Register
A password will be e-mailed to you.

"Mindig is arról álmodoztam, itthon termesztek majd fûszernövényeket. Van is ablaka a konyhámnak, de eddig mindig kihaltak szegények. Volt már mentám, bazsalikomom, rozmaringom. És nem tudom mit csinálok rosszul?? Kérlek, segítsetek! Petra"

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

12 hozzászólás

  1. Gizike

    A boltokban vásárolt füszernövények sajnos az én tapasztalatom szerint sem maradnak meg 1-2 hétnél tovább. Én már két éve a növények magjait veszem meg és azt vetem el cserépbe. Ezek garantálta egy félévig is szépek. Próbáljátok meg ti is !!

    Válasz
  2. brillo

    Szia Petra,
    ha ez megnyugtat: én a múltkor vettem mentát, kb. másfél hétig bírta. Azt hiszem a rendszeres locsolás lehet a titka. Nekem legalábbis ez a gyengém:) Mondjuk, az alatt a másfél hét alatt le is ettük róla a leveleket nagyjából, szóval nem tudom, mit csináltam volna egy lekopasztott mentapalántával… ki tudja, mikor nôtt volna ki újra…

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.