Register
A password will be e-mailed to you.

Könnyek Anyja Rózsafüzére és az ígéretei

Keresztvetés
Kezdésre:
Könyörögjünk. Ó, megfeszített Jézus! Lábaid elé borulva felajánljuk Neked annak könnyeit, aki Téged bensőséges, részvétteljes szeretettel kísért szenvedésteli keresztutadon.
Add meg, ó, Jézusunk, hogy megszívleljük mindama tanításokat, melyeket legszentebb Anyád könnyei adnak nekünk, hogy szent akaratodat úgy teljesítsük e földön, hogy méltók lehessünk Téged a mennyben dicsérni és magasztalni az egész örökkévalóságon át. Ámen.

Hetedekre (7-szer 1+7 szem):
Nagy (önálló) szemre:
Megkötözött kezű Jézus, tekints annak vérző szent könnyeire, aki Téged itt a földön a legjobban szeretett, és a legbensőségesebben szeret a mennyben.
Kis szemekre (7):
Megkötözött kezű Jézus, Édesanyád vérző szent könnyeire kérünk, hallgasd meg könyörgéseinket.

Befejezés:
Szemre:
Jézus, tekints Annak könnyeire, aki legjobban szeretett e földön,
és azóta még bensőségesebben szeret fenn a Mennyben!

Záró ima:
Könyörögjünk. Ó, könnyező Szűzanya, a szeretetnek, a fájdalomnak és az irgalmasságnak Anyja. Könyörögj érettünk, hogy Szent Fiad könnyeidre tekintve meghallgasson minket és elnyerjük Tőle a kért kegyelmet és az örök élet koronáját. Ámen.

Keresztvetés

A KÖNNYEK ANYJA RÓZSAFÜZÉR TÖRTÉNETE:
A Könnyek Anyja rózsafüzért az Úr küldte, és a Szűzanya hozta le az Égből Brazíliában, a keresztre feszített Jézusról nevezett missziós nővérek intézetébe, a megostorozott Jézusról nevezett, stigmatizált Amália nővérnek, aki életét ajánlotta fel egy nagyon beteg rokonáért, mert kisgyermekei árván maradtak volna.

1929. november 8-án megjelent az Úr Jézus, és azt mondta:
„Ha el akarod nyerni ezt a kegyelmet, kérd Tőlem Anyám könnyei által.”

Majd 1930. március 8-án megjelent neki a Szűzanya is, kezében rózsafüzérrel,
amelynek szemei ragyogtak, mint a Nap. Így szólt:
„Ez könnyeim olvasója. Fiam ennek fohászaival különösképpen akar engem tisztelni. Ez az olvasó a nagy bűnösök, különösen az ördögtől megszállottak (megkötözöttek) megtérítésére szolgál. Ezzel le lehet győzni a pokol uralmát a lelkekben.”

A campinési püspök C. B. Ferenc atya, sok olyan megtérésről számol be, akik korábban a legveszedelmesebb istentagadók voltak.

2005.08.03-án Jacareì-ban (Brazília, Sao Paolo) a mi Urunk, Jézus Krisztus  10 csodálatos ígéretet adott üzenetében Marcos Tadeu-nak azok számára, akik mindennap végigimádkozzák a Könnyek Anyja rózsafüzért, a (másik, pontos elnevezése szerint) Szűzanya Vérkönnyei imafüzért.

1. Nem fog erőszakos halált halni.
2. Nem ismeri meg a Pokol tüzét.
3. Nem sújtja a nyomorúság.
4. Nem ismeri meg a Purgatórium tüzét.
5. Nem hal meg, mielőtt elnyerné Isten megbocsátását.
6. Maga Anyám fogja megvigasztalni kínjában.
7. A Mennyei Királynő elkíséri, trónusa mellé helyezi.
8. A vértanúk közé sorolják, mintha valóban a Földön az lenne.
9. Rokonainak lelkét a negyedik generációig nem ítélik el.
10. A Mennyben mindenhová követi Édesanyámat, és olyan tudásban, egyedülálló boldogságban lesz része, amely másoknak, akik nem imádkozták anyám könnyeinek rózsafüzérét, nem adatik meg.
+++
Mariel angyal üzenete Marcos Tadeu-nak (2010.05.10.):
„Marcos, békesség!
Békét mindenkinek!
Imádkozzátok, imádkozzátok sokat az Istenszülő Vérkönnyeinek Rózsafüzérét, mely nagyon erős a gonosz erőivel szemben és a bűnösök megtérésének elérésében!
Imádkozzátok minden nap!

Béke, megáldalak mindnyájatokat!”

+++
„Lányom, amit az emberek kérnek tőlem Anyám Könnyeiért, azt szeretettel megadom.” (Jézus Amalia nővérnek – Campinas, Brazília Sao Paolo)
+++
„Soha nem hallottátok, hogy készen állok újra barátságot kötni veletek, mert leköteleznek engem azok a tiszta Könnyek, amelyeket a Legszentebb engesztelésként ajánl nekem?” (Jézus Deborának – Manduria, Olaszország)
+++
„A Könnyeim iránti áhítat megmenti a világot. Ez jelenti az utolsó reményt…
Ez az áhítat menti meg Olaszországot a nagy lelki hanyatlástól! Ma a világon nem tulajdonítanak nagyobb jelentőséget az Eucharisztiának, de Könnyeim megmentik majd a világot egy nagy katasztrófától… Ajánljátok fel az engesztelés cselekedeteit, amelyek a családok szívében kezdődnek, hogy az Úristen segítsen benneteket, és megadja nektek a szükséges erőt a megpróbáltatások során, amelyeket Ő megenged. „

(Szűz Mária Deborának – Manduria, Olaszország)

Források:
Jánossy Gábor [szerk.]: Rózsafüzér-imakönyv. Budapest, Stella Maris Alapítvány, 2006.
messaggidijacarei pont blogspot pont com

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.