RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

"Törődjetek bele abba, hogy a szenvedés természetes, és a bűnön kívül ennél semmi sem természetesebb. Akaratotok – Isten segítségével – mindig győzedelmeskedik majd, és az isteni szeretet sohasem veszti el erejét lelketekben, ha állhatatosan megmaradtok az imában."
.
"Az élet keresztút, de ezt az utat vidáman kell járnunk. A keresztek a Vőlegény ajándékai, és én féltékenyen őrzöm azokat. Szenvedéseim örömteliek. Csak akkor szenvedek, amikor nem szenvedek."
.
"A keresztény Isten a metamorfózisok Istene: beledobjátok szívébe a fájdalmat, és kivesztitek belőle a békét. Kétségbeesést helyeztek bele, és reményt merítetek belőle."

"Az angyalok csak azért féltékenyek ránk, mert ők nem szenvedhetnek Istenért. Csak a fájdalom árán mondhatja biztosan a lélek: – Istenem, ugye látod, hogy szeretlek?"

"A fizikai és erkölcsi szenvedés a lehető legméltóbb felajánlás Annak, aki gyötrelmes kínszenvedés árán üdvözített minket."

"Határtalan örömet érzek, hogy az Úr bőkezűségében mindig kedveskedik lelkednek. Tudom, hogy szenvedsz, de nem ez épp a biztos jele annak, hogy Isten szeret téged? Tudom, hogy szenvedsz, de nem ez-e a megkülönböztető jele minden léleknek, amely eledeléül és örökségéül egy Istent, egy keresztre feszített Istent választott? Tudom, hogy lelked mindig próbák alatt áll és körülfog a sötétség – de legyen elég neked, gyermekem, tudni azt, hogy Jézus veled és benned van."

Pió atya

 

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

19 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.