Register
A password will be e-mailed to you.

Az ünnepélyes felszentelést a hónap első péntekén vagy Jézus Szent Szívének Ünnepén kell elvégezni.

Ezen a napon végezzünk szentgyónást, majd vegyünk részt szentmisén és vegyük magunkhoz az Úr Szent Testét (szentáldozásban).

Imádság a felszentelés napjára

Jézus Szentséges Szíve, itt leborulok Szent Lábaid előtt, és teljesen átadom magam Isteni Akaratodnak. Itt szentelem egész lényemet nagyszerű Fenségednek; életem a Tiéd, tégy velem, amit akarsz.

Én, ___________________, Neked szentelem testemet, lelkemet és szellememet, emlékezetemet, értelmemet és akaratomat, hogy emberi természetemet egyesítsd isteni természeteddel.

Jézus Szentséges Szíve, a szeretet rabszolgája akarok lenni; megtagadom a bűnt, ígérem, hogy szentségben fogok élni, és utánozni fogom Legszeretőbb Szíved magasztos erényeit.

Jézus Szentséges Szíve, itt vagyok, átadom Neked gyengeségeimet, nyomorúságaimat, hogy Te legyél életem kormányosa, és vezess engem Isteni Szíved biztonságos kikötőjébe.

Jézus Szentséges Szíve, tégy engem Legszentebb Szíved őrállójává és apostolává, hogy e felszentelés által lelki javakban részesüljek, és terjesszem azokat az ígéreteket, amelyeket egykor kinyilatkoztattál a világnak.

Szentséges Szíved apostola, Alacoque Szent Margit Mária által, tedd az enyémekké azokat az áldásokat, amelyeket Isteni Szíved híveinek ígértél.

Ámen.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.