RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Harmadszor rendeznek országos bibliaversenyt a börtönökben a fogvatartottaknak advent második vasárnapján, december 5-én – tette közzé a Magyar Testvéri Börtöntársaság.

Mint írták, a Börtönlelkészek Magyarországi Szervezete és a  Magyar Testvéri Börtöntársaság közös programjára idén a versenyzőknek Máté evangéliumából és a Zsoltárok könyvének első 25 zsoltárából kell felkészülniük.
 
A legjobb öt eredményt elérő versenyző jutalomban részesül minden intézetben, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának engedélye alapján. Ez lehet dicséret, beszélő, csomag vagy eltávozás.
 
A raboknak először 2008-ban, a Biblia évében rendeztek bibliaversenyt. Akkor 25 büntetőintézet mintegy hatszáz fogvatartottja mérette meg magát, tavaly pedig 28 börtön mintegy 900 fogvatartottja vett részt a programon.
 
A szervezők szándéka, hogy az idén még többen vegyenek részt a vetélkedőn, hogy "az evangélium tanulmányozása során – az adventi várakozásban – valóban megismerjék Jézus Krisztus életét, tanítását, új embert formáló erejét".
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.