlan módon.
.
„A kereszténység igazi ereje a feltámadt Jézus, a feltámadás ereje. Ez a film erről szól. A szeretetről és a reményről” – nyilatkozta a 49 éves Wood, aki a Christian Postnak elmondta, hogy a film, melynek megalkotására indítást érez, több szempontból is egészen különleges lesz.
.
Wood a világ keresztényeinek összefogásával kívánja megteremteni a filmezés anyagi alapját, még mielőtt felkérné a szereplőket és a forgatókönyvírót. „Isten arra indít, hogy Hollywood szellemiségével ellentétesen járjunk el. Normálisan ez úgy működik, hogy az ember megszerzi a szükséges összeget a befektetőktől, megiratja a forgatókönyvet, felkéri a közreműködőket. Miután elkészült a felvétel, a hang, a szerkesztés, öt-hat hónapig reklámozzák a filmet, majd bemutatják a mozikban, megjelenik DVD-n stb. Isten itt arra indít minket, hogy a marketinggel kezdjünk. Az idei évben szeretnénk a keresztény egyház és a világ tudomására hozni, hogy jön a film.”

Wood hozzátette: az akcióval egyesíteni szeretnék a világegyházat, amely „olyan, mint egy alvó óriás, akinek fel kell ébrednie.” A projekt honlapja szerint a film „lelki producere” lehet bárki, aki „vállalja, hogy legalább 25 dollárral hozzájárul a nonprofit kiadásokhoz, imádkozik a projektért, hirdeti Facebookon, Twitteren, és/vagy jelentős, megtérülő tőkebefektetéssel járul hozzá a projekt megvalósulásához.” A lelki producerek az Izraelben forgatandó film megalkotásában is részt vehetnek: ötleteket adhatnak a forgatókönyvvel kapcsolatban, segíthetnek a színészek és a közreműködők kiválasztásában. A másfél – két és fél éves marketingidőszak után az ötfős irányító stáb a világ legjobb filmeseit szeretné megszólítani.

A film terjesztése is különleges lesz: nemcsak filmszínházakban fogják bemutatni, hanem élő internetes közvetítésen keresztül a templomokba, az iskolákba és a családokhoz is azonnal eljuttatják. „Az egész világ egyszerre láthatja majd, ugyanazon a hétvégén” – mondta el a producer.

Forrás: Magyar Kurír

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.