Register
A password will be e-mailed to you.

"Törődjetek bele abba, hogy a szenvedés természetes, és a bűnön kívül ennél semmi sem természetesebb. Akaratotok – Isten segítségével – mindig győzedelmeskedik majd, és az isteni szeretet sohasem veszti el erejét lelketekben, ha állhatatosan megmaradtok az imában."
.
"Az élet keresztút, de ezt az utat vidáman kell járnunk. A keresztek a Vőlegény ajándékai, és én féltékenyen őrzöm azokat. Szenvedéseim örömteliek. Csak akkor szenvedek, amikor nem szenvedek."
.
"A keresztény Isten a metamorfózisok Istene: beledobjátok szívébe a fájdalmat, és kivesztitek belőle a békét. Kétségbeesést helyeztek bele, és reményt merítetek belőle."

"Az angyalok csak azért féltékenyek ránk, mert ők nem szenvedhetnek Istenért. Csak a fájdalom árán mondhatja biztosan a lélek: – Istenem, ugye látod, hogy szeretlek?"

"A fizikai és erkölcsi szenvedés a lehető legméltóbb felajánlás Annak, aki gyötrelmes kínszenvedés árán üdvözített minket."

"Határtalan örömet érzek, hogy az Úr bőkezűségében mindig kedveskedik lelkednek. Tudom, hogy szenvedsz, de nem ez épp a biztos jele annak, hogy Isten szeret téged? Tudom, hogy szenvedsz, de nem ez-e a megkülönböztető jele minden léleknek, amely eledeléül és örökségéül egy Istent, egy keresztre feszített Istent választott? Tudom, hogy lelked mindig próbák alatt áll és körülfog a sötétség – de legyen elég neked, gyermekem, tudni azt, hogy Jézus veled és benned van."

Pió atya

 

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

19 hozzászólás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.