RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

(Natália nővér naplójának folytatása)

<< Előző rész: Jézus beszéde a kolostort elhagyni kívánó apácákhoz

…Nemcsak extázisaim voltak. A Sátán szörnyen kínzott, mert amit Jézusnak megnyerünk, az elveszik a pokol számára. Az ördög tisztában volt vele, hogy én eszköz vagyok Isten kezében, és az volt a küldetésem, hogy sok lelket megmentsek imával és áldozatokkal.

Egy nap a Sátán a kápolna harangozó helységébe vitt, ahol számtalan kísértésnek tett ki. Amikor a támadások már elviselhetetlenné váltak, a harang hirtelen megszólalt, és éreztem, ahogy gyengül a sátáni agresszió. Elmondtam az Úrangyalát. A pokoli szenvedések szüntelen visszatértek egészen késő éjszakáig. Megállás nélkül hívtam Jézust. 10 óra tájban végül az előljárónő egy zseblámpa segítségével rámtalált. Velem maradt, és imádkozott velem. Odaadta nekem a saját Mária-érmét, majd elment.

Abban a pillanatban megjelent a Sátán egy leírhatatlanul ocsmány állat képében, és azt mondta: "Nem számít, hogy ezt a csatát nem én nyertem meg. De a halálod után hozzám fogsz tartozni!" Ekkor megláttam Jézust, aki a Sátán felé fordulva kijelentette: "Nem hozzád fog tartozni, mert nem te ontottad a véredet érte, hanem én." Éreztem, ahogy testem és lelkem megkönnyebbedik. Az összes lelki szenvedésem azonnal semmivé foszlott.

>> Működésképtelenné tenni a poklot

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.